♥Så Älskade Från Första Stund♥

Direktlänk till inlägg 17 augusti 2011

Besviken på dagis!

Av Debora Persson - 17 augusti 2011 14:05

På tal om dagis så ringde jag Maximilians gamla dagis innan för att be dom skicka hans saker som finns kvar där.

Jag var där i somras och hämtade hans kläder, blöjor och fotoalbum men så sa de att eftersom hans uppsägningstid inte var över så hade de inte hunnit fixa i ordning med hans teckningar och annat så de skulle de göra sen när de hade tid.

Nu ringde jag och skulle be dom skicka det som fanns kvar men då säger de att han inte hade några teckningar eller något sådant. Möjligtvis kunde de bränna över lite fotografier de tagit på honom till en cdskiva och skicka till oss men något annat hittade de inte.


Menar de att Maximilian som varit heltod på dagis två terminer inte gjort en enda teckning eller något alls!?!

Min pojk älskar att måla och bara idag på hans nya målade han en teckning som det sattes namn och datum på som sen skulle in i hans pärm, men att han på ett år inte gjort NÅGONTING är för mig ofattbart. Snacka om att jag är jävligt besviken! Vad fan gör ungarna på dagis där då?

Inte ens fotografering på hösten var det, möjligtvis  kan Maximilian börjat efter fotograferingen isf, men inte någonstans såg man att andra barn hade fått bilder och inga gruppbilder satt någonstans på väggen heller.

På nya dagis har de massor med bilder uppe på barnen och gruppbild från fotografering mm. Och alla barnen har egna tavelramar där deras senaste konsverk hänger på väggen.


Är det inte konstigt att man inte får med sig hem någonting efter barnets första år på dagis!? De borde ju ha gjort massa teckningar, målningar och annat roligt!


Jag som gillade Max första dagis känner att jag inte alls gör det längre. Man märker verkligen skillnad mellan dagis och dagis när man byter! Hans nya däremot älskar jag!

 
 
Lisa - mamma till Knut

Lisa - mamma till Knut

17 augusti 2011 19:32

Fyy så irriterande! Jag tror ju knappast att han inte gjort ngt på ett helt år! Du får testa ringa en gång till och se ifall det är ngn annan som svarar, den personen kanske har mera koll om han gjort ngt eller inte.

http://mammatillknut.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Debora Persson - 5 maj 2014 13:16


Ni hittar mig istället här http://debbie.bloggplatsen.se/     ...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 20:23

Idag sken verkligen solen! Vi har varit ute, eller åtminstone grabbarna. Jag höll mig inne och fixade med de som behövdes fixas här hemma. Övningskört har jag också gjort. Gick väl sådär idag. Höll på att krocka två gånger. Jag har verkligen noll k...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 08:15


Nu kan jag äntligen titulera som som något så stort som FASTER! Jag är ju den enda i syskonskaran som inte haft syskonbarn. Men nu så äntligen har jag blivit faster till storebros lilla Ines. ♡♡ Hon kom igår på förmiddagen och lika ra...

Av Debora Persson - 28 mars 2014 20:19

Vilken helt fantastisk bra start vi fick på denna helgen! Ett datum att lägga på minnet med andra ord. Och på födelsedagslistan ♡♡ Vaknade upp i morse och med tankarna på helt andra saker! Vilka tvärvändningar! Likaså vädret, i...

Av Debora Persson - 27 mars 2014 10:09

En regnig och grå dag idag. Jag som hörde det fina vårvädret skulle komma idag? Förhoppningsvis kommer det nu till helgen så vi kan tillbringa mycket tid utomhus med grabbarna. Några ärenden inom stan om en stund. Jag ska hämta ut ett nässpray ...

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards