♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under september 2008

Av Debora Persson - 18 september 2008 16:29

Idag hade jag öppning för första gången men det gick faktiskt skitbra tycker jag! Jag är duktig jag. Fick dessutm feteberöm m jag jag var jävligt duktig på mitt jobb av självaste bossen. de ni. Vatt jävligt jobbigt att stiga upp med idag. Stressigt var det med. Hann fan inte ens borsta håret ens en gång så såg väl ut som fan med. Skit samma, hemma nu iallafall. Dötrött är jag. Och bara tanken på att ha en 10-19tid imorrn får mig att vilja gräva min egna grav just nu. Men helgen är ledig iallafall. Då ska jag festa. Vetefan om ens Negern kommer på lördag. Frida kommer ju inte :/ Nån jävel ska fan komma. 

Funderar på om jag och Bosse ska hem till Fanny en runda nu? Jag har städat klart till när tommy och tina kommer sen ikväll. så vad mer ska jag göra? Min man lagar mat iallafall. Han gråter för löken. mohaha. Nej Fanny nästa!!

Av Debora Persson - 17 september 2008 20:07

Idag har jag jobbat 10-19. Helt sjukt vad trött jag varit denna veckan när jag börjat tidigt. Förut när jag börjat sent har jag vaknat tidigt och varit hur pigg som helst, men nu när man börjat tidigt har man inte velat gå upp, dötrött helt och hållet.

Annars gick det bra att jobba. Slutade visserligen lite tidigare. Men inte mycket, typ tio minuter.  Stress dammsugit och plockat lite, sen kom Fanny ner en runda. Hon togBosse och lite mat med sig. Så där har han det gott just nu skulle jag tro.

Kolla på idol nu, käka lasagne och sen upp till Fanny och kolla klart på idol hos henne eftersom min man ska glo på sporten.KUL Blir väl antagligen att glo på fredrik och filip där uppe med. Sen hem och nana. Öppnar imorrn så blir tidigt..

pusshajjjjj


Av Debora Persson - 16 september 2008 20:50

hej hopp. Idag har jag jobbat 10-19. Vatt ganska dött, inte alls mycket folk så vatt lite drygt. Ingen annat kul har hänt idag. Dryg dag helt och hållet.

Nyss käkat, och sitter och tittar på idol. Ska glo på den nya serien snart på fyran. Får se om den är bra annars blir det filip och fredrik på femman.


 Jag och Karin sitter just nu och funderar ut vad fasen vi ska köpa till mamma när hon fyller år. Fan vad svårt det är alltså. Kvinnan har ju allt man kan önska sig.

Av Debora Persson - 15 september 2008 19:46

Har städat det mesta idag så det ät fint till på torsdag när min mans föräldrar kommer och hälsar på oss. Och sen till helgen kommer det folk hit och då är det fest på lördag!

Nu är det hv71 på tv. Men dom ligger under med 1-0. Illa för dom.

Nu ska jag visst ut och hämta en servis som vi ska lägga upp på tradera och sälja, den är fin men till för gamla tanter typ. Utgångspris säger dom 1000 kronor. Dyrt skit. Men bra om vi blir av med den. Då blir det mer pengar till ullared.

Sen blird et film och sen läggdags! Kanke om jag lever vid halv tolv hinner jag ta ett snack med Lennartsson.

Av Debora Persson - 15 september 2008 12:27

Blev inget finbesök idag, det skulle varit Kalleponken som skullat komma och hälsa på. Han skulle ner till Malmö med Vilma och hennes mamma. Men blev inte så. Kalleponken skulle till tandläkaren med så det skret sig. Hade ju annars varit kul om han kommit eftersom han inte varit nere och hälsat på mig än. Men den dagen kommmer väl den med.


Det ringde på dörren innan. Två karlar som skulle laga badrumsskåpet för det satt löst stod det på papprena. Men skåpet satt som sten sa dom så dom behövde inte göra något. Vatt ju bra det.


Jag städar just nu, eller nu har jag tagit en liten paus bara. Det suger att städa, men det blir ju fint när det är klart. Om det blir det någon gång.

Dricka lite latte och käka något, har inte ätit frukost än.


 Om exakt på pricken just om två veckor åker jag och Fanny till Ullared och ska handla massa. Det ska bli så kul fan! Men två veckor kan gå sakta, elelr så går dom snabbt. Får väl se.


Nej sätta igång att göra något igen nu så man blir klar.


Av Debora Persson - 15 september 2008 00:25

Innan vi skulle hämta Fanny skrev hon att hon var försenad, och sen mer försenad så min man kunde inte köra och hämta henne eftersom han börjar jobba 08.00 imorrn så hade han inte pallat det.

Så det skulle sluta med att Fanny skulle få ta flygbussen in till stan och sedan taxi därifrån hem sen. Jag fick jättedåligt samvete och tyckte synd om henne så jag tog cyklen och cyklade ändå till flygplatsen för att hämta henne!


Nej det gjorde jag inte men jag gick upp till Jenny istället och lånade hennes trampemoped och körde.


Ärligt talat så fick jag med mig Jenny och vi tog Fannys bil och körde och hämtade henne.


Jag hade jätte dåligt samvete så mitt hjärta kändes 1000 gånger lättare sen. Men å andra sidan fick vi vänta ett bra tag eftersom flyget var ännu mer försenat. Men sen fick vi hem Fanny till fastlandet igen. Stackarn måste ju nästan frusit ihjäl i umeå.


Nu ska hjärtat bara släppa 1000 kg till så är allt bra, men det är det inte förrän min Maja kommer hem igen!


Nu sitter jag och glor på UFC, ska snart gå och lägga mig och sova. Imorrn är jag ledig och ska städa och förhoppningsvis får jag finbesök med på dagen:)

Av Debora Persson - 14 september 2008 20:46

Kollat just på Hål i väggen på tv, trodde det skulle vara lite längre, men annars vatt det ganska gött. Min man gjorde pannkakor till mig innan med. service:)


Jag ska hälsa till min pappa! Eftersom han är här inne och håller koll på mig:) höhö.


Om lite mer än en timme ska jag och min man åka till Sturup och hämta Fanny. 


Reklamen på efterlyst på trean, bilden på den 15åriga bruden reagerade både jag och Jackline på nyss. Den bilden är exakt likadan som en bild på mig när jag vatt yngre. Fan vad läskigt.


Av Debora Persson - 14 september 2008 17:54

Jobb jobb jobb idag med. Vatt ganska lugnt och det gick bra med. Min man hämtade mig efter jobbet så åkte vi och handlade.


Men dagens stora hit är: Frida svarade i telefonen!! Inte ofta det händer..:)


I vilket fall så kommer antagligen hon ner och festar med oss nästa helg! Hann inte prata om det så mkt för sen dog min mobil, när jag väl fått igång den vatt Fridas mobil av. Så får ringa henne senare.


Ikväll ska vi hämta Fanny på flygplatsen klockan 22.45 är hon hemma från Umeå. Det är bra för vi behöver Fanny här hemma. :)


Ingen Maja hemma än. Snart två veckor har hon varit borta från mig :(

Vill ha hem henne NU.





Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards