♥Så Älskade Från Första Stund♥

Senaste inläggen

Av Debora Persson - 26 mars 2014 11:56

Det blev ett 3-månadersbesök på bvc idag för Ellions del.

Han vägdes och mättes och han har som tur är gått upp  mer i vikt denna gången.

Han verkar ha hittat sin kurva och ligger lite under normala men eftersom han följer sin kurva så är det inga konstigheter.

Han vaccinerades också idag. En spruta i varje ben. Vi hoppas på att han inte får någon feber iallafall men har laddat upp med alvedon.


  


ANNONS
Av Debora Persson - 26 mars 2014 11:17

För ett tag sen fick vi hem en kökssoffa. Den fick vi slipad och målad vit så nu passar den perfekt i vårt kök! Vi valde att inte ha någon dyna på soffan, de kanar av hela tiden när man sitter så vi satte dit sittdynor som vi också har på köksstolarna.

   

ANNONS
Av Debora Persson - 25 mars 2014 09:54

För exakt tre månader sedan, på juldagen vid denna tiden så hade jag inte en tanke på att det skulle komma en bebis. Lite känningar men inte en tanke på att ringa någon förlossning. Men det ändrades rätt snabbt för strax efter 10 ringde jag förlossningen och jag hade lite värkar.

Klockan 14.43 kom vår lille Ellion med snabbleverans. Helt galet underbart perfekt liten prins!

Tänk vad 3 månader går fort! Jämför det med de 3 sista graviditetsmånaderna!


Än idag slår det mig hur jäkla märkligt det är att han faktiskt är född på juldagen. Hade jag inte legat hemma och sovit hela julafton med feber så hade han kanske kommit på julafton om man hållit igång hela dagen. Jag trodde absolut på en nyårsbebis men fick en julbebis. Lika underbart det! Juldagsbebis.


Utvecklingen på en liten bebis går med farligt snabbt. Han ler mot oss varje dag och pratar med oss. Han dreglar värre än en hund och växer så det knakar. Sist hade han inte gått upp alls mycket när vi var på bvc men vi ska dit i morgon så då får vi se om han ökar några gram på vågen.

Storebrorsorna älskar honom och det är aldrig några tjyvnyp från deras sida heller. Istället tjabbar de om vem av dem som ska få hålla honom. Sitter jag i soffan och har lagt ifrån mig Ellion så tar det max 2 sekunder så har jag Vilmer i knät så han saknar nog det men annars går det hur bra som helst ju. Maximilian har tröttnat på när Ellion skriker dock och igår när Ellion skrek sa Maximilian till mig "Jag får panik, få honom tyst!" .


  

Av Debora Persson - 24 mars 2014 20:10

Igår körde jag hela vägen från huset till Karlskrona. Det är ändå 45 minuters körning och jag var nöjd med den. Körde hem till lillebror, hans sambo och deras kompis. Det bjöds på våfflor och kaffe.

Barnen fick som sagt spela på trummor och de var helt sålda på trummorna. Snacka om att deras högsta önskan är trummor nu! Men tyvärr har tomten slut på trummor.

Vi åkte sen till Marinmuseumet. Både Maximilian och Vilmer tyckte det var jätteroligt. Från Vilmer hörde man hela tiden "OOOOOHHHH!!!" Han tyckte allt var häftigt där.

När vi tittat klart på båtar, träffat Skogsmulle och målat båtar begav vi oss hem till mormor och morfar.

Mamma, Göte och Algot kom senare med och det bjöds på middag och efterrätt.

Mot kvällen begav vi oss hem igen och jag körde hela vägen hem. Fick köra i  mörker och det gick kanoners!


               

Av Debora Persson - 24 mars 2014 12:47

Jo, pojkarna önskar sig säkert ett trumset av tomten för det var en av deras lyckligaste stunder igår när de satt och fick spela på trummor hemma hos lillebrors kompis igår.

  
 

Av Debora Persson - 24 mars 2014 12:15

I lördags vatt det bytardag och vi hittade som sagt en hel del till grabbarna.

 

         


 

                   

Av Debora Persson - 22 mars 2014 17:45

Gode min tid, la mig på soffan och vill inte resa mig up härifrån.

Både hjärna och kropp är helt slut.

Idag har vi varit igång hela dagen. 2/3 barn vaknade långt innan vad som är lagligt vilket resulterade i trötta päron som också fick vakna för tidigt.

Idag var det bytardag så jag, mannen och Ellion var där och handlade kläder till barnen medan de två grabbarna underhöll sin mormor som kommit för att vara barnvakt. Min lillebror Algot och hans kompis kom också hem till oss då de varit i stan och skulle åka med mamma hem sen.

Vi hittade massor med kläder till pojkarna. Förutom kläder så hittade vi fotbollsskor till Maximilian, foppatofflor, regnjacka och lite annat smått och gott. mest kläder blev det till Elllion. I Maximilians storek fanns det nästan bara tjejkläder och Vilmer behövde inte så mycket kläder. 

När vi kom hem så fixade vi mat och vi alla åt middag innan mamma tog Algot och hans kompis med sig hem.

   

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se