♥Så Älskade Från Första Stund♥

Direktlänk till inlägg 31 mars 2011

BVC- Läkarkontroll och spruta

Av Debora Persson - 31 mars 2011 17:22

 


  Läkarkontroll och spruta stod på dagens bvc-schema.

När vi kom fram så ville Maximilian hellre vara inne och leka bland de andra barnen inne på familjehuset. Hans dagiskamrat var ju där inne och lekte så när det var vår tur att gå in till vår bvcsköterska så ville han ju inte det såklart.

Av med kläderna först och främst. Dags för vägning.

Ca 800 g har han gått upp på tre månader sen vi var där sist. Efter det var det mätning. Och kors i krösamos. Inte konstigt att folk tycker han blivit lång. Det var sista gången han fick ligga och bli mätt iallafall. Nästa gång får han stå upp och mätas för nu när han låg ner så var det precis på sista cenimetern som fanns vid skötbordet.

Pojken har växt 6 cm sen sist! Inte illa! :)


Efteråt skulle läkaren se om han kunde bygga med klossar.

Det vägrade han eftersom det fanns roligare leksaker än gamla träklossar att leka med. Tillslut tog han en kloss eftersom läkaren tjatade på honom så han tog en kloss och satte den på en annan kloss och lekte sen vidare med andra leksaker.

Sen skulle hon se om han kunde rita på papper. Det gjorde han mer än gärna och kladdade ner hela pappret på en millesekund.

Däremot fick hon inte lyssna på hans hjärta och lungor. Han blev misstänksam mot henne och hon fick absolut inte lyssna.

Han blev vansinnig men tillslut så kunde hon lyssna lite snabbt på honom. Lät fint förutom att han var lite rosslig fortfarande.

Sen blev det lite prat om allt möjligt och vi fick nya d-droppar till honom. Tillslut var det dags för sprutan för min lilla herre.

Inte ens jag vågade titta och han blev såklart både jättearg och ledsen.

Direkt efter gick han mot dörren och vinkade hejdå till dom i hopp om att aldrig mer få se dom. Haha min stackars pojk.

Hann inte ens ta på honom brallorna innan han försvann ut i bara t-shirt och blöja.

Ut till det andra rummet för att leka med barnen.

Dock så var där nästan inga barn kvar eftersom de stängde just då men han sprang runt som en galning och skulle hinna leka med allt innan jag tillslut hann fatt i honom så vi kunde gå hem.

Vi tog aldrig bussen utan jag tog på honom regnkläderna så vi gick i regnet dit. På vägen hem regnade det inte men han såg ut som en stoppad liten korv i alla kläderna :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Debora Persson - 5 maj 2014 13:16


Ni hittar mig istället här http://debbie.bloggplatsen.se/     ...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 20:23

Idag sken verkligen solen! Vi har varit ute, eller åtminstone grabbarna. Jag höll mig inne och fixade med de som behövdes fixas här hemma. Övningskört har jag också gjort. Gick väl sådär idag. Höll på att krocka två gånger. Jag har verkligen noll k...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 08:15


Nu kan jag äntligen titulera som som något så stort som FASTER! Jag är ju den enda i syskonskaran som inte haft syskonbarn. Men nu så äntligen har jag blivit faster till storebros lilla Ines. ♡♡ Hon kom igår på förmiddagen och lika ra...

Av Debora Persson - 28 mars 2014 20:19

Vilken helt fantastisk bra start vi fick på denna helgen! Ett datum att lägga på minnet med andra ord. Och på födelsedagslistan ♡♡ Vaknade upp i morse och med tankarna på helt andra saker! Vilka tvärvändningar! Likaså vädret, i...

Av Debora Persson - 27 mars 2014 10:09

En regnig och grå dag idag. Jag som hörde det fina vårvädret skulle komma idag? Förhoppningsvis kommer det nu till helgen så vi kan tillbringa mycket tid utomhus med grabbarna. Några ärenden inom stan om en stund. Jag ska hämta ut ett nässpray ...

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards