♥Så Älskade Från Första Stund♥

Senaste inläggen

Av Debora Persson - 13 mars 2014 15:08

Idag var jag hos barnmorskan på mvc och pratade som man alltid gör ett tag efter förlossningen.

Hon gullade med Ellion en stund och sen sätter hon sig vid stt skrivbord, kollar på datorn och säger

"Ja det var inte många rader förlossning du hade. Med andra ord en snabb och bra förlossning igen och utan smärtlindring med! Du är ju bra på det här, som gjord för att föda barn!"

Jag har journalerna hemma, och det är som sagt inte många rader det står om min förlossning eftersom det gick så fort, ingen smärtlindring och inga konstigheter. Precis som jag ville ha det.

Så därför hade vi inte så mycket att prata om eftersom allt gick som på beställning.

Hon sa att hon hoppades på att få träffa mig igen där och det kommer vi göra men det kommer dröja några år denna gången! :) Jag överlåter barnafödandet på mina syskon nu för några år framåt. För snart kommer storebrors bebis i april och lillasysters tvillingar i maj, fast tvillingarna väntar nog inte till maj utan de kommer nog i samma veva som sin kusin i Umeå ;)


  

ANNONS
Av Debora Persson - 11 mars 2014 16:00

Idag var det besök hos barnmorskan som gör akupunktur på Ellion.

Möjligtvis var det sista besöket.

För nu kan det ha vänt! Som ni ser på bilden är det bara GRÖNT!

Rött betyder skrik/ont i magen och blått är Oro/Gnäll. Igår och idag (än så länge) är det bara grönt. Lite dippar såsom smågnäll och tjut har det varit men så är det med alla barn (antar jag?) så det är inget jag tänkt på direkt.

Ellion har skrattat högt, han ger oss leenden hela tiden och har kunnat ligga ner under babygymet en bra stund innan tröttnat tidigare har han inte alls velat/kunna ligger där under. Nu ligger han under gymet och er åt leksakerna som hänger och dinglar.

vi hoppas det fortsätter såhär nu och att vi slipper all magont så vi i fortsättningen kan få ha en glad liten Ellion  

 

ANNONS
Av Debora Persson - 10 mars 2014 21:02

Godkväll. Då vatt denna dag också över. Idag har vi haft besök av Oskar som kom och drack kaffe med oss. Studsmattan har fått upp sitt skyddsnät så barnen har hoppat en massa. Danne kom till oss efter lunch och vi åkte och handlade. Jag fick köra till affären idag och det gick banne mig bra (enligt mig) att köra ute i trafiken. Helst håller jag mig på småvägarna där jag inte delar vägarna med andra trafikanter. Idag körde jag dessutom i rondeller och stora korsningar men minns ingenting utav det. Jag tror jag kör bättre när inte mannen sitter brevid. Nu är det ju han jag övningskör med men han gör mig nervös. Rätt som det är så gapar han rätt ut "Vad är det är hastighet här?!", "BromsaGasaVäxlaStannaDrahandbromsen!"- Göralltpåengångannarsdörvi. Ja jisses, men han är duktig med... En vecker dag blir det nog körkort för mig med. :)

Maximilian var på simskolan idag med. Jag och farfar var med honom. Det var livräddning idag så barnen hade kläder på sig och fick livrädda varandra med bland annat livbojen.

Han är jätteduktig iallafall mitt lilla hjärta!

När vi kom hem från simskolan så hade gobbarna hemma grillat kyckling så middagen serverades direkt.

Nu är det kväll och det är soffläge som gäller just nu.

Av Debora Persson - 10 mars 2014 11:31

Hahaha! Älskar denna bilden!

 

 

och nej, det är inte Ellion på bilden!

Av Debora Persson - 9 mars 2014 21:22

Älskade Maximilian, skulle ha fin frisyr till dejten med mormor. Vattenkammade håret bakåt och var nöjd med att ha samma frisyr som sin pappa.Idag invigde han sina nya skor som han tjatade till sig av sin käre far. De snyggaste Rocke Fellakläderna har jag tjatat till mig. Jag älskar de kläderna.

 

Maximilian blev iallafall hämtad av mormor och de åkte till McDonalds och åt lite mat innan de fortsatte till bion för att se på Frost. Efter biofilm var de i affären och Maximilian köpte glass till honom och lillebror Vilmer. Maximilian var iallafall jättenöjd med sin eftermiddag som han tillbringat själv med mormor.


 


Medan Maximilian umgicks med mormor så övningskörde jag och vi hämtade hem våra vinterdäck. Vi lagade middag och smågrabbarna myste i soffan. Vilmer njuter och tar vara på stunden där han inte har en storebror som bestämmer. Men trots att han njuter för fullt så blir han alltid lika glad nör storebror kliver in genom dörren. Precis som om de inte setts på veckor. Härligt att de är så glada i varandra!

   

Av Debora Persson - 9 mars 2014 14:36

Maximilian har tjatat sen vi plockade ner den i höstas att vi ska plocka upp den. Så fort solen skiner så anser han att sommaren är här och då kan vi plocka fram den. Idag skiner solen, det är inte sommar men det är definitivt vackert vårväder så klart som sjutton den åker fram nu!

Gissa om vi har glada pojkar nu!

Mannen hann precis sätta upp den, och ungarna studsade på den. Skyddsnätet får väl åka upp när de lugnat sig lite ;)

   

Av Debora Persson - 9 mars 2014 11:39

Solen skiner på oss idag också! Härligt att dessutom nu vakna på morgonen och det är ljust ute!

Och det mörknar inte längre klockan 15.

Maximilian har precis varit iväg på handbollen med sin pappa. Vilmer har tagit en powernap eftersom han numera stiger upp 05.30

I eftermiddag ska Maximilian bjuda sin mormor på bio. De ska se på Frost och äta på McDonalds. Lite egentid med mormor kan alla behöva.


Maximilian och mormor i aug-10

 

Av Debora Persson - 8 mars 2014 19:50

Idag har vi haft ett jättehärligt väder! Solen har lyst på oss och vi har haft 11 grader i skuggan.

Vi tillbringade förmiddagen hos barnens farmor och farfar där vi bytte till sommardäck, barnen lekte på lekplatsen och vi fikade ute i solen. Därefter bar det hem till en, enligt mannen en väldigt viktig fotbollsmatch. Barnen fortsatte att leka ute när vi kom hem så de har fått många timmars sol idag.

   

I eftermiddag/kväll har Ellion ahft ont i magen, men inte lika mycket som vanligt. Däremot hr han blivit mycket gnälligare sen vi började med akupunkturen men det ska va så innan det övergår till det bästa!

Däremot hade vi en glad Ellion innan en stund. Så jäkla mysigt när man får så stora leenden från en sådan liten kropp!

 


LURING!

 
Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se