♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under december 2010

Av Debora Persson - 19 december 2010 09:15

God Morgon!

Idag vaknade vi vid kvart över åtta ungefär när Maximilian väckte oss så vi låg och myste en stund innan vi steg upp och tittade på julkalendern.

Idag ska vi ta det lugnt här hemma. Tvätta och börja fixa inför veckan. Händer ju en del i veckan så kan lika gärna börja i tid. Fullt upp varje dag!

Av Debora Persson - 18 december 2010 20:33

                       

Av Debora Persson - 18 december 2010 18:45

Bakat idag ja... Det tog lång tid och ändå hann jag inte göra allt jag ville göra så resten får bli i morgon eller någon dag i veckan när jag hinner.

Men blev bland annat

Rocky Roads, knäck, nougatpraliner, kokostoppar, pepparkakor, apelsinchoklad, bananfudge och chilitryffel.

Jag är helnöjd.

Pepparkakorna bakade visserligen inte jag utan det blev pojkarna arbete. Och ja, mannen var inte särskillt road för degen vlev ju inte som den skulle enligt honom när han kavlade. Maximilian tröttnade rätt snabbt och gick därifrån för att leka istället. Han hann med att käka lite deg innan han gick. Mannen fick göra klart pepparkakorna själv. En hel del svordommar flög ur munnen på honom och pepparkakorna är inte riktigt så snygga som jag tänkte mig att de skulle bli.. Men fick iallafall pepparkakor ändå:)


Innan baket..

 

Knäck

  Rocky Roads  

Chilitryffel

  Nougatpraliner   Kokostoppar   Bananfudge   Pepparkakor  

Pepparkaksbak

 

En nöjd kille som kränger deg;)

  Min älsklingspojk   Bak   Älsklingen

Koncentration..

   


Vill ni ha något recept får ni säga till:)

Av Debora Persson - 18 december 2010 09:26

Godmorgon!

Idag är det julbak som står på schemat. Ska baka massor av gott idag hade vi tänkt. Blir lit städning med och senare kommer Oskar på besök. Vi ska försöka hinna ut en stund i snön med. Och träna på att gå såklart! :) Mindre än en vecka kvar nu :)

In i duschen nu och sen sätter vi igång. Måste gå nu, min son har hittat lampknappen så ena sekunden är det ljust här inne sen mörkt, ljust, mörkt osv... Tjao!



KÄRLEK

 

Av Debora Persson - 18 december 2010 09:15

Gårdagens paket....


 

Av Debora Persson - 17 december 2010 20:36

Gokväll!

Är jättetrött ikväll, alla redan så orkar knappt skriva något utan får ta det i morgon.

Vi har iallafall varit på bvc idag. Vägning och mätning + d-droppar. Maximilian åkte pulka hela vägen till och från bvc. Snacka om att han älskar att åka pulka!

Ja, sen har det serverats tacos här hemma, som vanligt på fredagar;) Nu blir det film, ska gå och tvätta ansiktet så jag har det gjort för risken finns att jag somnar på soffan..

Av Debora Persson - 17 december 2010 18:32

Idag fick vi hem dammsugaren som vi beställde här om dagen.

H20 Vac Turbo

En stor bamse till dammsugare vill jag lova men den ska tydligen vara skitbra. Man dammsuger med vatten som man fyller på och den ska vara bra mot allergiker då den inte släpper ut något som andra dammsugare gör. Synd vi inte har katterna kvar nu när man äntligen har en rejäl dammsugare...

Har testat den lite och den verkar bra än så länge. Synd bara att den är stor. Får nog hyra ett garage att ha det stående i när man inte dammsuger... ;)


 

Av Debora Persson - 16 december 2010 21:30

Maximilian tycker det är roligt att ställa sig upp själv nu- äntligen! ♥

När han ställer sig upp klappar vi händerna och då tycker han det är ännu roligare och gör det igen. Så förhoppningsvis går han snart! :) Så hela kvällen nu har han ställt sig upp och klappat händerna med oss.

För övrigt så är han sjukt pappig som vanligt alla kvällar när pappa kommit hem. När jag kom i närheten av pappa när Maximilian låg och gosade hos honom fick jag mig en snyting. Det är ju bara hans pappa ;) Han blir tokig om jag närmar mig och så ger han pappa ännnu mer kramar och mys bara för att inte jag får vara med utan får helt enkelt titta på:)


Om en stund kommer lillasyster hit och ska sova hos oss i natt.

I morgon är det dax för bvcbesök igen. Egentligen ska han inte dit förrän 18 månaders ålder men vill man får man komma en gång till emellan och vi passar på att ta vägning och längd när vi ändå behöver hämta D-droppar. Ska bli kul att se hur mycket han växt sen han var där sist!:)


När K kommer så blir de nästan läggdax direkt för min del, är pisstrött idag. Egentligen skulle hon klippt topparna på mig men det får tyvärr vänta. Hon skulle egentligen kommit lite tidigare men hon missade bussen så blir lite senare..

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards