♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under juli 2012

Av Debora Persson - 22 juli 2012 10:47

Som jag skrev igår så hade vi jättetrevligt i fredags. Mamma kom och hämtade prinsarna i fredags vid strax efter 17 och sen satte vi igång med vårt. Det var inga problem att lämna barnen alls. Vi hade sagt till Maximilian att dom skulle till mormor och leka så när jag satte Maximilian i bilen så sa han till mig att jag skulle stanna hemma..

De hämtade pizza som de åt och sen blev det lite godis och filmtittande innan läggdags för killarna. Två av Götes barnbarn var på plats med så fyra små killar hade de på besök över natten. Algot fick nog agera lite barnvakt med så tror han var rätt så trött när barnen åkt hem dagen efter;)

Men det hade gått jättebra för dom:)


              


            


Av Debora Persson - 21 juli 2012 13:02

Hej!

Gårdagen var bra. Mina älsklingar lämnades iväg och vi började förfesten. Senare på kvällen tog vi bussen in till stan och vi satte oss i några öltält och gick runt lite innan klockan slog 01 och öltälten stängde. Vi gjorde ett litet snabbesök hos barnens kusin som bor inne i stan  och därefter skulle vi köpa lite mat och bege oss hem. Taxin skulle dock ta 1½ timme innan den kunde hämta oss så barnens kusin körde hem oss och vi var hemma strax innan 03.

Vi hade en rolig kväll iallafall, det märks att man inte är 18 längre...Så illa är det inte men man är lite seg ändå. Jag vaknar hellre till skrikande barn än efter en fyllekväll iallafall. :)


Nu inväntar jag mina små prinsar som fortfarande är hemma hos mamma och Göte. När dom kommer hem så beger vi oss in till soliga stan och Östersjöfestivalen för att åka karuseller och köpa marknadsgodis:)

Av Debora Persson - 20 juli 2012 08:08

Jag och Maximilian startar dagen med lite spel..


Vilmer vaknade vid 06 idag. Pigg som en mört vägrade han såklart att somna om. Det var kört för min del och det var bara att stiga upp. Det tog inte så lång tid innan han valde att somna om. Vilken liten drummel! Nu var ju jag uppe! :) Men nu är min Maximilian uppe och vi spelar lite spel innan frukost! :)


Idag ska jag lämna bort mina små prinsar!

Det är bara över natten men det känns som om dom ska vara borta i en vecka från mig! Det är första gången jag lämnar bort Vilmer nu, förutom 2 gånger när jag lämnat hoom ett par timmar bara och det var igår och när vi flyttade i mars. Men nu ska han vara borta över natten för första gången.

Men de får det bra. Dom har sina två halvkuiner på plats med som ska sova hos sin morfar. Så mamma och Göte har fyra, ja FYRA små killar hos sig i natt! Vi får se hur det kommer gå!:)

Lite pizza och film har jag hört att det blir så det blir nog bra!:)


Nu hör jag hur lillebror pratar i sin säng så nu är han uppe igen. Han måste verkligen se över sina sovrutiner den killen...

Av Debora Persson - 19 juli 2012 08:41

 

Vädret i Norje idag!


Nu ska jag inte gnälla mer på vädret. Jag ska se det positivt istället. Puttar jag ut blomkrukorna lite på balkongen slipper jag vattna blommorna idag. Det är ju bra :-)

Och inte behöver jag stressa idag då det blir hemmamys istället för utelek. Ikväll ska det inte regna i stan iallafall så det blir nog en liten tur in till festivalen då.

Och med tanke på vädret, så känner jag att det inte är lönt att åka till Norje idag för springa på skattjakt och att leka med Pippi och Piraterna. Tyvärr tyvärr. Visst hade det funkat med regnkläder för Maximilians del men att jag ska stå med en barnvagn och asa omkring med den i gympadojor nere på stranden, njae... Vi siktar in oss på pirathäng nästa år istället! Lite tråkigt att det inte blir av för vår del. Har sedan förra året tänkt att nästa år blir det mycket roligare för Maximilian för då är han mycket större men nu får vi vänta yttligare ett år! ;(

Tur de har fler aktiviteter i sommar! 


Nu är båda mina små hjärtan uppe så nu blir det frukost!

Ha en bra och underbar regnig dag! Soffläge delux!

Av Debora Persson - 18 juli 2012 21:31

Han sitter nu mitt hjärta. Han har kunnat i snart två veckor och blir mer och mer stabil för var dag som går.

Han är duktig min lilla  prins!


     

Av Debora Persson - 18 juli 2012 20:04

Idag blev det iallafall en liten sväng inom Karlshamnstravet. Vädret tillät oss att komma idag och sambon körde oss dit innan han åkte till jobbet.

Efter att ha virrat omkring och letat efter min kära lilla mamma som inte gick att nå på telefonen så hittade vi henne tillslut. Det var mycket folk på samma ställe så det var nog inte en jäkel som kunde ringa där idag.

När vi hittat mamma skulle vi hitta någonstans att sitta och mamma frågar mig vad klockan är, 16:40 svarar jag och hon svär något konstigt på franska ganska högt. Hon skulle va hos optikern klockan 16:45.. Vad skulle hon göra? Hon kunde ju knappast ringa optikern så hon lämnar tipslapparna hos mig och försvinner. Där står jag utan att veta vad jag heter och utan program så jag kunde ju knappast spela själv.. Jag brukar förlita mig på mamma när jag ska spela för hon är lite bättre på det där med hästar. Jag tjuvkikade på hennes bångar och sen sprang jag och letade upp ett program så jag kunde spela lite samtidigt som att jag sprang och jagade Maximilan som blivit glassugen men det fanns tyvärr inte någon glassförsäljning på plats så han var arg.

Jag förlorade lite, vann lite och sådär. Gick väl jämnt upp egentligen. Inga miljoner i fickan, tyvärr.    Men men det var kul så länge det varade. När det nästan var slut begav vi oss hemåt.Snabbt som sjutton gick jag. Skönt var det. Lite krångel blir det allt när man har ståbrädan kopplad på vagnen för man får nästan gå brevid den om man inte ska sparka in i brädan hela tiden.


Nu är klockan mer än den borde vara iallafall, jag har inte hunnit med det jag borde men jag är galet trött i hjärnan idag och känner helst av allt mest bara för att vila!


 

Av Debora Persson - 18 juli 2012 19:43

Jo men visst hörrni, bättre sent än aldrig. Här kommer lite bilder från förra söndagen(?) när vi besökte min mormor och morfar. Lite härliga sommarbilder är väl andå vad man behöver i dessa hösttider..


Vi plockade blåklockor.

   

Vi gick i skogen..


   

Har dom hittat något?

 

Tittar efter hallonbuskar..


Lek i trädgården..

       

Fika!

   

Av Debora Persson - 17 juli 2012 12:11

Igår fick jag hem 2 biljetter till Narniaföreställningen på Kastellet från vårt fastighetsbolag! :)


 

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards