♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under september 2010

Av Debora Persson - 17 september 2010 22:30

Ibland händer det att man faktiskt saknar kvällar som den här..

Min & Davids 20/22-årsfest, 2008.

                                                           

     

Av Debora Persson - 17 september 2010 17:03

Femte tanden har tittat upp nu.

Nu går det undan med tandväxandet :)



Hämtade lilleman vid 15-tiden på dagis innan. De lekte och hade fullt upp men han blev glad av att se oss ändå. Så fort jag lyfte upp honom började han vinka till dagisbarnen och fröken. Men vi stog och pratade en stund men han fortsatte vinka tills vi gick:)

På vägen ut flög småtjejerna på oss och sa hejdå till min lilla tjejtjusare;)

Detta var ju sista inskolningsdagen.

Nästa vecka är det dagis på riktigt. Måndag har vi ju sovmorgon men de dagar jag ska hinna med att lämna honom strax innan sju kommer bli kämpiga i början.

Mannen kommer vara iväg mot jobbet redan vid sextiden för det mesta om ingenting ändras.

Men jag tror det kommer gå skitbra! :)

 

Av Debora Persson - 17 september 2010 11:26

Hemma igen efter skolan. Att bara ha en lektion på en fredagmorgon tar faktiskt på krafterna.

Men är först trött, sen kommer man igång med dagen och sen när man sitter på bussen hem då blir man verkligen trött igen.

Men man ska inte klaga. Hade ju lika gärna kunnat gå till tjugo i fyra på fredagen och då hade man ju inte varit lika glad direkt:)


Det blev inget stan för mig och K, hon bestämde sig för att åka hem istället.

Hon skulle köpt födelsedagspresent till Maximilian men det gör hon i morgon istället. Hon röstar även i morgon med när hon ändå ska hit och fira lilleman. Dörför röstar väl vi som vi bestämt på söndag iallafall :)


Nu inväntas tvätt, ska tvätta om en halvtimme och sedan ska vi åka och handla.

I lugnan ro. Maximilian är på sin sista inskolningsdag idag och därför är han där en "heldag" (heldag för honom kommer bli mycket längre sen nästa vecka när han börjar på riktigt)

Det är tur han trivs så bra på dagis. Än så länge iallafall;)

Men att vi ska sitta här hemma utan unge är inte lika roligt. Jag saknar min son fast jag borde ta vara på tiden nu när han är på dagis. Borde njuta lite av det lugna och tysta. Men nä, jag saknar honom. Har lust att gå ner och hämta hem honom istället.

 

Nu tar vi helg!  

Av Debora Persson - 17 september 2010 07:02

Uppe med tuppen idag. Strax ta bussen till skolan. Maximilian ska vara på dagis redan 7.30 idag och mannen han ska vara hemma och fixa:)

Efter skolan bär det eventuellt av in till stan och möta lillasyster för att fixa lite. Sen ska hon förtidsrösta så vi gör väl detsamma när vi ända ska följa med henne.

Av Debora Persson - 16 september 2010 20:56

                                

Vindruvor och tvmys är toppen!

  Slickar rent skålen? ;P

 

  ....jaha..och nu då?


                              

Av Debora Persson - 16 september 2010 19:30

Känner mig mycket bättre idag och mycket piggare!

Så i morgon bär det av till skolan igen :)

Är på städhumör just nu med det är ingen idé att försöka ens igen, för Maximilian är inte på det humöret. När jag har plockat med något kommer han strax efter och river ut allt igen. Får helt enkelt ta det senare eller i morgon :)

Men han har faktiskt varit på väldigt mycket gosehumör med så vi har legat mycket på soffan, gosat och tittat på tecknat :)


 

Ikväll är vi hemma själva igen. Gillar inte att vara själv på kvällarna men det är väl bara att vänja sig nu när han inte är pappaledig längre för nu börjar han arbeta igen.

Han är visserligen ledig med i morgon så han hade lite mjukstart idag så han jobbar halvdag(kväll). Nästa vecka börjar han jobba hela veckor igen. Får hoppas han får ett jobb här i närheten snart i stället så han slipper pendla till Malmö! Men det gäller ju att hitta ett jobb som duger åt honom med.

Ikväll ska jag och Maxontaxon mysa framför idiol med lite vindruvor och annat gottis :)


  Tur det inte var så mycket papper kvar på rullen denna gången ;)


Maximilian har fått nya tossor. Med blåa hundar på. Han  tycker de är jätteroliga för när man säger "Woff Woff" så skrattar han och pekar på sina små hundar.♥


 

Av Debora Persson - 15 september 2010 22:28

  Min fina pojk  

   

Av Debora Persson - 15 september 2010 21:59

Är inte alls så hundraprocentig som jag hoppades att jag skulle vara i kroppen vid den här tiden. Får hoppas det går över under natten så man kan komma iväg till skolan i morgon.

Maximilian ligger brevid mig i soffan och sover. Han somnade utan några problem alls, dock så blev det ju soffan så får bära in honom i sin säng strax.

Han är så himla glad om dagarna nu.

Han ler och skrattar hela tiden. Pekar på lampan i taket, vinkar, klappar händerna och pratar med oss.

Nätterna dock är ibland ett helvete för oss alla tre. Han vaknar och skriker, går inte få tyst på honom. Men det är väl mycket nu. Flera tänder på gång, mycket nytt med dagis och alla barnen och vuxna där, han är snart ett år och förstår så mycket mer nu än för några månader sedan.

Mannen är borta ikväll. Han är i Malmö och glor på fotboll. Vet inte alls när han kommer hem men antar att inte blir än på en timme, en och en halv. Och jag ska väl snart gå och lägga mig, vila upp mig yttligare lite till medans man har chansen. Å andra sidan är det Kungarna av Tylösand som egentligen man inte kan missa för det är så jävla sjukt program!

Får se. Nu ska jag iallafall borsta gaddarna först och främst.

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards