♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under september 2010

Av Debora Persson - 9 september 2010 12:34

Tre timmar av skolan kvar. Sitter och ska snart ha Foto resten av dagen.

Fått rapport om att min son slagit sig på dagis idag och fått en jäkla fläskläpp när han satt och lekte i sandlådan. Ingen bra start för mitt lilla hjärta :(

Av Debora Persson - 9 september 2010 06:28

God Morgon!

En jobbig natt, så när jag vaknat så var det efter att jag tryckt på snoozen utan att veta om det. Och när jag väl vaknade utan att klockan ringde så fick jag somna om och invänta kalarmet eftersom jag faktiskt var för trött för att gå in i telefonen och leta upp alarmet där. Så nu låg jag kvar till alarmet ringde och jag kunde stänga av det därefter direkt.


Är aningens stressad nu på morgonen, men jag är ju så seg på morgonen. Är inte den som kan stiga upp en kvart innan man ska iväg. Hade jag aldrig hunnit. Men ska iallafall ta och äta lite frukost och göra mig klar nu så jag hinner med allt jag ska.




Av Debora Persson - 8 september 2010 22:15

Har tillbringat kvällen med att leta upp ytterkläder och annat som behövs märkas inför dagis. Har suttit med strykjärnet i högsta hugg och fixat & donat.

Duktisgt av mig!

K har däckat på soffan, Maximilian har däckat, mannen glor på Kungarna av Tylösand. Jag tittar med och sitter vid datorn. Men jösses, det har gått ett par minuter av programmet och de super redan som svin, har skurit sig och kissat  i poolen. Är det detta vi ska följa varje onsdagkväll? faen va kul:)

Av Debora Persson - 8 september 2010 19:49

Idag har vi K hemma hos oss på övernattning. Eftersom hon i stort sett är hemlös på hennes egna lilla vis så bor hon här i natt eftersom hon ska till skolan i morgon. (hon är faktiskt inte hemlös på riktigt, hon bor hos mamma)

Så vi har gjort hemmalagad pizza och gottat oss med det. Tv resten av kvällen innan läggdags, först ut blir Idol!


Av Debora Persson - 8 september 2010 19:00

Tjao.

Maximilian var på dagis idag 9-11 ensam utan pappa. Gick jättebra och han märkte inte alls när Dennis gick därifrån utan har var i full gång med att leka.

Dock så somnade han faktiskt 10.20 och sov fram till Dennis hämtade honom vid 11.00 Barnen hade gått ut så de hade lagt Maximilian ute i sin vagn i friska luften.

Men det hade iallafall gått hur bra som helst och han gillar dagis hur mycket som helst.

Idag lämnades även in schema och lite andra papper till dagis, har fortfarande en del att fylla i och skriva på.


 


Av Debora Persson - 8 september 2010 06:47

God Morgon.

Vaknade 6 minuter innan klockan skulle ringa. Maximilian hade vaknat. Men istället för att stiga upp vände jag på mig och somnade om, vilket gjorde det Mycket svårare att komma upp 6 minuter senare. Det slutade med att man fick snooza lite.

Nu har jag en del att göra, har mindre än en helvtimme på mig. Jag ska sminka mig, laga mat, klä på mig, fixa håret, borsta tänderna mm.

Tja

Av Debora Persson - 7 september 2010 21:57

Härligt att bara kunna slänga upp fötterna på soffbordet, glo på idol, fixat lite skolarbete och dagispapper och annat medans pojkarna satt på Maximilians rum. Pappa tittade på fotboll och sonen lekte med sitt tåg. Han satt och brummade så ljud.

Maximilian sover och jag ska med lägga oss snart.

Ny dag i morgon!


Av Debora Persson - 7 september 2010 18:07

10000 papper att fylla i till dagis, namn på barn, namn på förälder, adress, telefonnummer på alla papper. Samt inkomst, andra personer än målsman som får hämta, deras personnummer och telefonnummer. Matvanor, sovrutiner, allergier, arbete, namn på förskola, e-mail, hälsodeklaration, scheman för lämna och hämta på dagis, inkomst, bruttolön, föräldrarpenning och gud vet allt de vill veta...

Nu har jag något att göra ikväll iallafall...

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards