♥Så Älskade Från Första Stund♥

Direktlänk till inlägg 24 september 2012

Maximilians födelsedag! 3 år gammal ♥

Av Debora Persson - 24 september 2012 18:30

Igår fyllde min älskling 3 år och det firades såklart!

Som jag skrev igår jobbade mannen 12-timmars pass och hade börjat jobba klockan 06 på morgonen så jag och Vilmer fick sjunga själva för Maximilian- 3 gånger.


Svårväckt pojk märkte inte av när vi kom in och sjäng

för honom så det fick bli sång tre gånger för att han skulle vakna.

När väl vaknat fattade han inte vad sjutton vi pysslade med. Komma in och väcka honom med hemsk sång är väl inget man önskar sig tidigt på morgonen ;)

Sen såg han presenterna. Presenterna ja, nu kom han nog ihåg vad det handlade om! :)

Vilmer var minst lika nyfiken på presenterna som storebrorsan var! Men han fick inte röra dom, han fick låna en teletubbies istället, som Maximilian annas är väldigt noga med att se till att dom inte är hos någon annan än han själv ;)


Det blev iallafall presentöppning och han var så nöjd ochstolt vår stora pojke!

Han sa hela tiden att han faktiskt var tre år nu!


   

Sen efter frukost och lek med sina nya presenter (läkarväskan med tillbehör var definitivt en favorit!)

så var det dags att göra i ordning för kalas.

Vi städade och blåste ballonger och hade fullt upp.

Tillsist gjorde jag tårtan och vid strax efter 16 kom jag på att jag kanske borde göra en kladdkaka med så fick slänga ihop en snabbt innan gästerna kom vid 17. Lillebror och Sofie kom lite tidigare och mamma med de andra kom lite senare ;)

När kalaset börjat är vi 8 vuxna, 2 barn och 2 hundar. Jag, mamma, Göte, Kalle, Sofie, mormor och morfar. Sen Algot med, men han är 12 år men jag räknar honom ändå som vuxen då de andra barnen är så små.

Men det var fullt hus här hemma med andra ord!

Det blir paketöppning och Maximilian är jättenöjd med presenterna samtidigt som att han är lite stressad när det är två små hundar här med.

 

Sen är det dags för fika. En Musse Piggtårta till Maximilians stora lycka.

Det blir tårta, kladdkaka och lite kakor till fikat.

När vi ställer oss upp för att sjunga för Maximilian blir han helt förstörd. Han störttjuter och be oss hålla klaffen. Så gjorde han när han fyllde 1 år med så jag antar att vi är rätt så tondöva i vårt familj! :)

Stackarn. Men strax därpå lugnar han ner sig och blåser ut ljusen.

                   


           


Efter fikat så sitter Maximilian och leker med sin bondgård resten av kvällen. När mannen sen kommer hem från jobbet visar Maximilian upp sina presenter och han får några till av sin pappa som han egentligen skulle fått på morgonen men som pappan hellre ville ge själv på kvällen.

   


Fram till Maximilian lägger sig och sover så har han lekt så bra med sina nya presenter. Han somnade inte förrän efter 22  men han hade ju knappast tid att sova heller efter denna dagen!


 
 
Sofia Werlin - från 112 kg till 72 kilo

Sofia Werlin - från 112 kg till 72 kilo

25 september 2012 12:58

Fin tårta :)
Och det är något med barn och när man ska sjunga på deras födelsedag. Kommer ihåg att min lillasyster också gallskrek när hon fyllde 1 och 3 år. Fast vi är kanske också tondöva i vår släkt ;) haha

http://Sofija.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Debora Persson - 5 maj 2014 13:16


Ni hittar mig istället här http://debbie.bloggplatsen.se/     ...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 20:23

Idag sken verkligen solen! Vi har varit ute, eller åtminstone grabbarna. Jag höll mig inne och fixade med de som behövdes fixas här hemma. Övningskört har jag också gjort. Gick väl sådär idag. Höll på att krocka två gånger. Jag har verkligen noll k...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 08:15


Nu kan jag äntligen titulera som som något så stort som FASTER! Jag är ju den enda i syskonskaran som inte haft syskonbarn. Men nu så äntligen har jag blivit faster till storebros lilla Ines. ♡♡ Hon kom igår på förmiddagen och lika ra...

Av Debora Persson - 28 mars 2014 20:19

Vilken helt fantastisk bra start vi fick på denna helgen! Ett datum att lägga på minnet med andra ord. Och på födelsedagslistan ♡♡ Vaknade upp i morse och med tankarna på helt andra saker! Vilka tvärvändningar! Likaså vädret, i...

Av Debora Persson - 27 mars 2014 10:09

En regnig och grå dag idag. Jag som hörde det fina vårvädret skulle komma idag? Förhoppningsvis kommer det nu till helgen så vi kan tillbringa mycket tid utomhus med grabbarna. Några ärenden inom stan om en stund. Jag ska hämta ut ett nässpray ...

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards