♥Så Älskade Från Första Stund♥

Direktlänk till inlägg 10 juni 2010

Dag 2 Alanya 3/6

Av Debora Persson - 10 juni 2010 11:30

Uppe med tuppen. Duschade och gjorde oss i ordning för att sedan äta frukostbuffé.

Efter det drog vi oss ner till poolen medans Tim gick upp på rummet och vilade en stund. Maximilian sov så vi låg med och vilade, var inte så mycket sol just då heller.. Men varmt utav bara sjutton!


När Maximilian vaknade fick han ta sig ett första dopp i poolen. Och om han älskade det!!? Först var vi i barnpoolen och sedan gick vi över i den stora poolen så där flöt han omkring i sin lilla badring och skvätte vatten..

Låg där till lunch då vi gick och åt. Gjorde oss sedan i ordning för en tripp in mot staden.

Eftersom de kör som idioter där i Turkiet var jag inte alls road till att sätta mig i en taxibil där de inte ens vet vad bälte är fär något. Men ville heller inte ta en sketen liten buss så fick helt enkelt bli taxi.


Hittade en tillräckligt stor taxi för att få in vagnen i den. När vi skulle fälla ihop vagnen så den skulle få plats i taxin så tog taxichaffisen över. Han tog vagnen och lassade in den som den var. Inget fälla ihop där inte. Blev lite kämpigt för honom där ett tag, tillslut fick han in vagnen genom att lägga den uppochned/på sidan- ja jag vet inte hur han fick in den egentligen. Sen försökte han stänga dörren och det gick såklart inte. Men när han bankade igen dörren så gick det. Han sa bara " It´s Okey" och gick och satte sig bakom ratten.

Jag trodde han hade klämt sönder min vagn men fick tillbaka den hel igen.

Taxiresan hade kunnat blivit en mardröm. Maximilian fick sitta i mitt knä och där fanns inga bälten till oss. Efter ett antal tvärnitar och titande så släpptes vi av helskinnade och vid liv.


Gick och tittade i butiker och blev inlurade i dom med, pojkarna handlade och jag hittade ingenting. Avslutade med en måltid på McDonalds. Jisses vilka djävulska menyer de har. Stora som bara den.


Tog sen en taxi hem, denna taxin körde mycket bättre än den första trots att där inte fanns några bälten.

Väl hemma var vi svettiga som ett par stekta bacon så pojkarna gick ner till havet medans jag och Maximilian la oss och badade i poolen istället.

Sen gjorde vi oss i ordning för kvällen och middagen.


Senare på kvällen satte vi oss utanför restaurangen. Även idag var det Kinder Disko.

Efter diskot var det åter underhållning för de stora. Döv-underhållning.

Kunde inte sitta kvar där och låta Maximilian bli döv så vi gick ut en sväng och tittade i affärer.

Avslutade sen med en öl på balkongen när vi kom tillbaka för då var underhållningen slut ändå.


       


       


                         


     

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Debora Persson - 5 maj 2014 13:16


Ni hittar mig istället här http://debbie.bloggplatsen.se/     ...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 20:23

Idag sken verkligen solen! Vi har varit ute, eller åtminstone grabbarna. Jag höll mig inne och fixade med de som behövdes fixas här hemma. Övningskört har jag också gjort. Gick väl sådär idag. Höll på att krocka två gånger. Jag har verkligen noll k...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 08:15


Nu kan jag äntligen titulera som som något så stort som FASTER! Jag är ju den enda i syskonskaran som inte haft syskonbarn. Men nu så äntligen har jag blivit faster till storebros lilla Ines. ♡♡ Hon kom igår på förmiddagen och lika ra...

Av Debora Persson - 28 mars 2014 20:19

Vilken helt fantastisk bra start vi fick på denna helgen! Ett datum att lägga på minnet med andra ord. Och på födelsedagslistan ♡♡ Vaknade upp i morse och med tankarna på helt andra saker! Vilka tvärvändningar! Likaså vädret, i...

Av Debora Persson - 27 mars 2014 10:09

En regnig och grå dag idag. Jag som hörde det fina vårvädret skulle komma idag? Förhoppningsvis kommer det nu till helgen så vi kan tillbringa mycket tid utomhus med grabbarna. Några ärenden inom stan om en stund. Jag ska hämta ut ett nässpray ...

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards