♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under augusti 2010

Av Debora Persson - 2 augusti 2010 08:00

God Morgon.

Vaknade vid sju idag och då var inte mannen på sin plats, kändes lustigt att han inte var där men han åkte ju till jobbet vid sextiden. Jag och Maximilian låg och myste jättelänge iallafall. Han är så himla gosig när han just vaknat.


Idag får vi se vad vi ska hitta på. Vädret ser inte alls lovande ut. Just nu regnar det och är bara grått där ute så vi får seom det blir bättre så vi kan gå ut eller om vi håller oss inne hela dagen och myser istället.


Nu har jag en ivrig och hungrig son som skriker att han vill ha gröt så nu blir det frukost!

Av Debora Persson - 1 augusti 2010 09:34


Kärlek

 

Av Debora Persson - 1 augusti 2010 09:15

God Morgon!

Tänk att mina pojkar sover fortfarande. Helt galet. Jag var uppe vid 07.00 strax därefter. Men pojkarna tar sovmorgon. Det förtjänar dom.


Nu är det iallafall augusti månad. Månaden som det händer så mycket i. Jag ska börja skolan och Maximilian ska börja dagis. Min stora pojke!

Mycket händer i augusti. Är rätt stressad äver denna månaden faktiskt. Mannen börjar jobba igen, dags för bvc och läkarkontroll, lillebror fyller 19, åka till skolan för att fxa med papper och grejjer, Maximilian ska på sitt första tandläkarbesök med sina två små tänder, skolan börjar, mannen fyller 24, måste fixa böcker till skolan för det har jag inte gjort än. Japp det är mycket som händer i augusti. Men på ett sätt har jag ändå längtat till att det ska bli augusti så man kan sätta igång med allt igen. Men så är man så van vid att vara hemma med Maximilian och så ska man plötsligt lämna bort honom hela dagarrna. Det gillar jag inte. :( Men denna månaden börjar iallafall allvaret. Vi har planer för hur det kommer se ut frammåt. Vi har sökt lägenheter vi hoppas kunna få någon av. En av dom ligger precis på gården brevid. Likadan inuti ungefär men den ligger inte på tredje våningen. Den ligger på första så får vi den så slipper vi alla trapporna och det hade varit guld värt.


Idag blir en slappedag. Mycket att plocka och fixa med. I morgon börjar ju mannen jobba igen efter 4 veckors semester. Jag och Maximilian blir själva igen. Räkningar ska betalas och annat sånt tråk så måster göras.


Nu ska jag se om pojkarna vaknat så vi kan äta lite frukost.


 

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards