♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under december 2010

Av Debora Persson - 8 december 2010 21:00

 

Av Debora Persson - 8 december 2010 18:15

Min tro

Min tro... Jag vet inte vad jag ska skriva faktiskt. När det gäller tro på gud så kan jag bara säga att jag inte tror på gud. Jag är döpt och komfirmerad, hur många komfirmerar sig för att de tror på gud nu för tiden?

När jag komfirmerades så hade vi sexualundervisning, åkte till Stockholm för att hälsa på hemlösa i kyrkan, och skidresa till Norge.

Vem vill inte komfirmera sig då? Visst blev det väl prat om gud och bibeln, men inte överdrivet mycket vad jag minns. Presenterna var viktiga med. Har man äldre syskon som komfirmerats så såg man vilka gudomliga presenter man kunde få. Själv fick jag dyra och nyaste mobilen (färgskärm, det var inte alla som hade då;)), snygga cykeln, massa pengar och smycken!


Att vi valde att döpa Maximilian är för att jag tycker man ska döpas i kyrkan.

Mannen var lite emot dop från början, han är själv inte döpt men sen blev det dop iallafall. :)

Vi är döpta i släkten och jag tycker att man ska bli det även om man inte tänker bli präst när man blir stor.

Men alla tycker olika såklart :)


Nu blev det inte så mycket om min tro, men det räcker väl med att jag inte är troende. Tror inte på big bang.

Däremot tror jag att min son kommer blir något riktigt stort när han blir stor.

Han kommer säkert bli en skicklig läkare, en välbetald advokat eller något annat mäktigt.

Vad Maximilians pappa tror/vill är att vi har ett framtida fotbollsproffs till son;)

Av Debora Persson - 8 december 2010 17:27

Långa och tunga pluggdagen är över. Vid lunch trodde jag aldrig dagen skulle ta slut. Klockan var så långt ifrån 15.40 så vi kunde åka hem.

När jag kom hem gick jag och hämtade min älskling direkt. Hela dagis luktade så gott när man  klev innanför dörrarna. Lussekatter! Så barnen har nog bakat idag:)

Vi ska  nu ta och leka på hans rum en stund innan det är dags för julkalendern på tv, och så är det dags att öppna dagens paket i adventskalendern här hemma med.


Av Debora Persson - 8 december 2010 06:16

God Morgon!

Maximilian är redan uppe med mig och sitter och tittar på I Drömmarnas Trädgård.

Jag gör mig i ordning för dagen. Det är onsdag och lång/jobbig dag. Sådana är onsdagar. Inget att göra åt ;)

Tur att Maximilian vaknade tidigt i dag. Är alltid så stressat när han inte vaknar förrän tio minuter innan vi ska gå till dagis.

Önskar att jag hade sluppit lämna honom på dagis varje dag. Han är alltid så ledsen (förutom när en fröken är där, då är det inga problem att lämna), men annars blir han alltid ledsen, skriker så han blir röd i ansiktet och knappt får luft. Och så lämnar jag honom bara sådär?! Inte alls rättvisst. Jag vill slippa det där dåliga samvetet och att känna mig som en urusel mamma varje morgon klockan 07.00 när jag lämnar dagis.

Bättre är det att hämta honom. Då är min prins glad och släpper allt han leker med och kommer direkt till mig♥♥♥



Av Debora Persson - 7 december 2010 20:45

Tro det eller ej, men idag var mannens tåg inte försenat alls...

Sånt händer ju inte alls för ofta nu för tiden. För de skyller ju på så mycket när det är sent. Är det inte för kallt så är det för mycket snö eller så är det för varmt eller växelfel. Ja, alltid är det något. Ikväll är det dessutom fotboll på tv med så blir väl läggdags tidigt för min del antar jag. Han sitter tillochmed och bläddrar mellan två stycken matcher! Jo, idag är jag snäll. För idag är det egentligen Desperate Housewives på tv och det missar ju jag nu. Antar att han får ta och betala tillbaka för det sen :p

Idag var det redovisning i skolan. Litteraturhistoria. Inte det allra roligaste direkt. Men vi hade skrivit om medeltiden. Jag var inte alls road över att behöva göra det pga min hosta men det gick faktiskt bra. Hostan förstod att den inte kunde jävlas och lät bli att hosta så mycket under tiden vi pratade. LH är ju inte särskillt roligt. Folk är inte intresserade av det och det märktes för folket är inte intresserade av att lyssna. Och vi fick inte så mkt tid vi behövde innan vi slutade så det drog över några minuter och de sista minutrarna började ju folk att stampa och klä på sig ytterkläderna för de ville ju gå.. Lagom stressad blir man. Men men, nu är det överstökat så nu kan vi sitta och stampa i glovet resten av tiden:)

Nu blir det till att läsa lite bloggar och fortsätta spela det där som jag illa nog har fastnat för...

  Jag har mina perioder, nu var det längesen jag höll på med dessa spelen men nu har de fastnat igen. Och varje gång jag förlorar blir jag tokig och stänger av spelet. Två minuter senare måste jag ge mig själv revanch och sätter igång igen...

Jag borde plugga istället.....


Av Debora Persson - 7 december 2010 20:27

Det här hade jag på mig idag


Jag hade egentligen inget speciellt på mig idag.

Svarta byxor, vitt linne och kofta på det.. :)

Av Debora Persson - 7 december 2010 18:19

Paketet nummer 7 öppnades strax efter nummer 6. Checka in surisen när han inte fick upp paketet!


    

Av Debora Persson - 7 december 2010 18:12

Gårdagens paket i adventskalendern öppnades aldrig igår. Maximilian var trött och vi kom på det för sent så idag fick han med andra ord öppna två paket :) Inte honom emot;)


 

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards