♥Så Älskade Från Första Stund♥

Direktlänk till inlägg 8 augusti 2012

Vilmer 7 månader

Av Debora Persson - 8 augusti 2012 19:30

Idag är Vilmer 7 månader gammal.

19:37 är han på pricken 7 månader. 212 dagar har han hunnit bli och är nu en stor kille. Tiden går verkligen jättefort och ibland känns det som om han kom till oss igår samtidigt som att det känns som om han varit hos oss en evighet.

Dagen har han "firat" med att mest vara odräglig och övat på att kunna skrika en hel dag. Det var längsen han skrek såhär mycket, det var när han hade kolik. Nu har han inte kolik längre så han kan inte skylla på det. ;)

Men växer så det knakar gör han.

Han har storlek 74 i kläder och hamnade i dom bara kort efter han börjat använda storlek 68. 68 är för smått på längden och man kan inte knäppa en enda body längre då han är för lång för dom. Byxor och tröjor kan han fortfarande ha på sig än så länge.

Tar sig fram gör han med. I en jäkla fart.

De senaste dagarna ålar han inte bara en liten bit som han gjorde tidigare utan nu tar han sig från rum till rum. Kryper gör han nog med snart. Han puffar upp rumpan och drar ihop benen och verkar redo för att krypa men han orkar inte riktigt det än. Men snart så!

Han sover hela nätterna(oftast) utan problem.

Han får välling runt 20-21-tiden och somnar sen. Han vaknar då inte förrän vid 7-8 på morgonen. Maximilian sov ofta hos oss men Vilmer sover mycket bättre i egen säng, det ville inte Maximilian.

Dock är det näst intill en kamp på liv och död när det gäller nattningen på kvällen för Vilmers del. Han skriker och sliter sig ur famnen men vill ändå inte ligga själv. Efter en stunds kamp somnar han (av utmattning?) i famnen på antingen mig eller mannen.

Hår. Vilmer har ofta blonda hårtussar i sina knytnävar.

Oavsett hur jag har mitt hår uppsatt spelar ingen roll. Han får alltid tag i mitt hår och rycker tag i det så hårt att det går inte rädda det. Ju längre hår desto roligare tycker han (?). Och vem han sitter hos och leker spelar ingen roll heller bara den har hår man kan rycka av. Gissar på att han inte alls skulle tycka det var lika kul å leka med en flintis;)

Han äter det mesta av det han får äta och är inte särskillt kräsen när det gäller käk.

Envis herre har vi. Precis som bror sin!

Sitter stilla mer än 10 sekunder har nog aldrig hänt. Han vevar med både armar och ben och ålar sig.

Fortfarande väldigt tråkig att leka med tycker Maximilian.

Kan inte lillebror bli lite större är väl Maximilians tanke.

Inga tänder ännu. Det gör dock inte så mycket, vassa små bissingar är inte å leka med och det kommer nog Maximilian få veta den dagen lillebror får tänder. ;)

   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Debora Persson - 5 maj 2014 13:16


Ni hittar mig istället här http://debbie.bloggplatsen.se/     ...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 20:23

Idag sken verkligen solen! Vi har varit ute, eller åtminstone grabbarna. Jag höll mig inne och fixade med de som behövdes fixas här hemma. Övningskört har jag också gjort. Gick väl sådär idag. Höll på att krocka två gånger. Jag har verkligen noll k...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 08:15


Nu kan jag äntligen titulera som som något så stort som FASTER! Jag är ju den enda i syskonskaran som inte haft syskonbarn. Men nu så äntligen har jag blivit faster till storebros lilla Ines. ♡♡ Hon kom igår på förmiddagen och lika ra...

Av Debora Persson - 28 mars 2014 20:19

Vilken helt fantastisk bra start vi fick på denna helgen! Ett datum att lägga på minnet med andra ord. Och på födelsedagslistan ♡♡ Vaknade upp i morse och med tankarna på helt andra saker! Vilka tvärvändningar! Likaså vädret, i...

Av Debora Persson - 27 mars 2014 10:09

En regnig och grå dag idag. Jag som hörde det fina vårvädret skulle komma idag? Förhoppningsvis kommer det nu till helgen så vi kan tillbringa mycket tid utomhus med grabbarna. Några ärenden inom stan om en stund. Jag ska hämta ut ett nässpray ...

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards