♥Så Älskade Från Första Stund♥

Direktlänk till inlägg 5 juli 2012

Killebom

Av Debora Persson - 5 juli 2012 22:39

Idag efter att mannen jobbat så begav sig han, Maximilian och Danne iväg för att bada medans jag och Vilmer stannade hemma. När de kom tillbaka åkte vi till Sölvesborg för att besöka Killebom.

Gud så trist att de bara har marknad en dag och det var igår och Killebom håller ändå på i helgen med! Inte som Östersjöfestivalen då de har marknad hela veckan..

Vi passade på att ringa Khaled så Maximilian kunde träffa sin kompis med och lillasyster Karin var där med som tur var så henne hann vi med träffa en stund.

Dom gick med oss en runda nere på Killebom innan de begav sig iväg igen.

Vi gick till glassbåten och åt lite glass innan Maximilian så gärna ville åka Lionståget som gick runt stan men när vi kom fram dit så var klockan precis efter 18 och de slutade köra tåget vid 18 så han var ju inte jätteglad över att det inte blev något tågresa ;( Det hade han sett fram emot!

Vi gladde honom genom att han fick åka en karusell istället.

Glad kille!! Han valde att åka de som han älskar, bilarna men han valde att åka häftig motorcykel istället!

Vi hade talat om för honom att det bara blir EN karusell idag

(inte som på Öland då han fick åka obegränsat, men det kostar skjortan att åka karuseller såhär!).

Trodde hjärtat skulle bli rasande när bilarna stannade men han hade tagit åt sig av det vi sa och han verkade nöjd med att åka en karusell idag.

Han sa "Hejdå motorcyklen!" innan han hoppade av och så ville han köpa en ballong med så det avr inga problem alls det där med karusellerna. Jätteduktig var han! Och även fast det är dyrt med karusellerna så är det ju faktiskt värt vartenda öre när man ser hur glad och lycklig han bli när han får åka! En glad och lycklig unge är verkligen det bästa här i livet!

Att se att ens barn är glada och nöjda med livet!♥
Efter att Maximilian fått sig en liten ballong så skulle givetvis jag med ha något och det blev såklart marknadsgodis-nougat! Bara mitt!

Tänker inte dela med mig av en enda bit för det är så gott! ;)

Sen begav vi oss hem för lite middag innan båda barnen slocknade gott.♥


Jag hittade äntligen Aloevera drycken! Den finns bara på pressbyrån och 7eleven så den finns ju inte i stan men på pressbyrån i sbg hittade jag den banne mig! God är den med! Känns som man dricker maneter eftersom det är fruktkött från aloeveran i den.

 

Min glada älskling♥

       

Lillebror var glad i bilen på vägen hem ♥

 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Debora Persson - 5 maj 2014 13:16


Ni hittar mig istället här http://debbie.bloggplatsen.se/     ...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 20:23

Idag sken verkligen solen! Vi har varit ute, eller åtminstone grabbarna. Jag höll mig inne och fixade med de som behövdes fixas här hemma. Övningskört har jag också gjort. Gick väl sådär idag. Höll på att krocka två gånger. Jag har verkligen noll k...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 08:15


Nu kan jag äntligen titulera som som något så stort som FASTER! Jag är ju den enda i syskonskaran som inte haft syskonbarn. Men nu så äntligen har jag blivit faster till storebros lilla Ines. ♡♡ Hon kom igår på förmiddagen och lika ra...

Av Debora Persson - 28 mars 2014 20:19

Vilken helt fantastisk bra start vi fick på denna helgen! Ett datum att lägga på minnet med andra ord. Och på födelsedagslistan ♡♡ Vaknade upp i morse och med tankarna på helt andra saker! Vilka tvärvändningar! Likaså vädret, i...

Av Debora Persson - 27 mars 2014 10:09

En regnig och grå dag idag. Jag som hörde det fina vårvädret skulle komma idag? Förhoppningsvis kommer det nu till helgen så vi kan tillbringa mycket tid utomhus med grabbarna. Några ärenden inom stan om en stund. Jag ska hämta ut ett nässpray ...

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skapa flashcards