♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under januari 2009

Av Debora Persson - 13 januari 2009 22:28

Idag vatt det jobb mellan 13 och 20.30 Kom visserligen inte därifrån förrän närmre 21. Jag fick räkna kassan nämligen. Har inte kommit in det än så därför tar det en jävla tid. Lär mig snart.

Upp till Fanny när jag kom hem för att käcka in tvrummet hon ändrat om.

Hem och käka sen.

Film nu. Fattar inte den.


Dessutom så blir det loppis för oss (jag,min man och Fanny) den 12:e april. Påskhelgen. Fanny ringde och fixade biffen innan. Så vi kan bli av med allt bråte snart.


Pratade med mamma med innan. Algot fyller snart men de skulle ha kalas för han en helg då jag jobbar.:/

Så jag får åka hem helgen innan då killen ska ha barnkalas med sina vänner. Jag får väl agera "lektant" till dom små liven. Funkade väl ganska bra sist tycker jag. Då var det ju ävenmaskerad han hade. Så söta dom var.



Äh får väl försöka glo på filmen nu i vilket fall.

Av Debora Persson - 13 januari 2009 00:44

Varför kan jag inte somna? Inte ens trött. Lite kanske, men inte sömnig.

Antingen somnar jag tidigt framför tvn när vi glor på en film, därför jag alltid missar sluten på alla filmer. Eller som jag oftast göt, är vaken hur jävla länge som helst. Varför kan man inte vara trött lagom tid för?

Ge mig ett sömnpiller tack.

Skulle inte förvåna mig det minsta om jag är trött imorrn på jobb. Det händer ganska ofta att man blir för man inte kan få sova ut nångång, för oavsett när jag somnar så vaknar jag tidigt ändå.

Av Debora Persson - 12 januari 2009 23:21

Idag har jag som sagt inte gjort särskillt mycket. Somnade ju inte förrän efter 02.30(kollade sista gången på klockan då.) Kunde inte somna innan dess.

Vaknade sedan en gång när min man steg upp och skulle till jobbet.

Vaknade sen lite efter 9. Trodde visserligen klockan var mer men tydligen inte.

Men eftersom det var ledig dag låg jag på soffan ett bra tag. Sen kom Fanny ner innan hon skulle dra till jobbet med.

Blev ett par avsnitt av One tree hill med.

Blev att plocka lite med. Rotade fram en massa bröte som vi ska bli av med sen till våren. Tänk vad mycket skit man samlar på sig?! Och den skiten vi har här, har vi ju antingen plockat på oss sen i juli när vi flyttade hit( Slängde ju hur mycket som helst när vi flyttade hit) Eller så är det prylar som vi har bytt ut mot nyare och antagligen snyggare eller bättre, vad det nu var. Men varför inte kastat det direkt? Nej, eftersom Debbie inte kan hjälpa att hon samlar på sig en massa skit. Tänk om man kan behöva det lite senare? Mycket onödigt att slänga det då om det kan komma till nytta senare. Visserligen vill min man slänga skiten oftast, men är det mina saker säger jag bara att jag ska göra det själv men gör det aldrig. Jag tycker det är hemskt att slänga det. Känns bättre isf om någon annan har nytta av det om jag måste bli av med skiten och det är ju just det som vi ska göra. Vi ska sälja allt. Visserligen kommer det bli skönt att bli av med skiten egentligen!


Annars har inte mycket hänt idag. Min man kom hem vid sextiden. Skulle åka och handla. Och pumpa däcket på bilen. Och alla blinkningar stoppade, men dom kommer komma tillbaka sa pappa, så ska lämna in bilen på Onsdag när min man är ledig. Vatt punktering på den innan men skulle varit fixad när vi fick bilen men tydligen var det inte särskillt bra fixat. 


Nu sitter jag och väntar på att Fanny ska komma hem från jobbet.Hon skrev till mig att busschaffisen var lustig, men vilken busschaffis i Malmö är inte det då?:P Man sätter ju livet på spel varje gång man sätter sig i en buss här. Kör som om dom fått körkortet i ett kornflakespaket och snott bussen ungefär.

Den ena värre än den andra.


Nej pissa nu innan Fanny kommer!

Av Debora Persson - 11 januari 2009 23:37

Efter denna helgen är jag helt slut. Men imorrn är Debbie ledig och ska göra absolut ingenting förutom att städa med. Men mest ingenting tror jag.

Väntar på Fanny tills hon kommer hem. Vet inte när bara för hennes mobil har ju dött.

Men hon borde komma snart.

Trött men ändå inte. Som vanligt. Därför jag försovit mig nu två dagar i rad, för jag kan inte somna förrän tvåtre på nätterna så är man helt död om man ska stiga upp 7 och sen jobba exakt hela dagen.

Men imorrn ska Debbie sova. Om jag inte vaknar vid sju när min man ska till jobbet. Gör jag säkert eftersom det blir soffan i natt igen. Aldrig nöjd helt enkelt.

 

Av Debora Persson - 10 januari 2009 22:06

Dagen började med att vi försov oss- Eller jag gjorde och jag skulle väcka min man efter jag duschat. Flög upp 7.30 Bärjar jobba 8.30 Men det var ganska lugnt. Vi hann iaf. Jag fick panta burkar på jobbet med idag. Det var kul. Fick asaiväg med fyra sopsäckar till Ica. En tant tittade på mina säckar och var mycket imonerad av dom och frågade vart jag hittat alla burkarna någonstans!? 

Själv hade hon "bara" två icakassar med ölburkar. Jag hade bara Ramlösa och lättöl. haha.

 

Bilen är hämtad med dessutom. Jag gillar värmen i den! Lite krabb med den naturligtvis. Alltid tur med bilarna.

Men antagligen inget speciellt. Och är det de så får vi det betalt.

 

Och denna dagen har gått käpp rätt åt helvete rent ut sagt.

Pallar inte med att ha så här så nu jävlar ska här ändras på saker. -Ett framsteg är ju tex jag och Fanny börjat simma. En bra början. Man letar efter mer nytt.

Jävla piss.


Nu ska vi titta på Wallander på tv iaf.

Av Debora Persson - 10 januari 2009 00:34

Idag har jag hunnit med en hel del, men inte tillräckligt för det ser ut som fan här hemma just nu.

I vilket fall hämtade Fanny  mig 14.00 efter jag jobbat.

Slängde i oss något snabbt att käka.

Sedan bar det av till klorbassängen.

Jobbigare än vad jag trodde, men härligt.

Vi kämpade en hel halvtimme.

Sen fick det vara nog med det.

Träningsvärk imorrn?

 

Skulle åka handla efter,  Fanny svände ut på vägen, jag kände att det var väl på denna väg vi kom ifrån, så möter vi en bil på VÅR sida av vägen och han tutar. Vi blev förbannade och undrade va fasen han höll på med. Så kommer det en bil till som möter oss.

Jaha, det var vi som hade kört på fel sida vägen hela tiden. Haha höll på att skita i brallan men ändå Dagen roligaste! Vi överlevde iallafall.

Som sagt så kan det vara farligt att åka bil med fruntimmer:P

 

Väl hemma satte vi igång med att städa bilen. Dammsög och putsade:) 

Sedan gjorde vi egna köttbullar och potater.

Äta. Spela Os, där vi egentligen behöver träna, vi suger på det nu för tiden.


Hämta min man på jobbet. Tvätta bilen.

Titta på film, Eden Lake. Helt okej. Men sett alldeles för många skräckfilmer som liknar den så man visste ungefär vad som skulle hända. Tråkigt nog. Annars hade man nog sketit i brallan.

 

Soffan i natt igen ja. För den är  så skön. Skulle kunna sova i den livet ut, men det får jag nog inte för min man.

 

 

Imorrn blir det att stiga upp tidigt. Jag ska jobba 8.30 och min man ska hämta bilen i Karlskrona med. Imorgon har jag en ny bil:):):)

Eller ja, min man har en ny bil.

 

 

Jag ska åka på raggarrunda med den imorrn.

 

 

Borde sova nu egentligen men kan fan inte. Inte så trött, men behöver sova.

Nu ska Debbie snart försöka sova. Måste leta upp Sally med innan. Då har vi för en gångs skull hela familjen samlade hemma. Bosse brukar ju annars förlja med Fanny hem och sova där.Idag följde han med henne men ångrade sig på vägen sp han gick hem igen.


 

 

Av Debora Persson - 9 januari 2009 00:26

Hamnat på soffan inatt igen. Lika bra visserligen. Och soffan är skönare än sängen tycker jag.

 

Sov inte alls knappt i natt. Kollade på klockan senast 3.30 Sen låg jag och snurrade. Precis när jag höll på att somna började Sally med att hon skulle ut så vaknade till mer när jag fick asa mig upp för att släppa ut henne.

 

Sen vaknade jag när min man skulle upp till jobbet vid sjutiden.

 

Sedan har dagen mest bestått av jobb. 12-20. Efter jobbet bar det hem för Fanny och min man hade gjort pizza. Film efter det. Jävla pissfilm. Komedi skulle det vatt men det enda som var kul var i början när snubben misslyckades med sitt eget självmord. Pallade inte ens kolla klart på filmen. Helt värdelös var den.

Så det fick bli läggdags. Konstigt nog är jag inte trött längre även om jag knappt sovit inatt.

 

 

Fick hem foton idag som jag beställt. Fel storlek på dom ju så fick inte in dom i mitt album där jag hade velat ha dom. Men man  fick ju bara välja på en storlek. Så blir till att köpa nytt album när lönen kommer.

Köpa sånt album där man klistrar in skiten istället!




Imorrn blir det simdags för mig och Fanny. Och det ska bli skit kul, men bara för jag tycker det nu så kommer det inte bli det. Kommer få kramp eller nått annat skit bara för att jävlas. Eller så kommer vi inte orka simma mer än 25 meter. Var ju ett tag sen man ens simmade..haha herregud, sist jag var på ett badhus var typ i åttan och sist jag var i närheten av klor var i Turkiet 06 typ För Egeypten tror jag det inte var klor i bassängen ens en gång.?

 

 

Nej om Debbie kanske skulle försöka lägga ner datorn och sova lite? Ska ju jobba klockan 10.00 imorrn så är väl lika bra att sova strax antar jag. Börjar faktiskt bli lite seg i bollen nu.  

 Eller ja, lite Sudoku kan jag ju klämma in på schemat nu innan jag somnar:) Blev ju inte det igår eftersom jag kom på den briljanta iden att itsället kolla på två avsnitt av One Tree Hill istället.

Av Debora Persson - 8 januari 2009 00:39

Jag fick min Cola innan. Jag och Fanny var ute och gick och hamnade i affären.

Lyckligt.

Sen bar det av för att hämta min man Lat. Han pallade inte ta bussen hem så fick ut på vägarna.

Väl hemma så blev det två avsnitt av One Tree Hill. 

 

Jag och Fanny har även kommit på att vi behöver träna. Så på fredag ska vi iväg och simma!! Tänk att jag har fått för mig att träna ens en gång!

Men det lustiga är att vi inte hittat någon simhall som mest bara är simhall och som inte kostar så mycket. Billigat är 48 kronor plus 15 kronor dusch och bastu! Varför sådana Judepriser för att simma någon timme??

 

 

Blir soffan för min del i natt med. Eftersom jag fortfarande hostar och håller på. Min man tycker jag ska inskaffa hostmedicin. Som för det andra inte funkar ändå. Billigt skit på apoteket. Ska det va så måste man nog ha receptbelagt hostmedicin där det är lite starkare saker i.

Annars får jag helt enkelt vara utan och hålla mig till halstabletter som smakar tandkräm eller nått sånt skit.

 

Eldfödd 2 på tv nu, den verkar suga verkligen, ettan är ju mycket bättre.

Får istället bli Sudoku.

 

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skapa flashcards