♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under juli 2013

Av Debora Persson - 12 juli 2013 21:26

I morse började jag jobba klockan 07, och mannen slutade jobba klockan 07.15 så jag löste av honom på jobbet och barnen blev därför hämtade av min mamma strax innan 07.

För deras del blev det frukost på McDonalds och knattarna fick pannkakor att mumsa på.

De har sedan åkt till min mormor och ätit middag och sedan lämnat min lillebror med kompis hos min andra lillebror. En bra dag för mina små knattar med andra ord. Själv jobbade jag till 16 och när jag kom hem möttes jag av glada barn som precis kommit hem igen.

Sen har vi haft besök av Oskar som ätit middag med oss.

Vilmer trillade ikväll och slog ansiktet med platt fall i marken, så det forsade blod från mun och näsa på honom.

När det lugnat ner sig på blodfronten såg vi att han fått hack i läppen och uppe i tandköttet.

Är mer rädd om han slagit i tänderna så får se om det finns någon tandläkare öppen i morgon så de kan kolla på hans tänder. Har hört man ska åka och kolla upp sådant om man trillat och slagit i tänderna om det sen skulle bli senare besvär så har man det på papper sen om det skule vara något. Särskillt med framtänderna med, inte så roligt om de skulle bli förstörda..


 

Av Debora Persson - 11 juli 2013 21:00

Snart läggdags för min del, upp tidigt imorgon för en heldag på jobbet.

Barnen somnade tidigt idag så är ganska rastlös måste jag säga.

Idag har vi iallafall hunnit med hur mycket som helst och lite till. Vi var iväg i stan och fixade med lite grejer, tvättmaskinen la av så mannens pappa fick komma och hjälpa oss, den funkade sen en stund och sen la den av igen. Den varnade och ville vi skulle rengöra pumpen, vi öppnade upp någon lucka och det forsade vatten ut ur maskinen och sen kom en av Maximilians strumpor ut!

Hur den hamnat där vet vi inte men nu vet jag att det finns en sanning i det folk säger när de säger att tvättmaaskinen äter upp strumporna!

Det verkar ju som den kan det...

Efter att strumpan kommit lös funkade iallafall maskinen igen.

Barnen har lekt massor ute och jag har städat halva huset. Inte lätt när barnen springer in och ut samtidigt men någorlunda bra gick det. Gav upp sen när jag skurade golvet i hallen och när jag var klar trampar Maximilian in genom dörren, barfota och kolsvart om fötterna så det fick bli duschen för honom.

Förutom allt det så har vi hunnit fixa lite till här hemma och jag har övningskört en stund idag med och det gick som det brukar, bra så länge mannen håller tyst ;) Nä, men det går bättre och bättre hela tiden tycker jag. Har bara lite problem med att stanna vid stoppskyltar, korsningar och sånt som jag sen måste hitta dragläget på direkt och sedan kunna köra. Det tar ungefär en kvart för mig att få igång bilen igen så man blir lagom stressad om man har bil bakom sig. Och så har jag lite problem med att hålla hastigheterna, växla (man känner tydligen när man ska växla men det gör inte jag) och lite anant sånt. Jag blir döstressad om jag ser någon annan i trafiken när jag kör så helst hade jag velat vara ensam på vägarna när jag kör för då har jag ingen annan att tänka på och ta hänsyn till när jag kör. Helst kör jag på raksträckor med utan en enda sväng eler korsning. Tänk om det hade varit så enkelt.

Öva öva öva.

Nehej, min dator är paj så sitter på mannens dator och här har jag ingenting sparat så jag går och lägger mig! :)


Av Debora Persson - 11 juli 2013 10:03

Idag är jag ledig innan jag sätter igång med ett maffigt helgpass som slutar på måndag eftermiddag.

Idag blir det en runda inom stan för att handla födelsedagspresent och lite annat vi ska fixa med när vi ändå är inne i stan.

Solen skiner så det kommer nog bli många timmar utomhus idag med. :)


I morse väckte Vilmer oss med att först komma in i sovrummet med en sopborste och började städa.

Därefter kom han med sina sandaler och sa till pappa att han ville gå ut. Ingen respons från pappa så han hämtade mammas skor och sa att vi skulle gå ut. Nej, det tyckte inte mamma. Så Vilmer gick och hämtade Maximilians tofflor och försökte få med sig Maximilian ut för att leka. Där någonstans gav vi upp och steg upp iallafall. Nu leker barnen ute på altanen där en miljon leksaker burits ut. Men vi får väl snart ta och bege oss ut i trädgården så Vilmer blir glad :)


 


Av Debora Persson - 10 juli 2013 10:29

Idag fyller världens bästa pappa år!

Present har han redan fått av oss barn och det blev ju två biljetter till Gyllene Tider som spelar här på måndag! Får hoppas solen och det fina vädret ingår i dom biljetterna med! :)

 


Av Debora Persson - 10 juli 2013 10:03

Igår hade jag en heldag på jobbet, 07.30-16 och därefter hämtade pojkarna mig. Jag övningskörde en stund och vi åkte och handlade innan vi åkte hem och lagade middag. Därefter bakade jag och Maximilian bullar!

Jag har bakat bullar en gång tidigare tror jag och då gick det åt skogen så har inte försökt mig på det igen efter det. Men igår så var vi sugna på bullar med vaniljfyllning så det fick det bli och banne mig vad bra dom blev! Och goda!

<br" alt="" />  

Av Debora Persson - 7 juli 2013 21:35

Helgen går fort när man är ledig!

Igår var vi hos mamma och Göte, åt middag, lekte och badade i bubbelpoolen.

Algot var inte hemma men Maximilian väntade på honom fast han sov över hos kompis.

Pojkarna badade men jag höll mig på det torra. :)

   


 

Efter besöket hos mamma åkte vi hem och mannen åkte direkt till jobbet för att tillbringa natten där.

Idag tillbringade jag och barnen förmiddagen ute i trädgården, vi fyllde upp plaskpoolen så de kunde plaska och leka medans mannen sov.

Efter en stund gick vi in, Vilmer tog en powernap och jag och Maximilian ställde oss och bakade cupcakes till när vi skulle iväg på eftermiddagen.

Jag och Maximilian hann till och med cykla en runda inom affären och sen åkte vi till Norje för att hälsa på pappa och Suss.

Vi fikade, grillade korv, spelade kubb och Maximilian och mannen badade. En heldag utomhus i det perfekta vädret! Sjukt varmt idag!

I morgon väntar ny vecka fullspäckad med arbete. :)


Av Debora Persson - 4 juli 2013 09:17

Vi har bestämt oss för att skämma bort oss lite senare i sommar hela familjen.

Vi ska nämligen till Turkiet en vecka!

Tredje gången gillt för oss till Turkiet. Första gången var det bara jag och mannen.

Andra gången hade vi Maximilian med oss.

Och denna gången har vi båda barnen med oss! :)

Hotellet ligger i Incekum, utanför Alanya på Turkiets sydkust.

Så det blir Alanya tredje gången gillt också! :)

                                       

Själv vet jag inte så mycket om hotellet för det är mannen som letat upp det men det är all inclusive som jag hade som krav för att åka med två små busungar.

Sen har jag bara sett bilder på hotellet i sort sett. För barn finns det simskola och Piratklubb, vet inte från vilken ålder men kanske Maximilian får vara med där och leka om han är tillräckligt gammal.

Tror der var från 4 års ålder så förhoppningsvis får maximilian vara med om han bara kommer vara en månad ifrån 4-årsdagen!

Hotellet brevid vårt hotell har en stor vattenpark som även vi kommer få tillgång till!

Barnen har egen barnbuffé i restaurangen!

Så nog får vi det toppen! :)



 


Av Debora Persson - 4 juli 2013 09:02

God morgon!

Jag jobbade eftermiddag igår, slutade 21.00 och cyklade hem för att lösa av gubben som började 21.15 Möttes av 2 glada och pigga ungar i dörren!

Maximilian går ju bra för han är ofta upp och väntar på mamma eller pappa som ska komma hem från jobb och sen är det inga problem att få honom att somna efter en stund. Men Vilmer!? Pojken som ska och brukar somna klockan 19! Då hade han tydligen somnat en halvtimme runt 18-tiden så då var det loppet kört. Jag hade fullt upp med två glada och pigga pojkar till runt 23, själv höll jag på att somna desto tidigare men var tvungen att hålla mina blå öppna en stund till. Så fort Vilmer somnade och Maximilian vände sig om för att somna så släckte jag ner mig själv och däckade lika snabbt.


Nu är jag och Vilmer uppe iallafall. Pigg och glad liten herre! :)

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards