♥Så Älskade Från Första Stund♥

Direktlänk till inlägg 7 februari 2012

Bvc & Mjölkallergi?

Av Debora Persson - 7 februari 2012 21:15

Idag var det dags för ett nytt besök på bvc för Vilmers del.

Han växer och frodas helt perfekt och följer sin kurva precis som han ska!

Han var dock inte så glad när jag fick väcka honom för att klä av kläderna för vägning. Han blev vansinnig på mig så han sov nog rätt gott när vi kom dit!

Vi kom in på samtalet MAGONT och jag sa att han ibland skriker flera timmar i sträck och han skriker oftast varje eftermiddag/kväll.

Miniform gör ingen nytta känns det som eftersom han ändå har fruktansvärt ont i magen. Bvcsköterskan misstänke att det var komjölk som ställde till det för min lille herre.

Det varkar finnas i släkten(?), han har fruktanvärd magknip, han är hela tiden väldigt lös i magen, torr hud, han blir rödflammig i huden, väldigt gasig i magen och sköterskan frågade om det luktade väldigt illa när han bajsade och då svarade jag med att han luktade som ett helt gäng karlar ibland. Hon skrattade inte för fem öre..

Iallafall så var det typiskta symptom för mjölkallergi.

Maximilian skrek ju med när han var liten fast han åt ersättning men han fick mjölkfritt för han hade så ont i magen och då gick det över. 

Hon tyckte då att vi skulle ta upp detta med barnläkaren vi ska träffa nästa vecka med det Vilmer har på benet och höra vad han säger om det.

Jag ska iallafall utesluta komjölk några dagar för att se om han blir bättre i sin lilla mage.

Mjölk i matlagning skulle inte vara några större problem eftersom det oftast är sådan liten mängd mjölk där i men ren mjölk (så nu kan jag glömma oboy till frukost), filmjölk, choklad(...synd då jag fått dille på dajm..) och andra liknande mjölkprodukter.

Annars gick besöket bra. Fick inbokat tre nya tider. En tid nästa vecka sen fick vi tvåmånaderskontrollen med läkarkontroll inbokad samt ett tvåmånaderssamtal.


Nu har Vilmer precis somnat efter att skrikit i 3½ timme.

Tror han somnade av utmattning helt enkelt. Stackrs pojk, finns inte mycket man kan göra när han har så ont i magen! Får hoppas han sover bra resten av natten då....


 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Debora Persson - 5 maj 2014 13:16


Ni hittar mig istället här http://debbie.bloggplatsen.se/     ...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 20:23

Idag sken verkligen solen! Vi har varit ute, eller åtminstone grabbarna. Jag höll mig inne och fixade med de som behövdes fixas här hemma. Övningskört har jag också gjort. Gick väl sådär idag. Höll på att krocka två gånger. Jag har verkligen noll k...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 08:15


Nu kan jag äntligen titulera som som något så stort som FASTER! Jag är ju den enda i syskonskaran som inte haft syskonbarn. Men nu så äntligen har jag blivit faster till storebros lilla Ines. ♡♡ Hon kom igår på förmiddagen och lika ra...

Av Debora Persson - 28 mars 2014 20:19

Vilken helt fantastisk bra start vi fick på denna helgen! Ett datum att lägga på minnet med andra ord. Och på födelsedagslistan ♡♡ Vaknade upp i morse och med tankarna på helt andra saker! Vilka tvärvändningar! Likaså vädret, i...

Av Debora Persson - 27 mars 2014 10:09

En regnig och grå dag idag. Jag som hörde det fina vårvädret skulle komma idag? Förhoppningsvis kommer det nu till helgen så vi kan tillbringa mycket tid utomhus med grabbarna. Några ärenden inom stan om en stund. Jag ska hämta ut ett nässpray ...

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards