♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under mars 2014

Av Debora Persson - 24 mars 2014 20:10

Igår körde jag hela vägen från huset till Karlskrona. Det är ändå 45 minuters körning och jag var nöjd med den. Körde hem till lillebror, hans sambo och deras kompis. Det bjöds på våfflor och kaffe.

Barnen fick som sagt spela på trummor och de var helt sålda på trummorna. Snacka om att deras högsta önskan är trummor nu! Men tyvärr har tomten slut på trummor.

Vi åkte sen till Marinmuseumet. Både Maximilian och Vilmer tyckte det var jätteroligt. Från Vilmer hörde man hela tiden "OOOOOHHHH!!!" Han tyckte allt var häftigt där.

När vi tittat klart på båtar, träffat Skogsmulle och målat båtar begav vi oss hem till mormor och morfar.

Mamma, Göte och Algot kom senare med och det bjöds på middag och efterrätt.

Mot kvällen begav vi oss hem igen och jag körde hela vägen hem. Fick köra i  mörker och det gick kanoners!


               

Av Debora Persson - 24 mars 2014 12:47

Jo, pojkarna önskar sig säkert ett trumset av tomten för det var en av deras lyckligaste stunder igår när de satt och fick spela på trummor hemma hos lillebrors kompis igår.

  
 

Av Debora Persson - 24 mars 2014 12:15

I lördags vatt det bytardag och vi hittade som sagt en hel del till grabbarna.

 

         


 

                   

Av Debora Persson - 22 mars 2014 17:45

Gode min tid, la mig på soffan och vill inte resa mig up härifrån.

Både hjärna och kropp är helt slut.

Idag har vi varit igång hela dagen. 2/3 barn vaknade långt innan vad som är lagligt vilket resulterade i trötta päron som också fick vakna för tidigt.

Idag var det bytardag så jag, mannen och Ellion var där och handlade kläder till barnen medan de två grabbarna underhöll sin mormor som kommit för att vara barnvakt. Min lillebror Algot och hans kompis kom också hem till oss då de varit i stan och skulle åka med mamma hem sen.

Vi hittade massor med kläder till pojkarna. Förutom kläder så hittade vi fotbollsskor till Maximilian, foppatofflor, regnjacka och lite annat smått och gott. mest kläder blev det till Elllion. I Maximilians storek fanns det nästan bara tjejkläder och Vilmer behövde inte så mycket kläder. 

När vi kom hem så fixade vi mat och vi alla åt middag innan mamma tog Algot och hans kompis med sig hem.

   

Av Debora Persson - 20 mars 2014 19:29

När man igår pratade om färgglada kläder... Ellion fick faktiskt lite färgglatt igår! Han gjorde bland annat stan med sin pappa och köpte sig en pyjamas. I brevlådan låg jackan och mössorna.     

Av Debora Persson - 19 mars 2014 15:20

Nog för att jag älskar färgglada kläder till barnen men det finns faktiskt väldigt mycket snyggt som inte är särskillt färgglatt. Av färgglada kläder blir man definitivt glad av! Men av dessa kläder här nedan blir man också glad av. Inte på samma sätt såklart men det är väldigt balla kläder! Den första jackan är döball och den ska definitivt någon av mina pojkar, om inte alla få en vacker dag.

                                                                         

Av Debora Persson - 19 mars 2014 09:36

Igår var det första träffen med mammagruppen. I vår grupp är det bara mammor som också har barn sen innan. Förra mammagruppen jag gick i med Vilmer var vi blandade med mammor som fått sitt första barn och som har barn sen innan.

Det var trevligt iallafall och vi ska träffas hela våren.


Idag har Ellion varit glad hela morgonen. Alltså en riktigt glad prick! Igår gasade han så mycket så det måste påverkat växthuseffekten och även hans humör. Han har förhoppningsvis släppt ut allt som kan göra ont i magen.

Så härligt med en glad kille äntligen!

Han somnade till och med helt själv nu för en stund sedan. Annars brukar han somna i famnen på oss och när man  slutar vagga honom eller lägger ner honom i vagnen eller sängen så brukar han vakna. Men nu somnade han helt själv och det är jätteskönt. Underbart!


  


Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards