♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under juli 2013

Av Debora Persson - 22 juli 2013 21:10

Att åka till Sandviken i 30 graders värme och inte ett moln på himlen är ju toppen. Att glömma solkräm-inte så toppen. Så var dagen igår ungefär. Idag gjorde det ont i hela kroppen när jag steg upp. Men bilder från stranden kommer i morgon. :)


Idag har dagen bestått av jobb. Efter jobb åkte vi till ån för pojkarna skulle bada men sole föravann så det var bara mannen som tog ett dopp. Mannen la Vilmer 18.30 och somnade med honom. Jag satt i vardagsrummet medd Maximilian och somnade på soffan strax därefter. 19.20 vaknar vi till igen. Trötta päron.


 

Av Debora Persson - 20 juli 2013 21:24

Idag har vi haft 28 grader ute!

Och inte en minut hr vi legat på stranden, nej vi var inne i stan på Östersjöfestivalen istället! :)

Maximilian hade definitivt längtat efter denna dagen eftersom den betydde karusellåkning! :)

Vi började med ett lunchstopp på McDonalds innan vi hamnade på festivalen.

Väl inne gick vi ett varv innan vi hamnade bland karusellerna. 300 kronor för 10 biljetter. Rena rama rånet men är det glada barn så är det glada päron :)

Vilmer som åkte någon liten karusell på Tosselilla i tidigare i somras trodde vi inte skulle vara så glad i karusellerna men tji fick vi. 

Första karusellen lös han som en sol och var så glad att han log med hela ansiktet, precis som storebror. Och precis som storebror när han var liten blev det ett jäkla liv när karusellen stannat. Jesus, han slutade inte förrän vi satt honom på nästa karusell och den startat och han fattat att han faktiskt satt på en karusell till.

Maximilian har lärt sig att det inte är någon idé att skrika efter en karusell men nu hade vi köpt 10 biljetter så nu blev det mer karusellåk för gullen ändå, men Maximilian gnällde inte när det var slutåkt idag. Och inte Vilmer heller för den delen, han kände väl att han åkt lagom mycket när biljetterna var slut :)

Efter karusellåken blev det något varv till uppe på festivalen innan vi begav oss.

Med oss hem hade vi två trötta barn, lite kläder, heliumballong, marknadsgodis och ett jätteglas som Maximilian fick när han köpte slush. 


Det bästa som finns- lyckliga barn ♥

             

Igår förresten var vi inne på festivalen med!

Vi skulle åka in och titta på karnevalståget där öven lillebror gick med som riddare.

Vi mötte upp mamma Göte och Götes barnbarn Ludde och Victor som är något år äldre än Maximilian.

Göte bjöd på glass och sen begav vi oss för att se karnevalståget.

När tåget var över skulle mamma och de andra åka hem men vi fortsatte gå en stund.

Sen ringer mamma och frågar om vi vill ha pizza, de ska precis ringa och beställa för att ta hem så vi slopade festivalen och åkte hem till mamma där vi blev bjudna på pizza. Klockan hade ändå hunnit bli nästan 21 så vi hade nog inte stannat på festivalen särskillt länge till efter ändå.

Maximilian lekte med de andra grabbarna och Vilmer försökte hänga på så gott han kunde. Sen var både vi och barnen dundertrötta så vi åkte hemåt. Jag övningskörde hem så det tog väl en stund det med, inte van att köra när det är kolsvart ute :)


Två bilder från när lillebror övernattade hos oss. Bad i poolen!!

   


Av Debora Persson - 19 juli 2013 16:55

Fredag och helg! Denna helg är jag ledig och har precis kommit hem från jobb 7-16 idag. Har slängt i mig lite middag som serverades när jag kom hem och om en liten stund ska vi bege oss in till stan för att känna lite på festivalen! :)


Igår var barnen med sin mormor när jag började jobba klockan 14 eftersom mannen åkt till Malmö för att glo på fotboll. Tur de trivs hos mormor! :) Jag jobbade till 21.30 och när jag kom hem från jobb så var mamma och barnen hemma hos oss. Maximilian sov men Vilmer var halvvaken så honom hann jag säga hej till innan han somnade. Mannen kom inte hem förrän runt 24 tror jag.

Men nu tar vi alla 4 helg tillsammans! Blir skönt! :)

Av Debora Persson - 18 juli 2013 10:12

24 grader ute och solen skiner! Om några timar bär det av till jobbet för min del och där tillbringar jag resten av dagen. :)

Vädret är ju helt perfekt, det känns som om det precis varit helg eftersom jag jobbade helgen och snart är det helg igen och då är jag ledig. Jobbar idag och i morgon med.


Idag är det bara en månad kvar till vi åker ner till Turkiet! =D


Nu inväntar vi mannen som snart ska vakna upp efter sitt jobbpass i natt och sen går vi ut och leker i solen! :)



Av Debora Persson - 17 juli 2013 20:25

Idag har vi verkligen haft en toppendag med fullt upp från morgon till kväll.

När mannen kom hem från jobbet 7.20 så snozade vi några minuter innan vi steg vi andra upp så mannen kunde få sova. Ca 7.40 kom mormor. Hon hade frallor med sig och vi skulle egentligen äta frukost ute med det blev lite mulet så vi satt inne och åt frukost.

Därefter tog jag en dusch och mormor tog hand om diskberget vi hade och sen gick vi ut i solen när den kommit fram. Inte ett moln på himmeln då!

Vi fikade och lekte ute och vid 12 blev vi hämtade av mamma som körde oss till travet.

 

Solen sken och vädret var toppen! Vi satte oss på en filt och hade det kalas! Vilmer klagade inte en enda gång och han satt så bra i vagnen och sen somnade han.

Mamma och mormor som hade VIPbiljetter och kom in i viphuset men jag hade ingen sådan biljett så fick vänta utanför när de skulle gå in lite snabbt. Maximilian följde med mormor in och han fick också VIPband eftersom barn kommer in gratis. Tjohooo för honom med gratis mat och dricka! :)

Men det var bra han fick lite redig mat i sig eftersom han ändå hoppade äver frukosten idag.

Vi spelade lite och vann lite och förlorade lite. Gick inte plus hem men jag gick inte mycket minus heller. 4 kr totalt gick jag minus på dagen men vi hade iallafall trevligt :)

Några timmar senare var mannen och hämtade oss när det var slut för dagen.

   

Lillebror Algot följde med oss hem efteråt eftersom han inte alls var sugen på att följa med mamma och Göte ikväll på konserten inne i stan. Så han sover över hos oss istället.

När vi kom hem så var det stekhett ute så tillochmed jag var galet badsugen. fått världens fulaste bonnabränna med t-shirt idag.

Men bad i poolen blev det och det var mitt första dopp i år! Kanske man kan bada i sjö/havet eller ån med snart nu när jag väl har doppat mig för första gången! :)


Så vi hoppade i poolen allihopa och badade. Insåg att jag


Av Debora Persson - 16 juli 2013 21:22

Sådär, då var tisdagen snart över den med. Idag har vi hunnit med en hel del iallafall. Vi skulle ut till Elleholm och bada idag så jag övningskörde dit. Bärjar bli ganksa haj på de där vägarna där borta eftersom jag alltid kör det hållet om jag ska övningsköra. Då slipper man köra genom byn :)

Iallafall så blåste det galet mycket där borta och vattnet var väldigt äcklligt med alger och skit så förstår varför ingen annan var där och badade idag. Vi begav oss vidare till ån istället. Där blåste det inte alls men däremot var det ett gäng hästar där som inte ville låta oss vara ifred och de skrämde slag på barnen så vi begav oss hem för att bada i poolen istället men då kom alla moln och barnen frös så vi fick ta vår standfika och fika inne istället.

Sen städade vi lite. Jag tog mig an barnens rum. Samtidigt som jag städade kom de in och ställde till det så det hände liksom inte så mycket där inne. Tog in en låda att fylla med leksaker som bland annat Vilmer vuxit ifrån och lite som Maximilian inte längre leker med och inte Vilmer heller så det åker ner i källaren så de slipper ha en miljon leksaker på rummet samtidigt. De hinner ju inte leka med allt.

Men tillslut fick vi lite ordning på rummet men sen blev vi avbrytna med middag och anant så får ta det sista i morgon.

Pappa ringde innan med. Hano ch Suss var på Gyllene Tider igårkväll som han fick i present av oss barnen och han var helnöjd med kvällen så det var ju kanoners! :)

I morgon påbörjas Östersjöveckan och den börjar som vanligt med travet. Och där kommer vi befinna oss såklart. Mormor kommer imorgonbitti och gör oss sällskap innan jag och barnen åker med in till travet.


Av Debora Persson - 15 juli 2013 20:31

I helgen har jag ju jobbat och haft fullt upp.

I fredags jobbade jag mellan 7-16. Barnen tillbringade dagen hos min mamma och de var och hälsade på min mormor och morfar bland annat. Mamma skickade lite fina bilder på barnen och deras dag med henne.

                       

 


De hade haft en toppendag iallafall och det är huvudsaken! Möjligvis att min mamma var ganska trött efteråt ;)

På fredagnatten jobbade mannen så barnen fick barnvakt även på lördagen eftersom jag jobbade 7-15. Då fick barnen åka till sin farmor och farfar och leka där.

Farfar har lovat Maximilian att bygga lådbil så nu blev det perfekt läge att bygga en!

     

Efter att jag jobbat klart på lördagen så hann jag precis hem och byta om och sen bar det snabbt av till kalas där barnens kusin fyllde år så vi skulle fira honom. Där bjöds det på grillat och fika. De har pool i trädgården så det tog inte lång tid innan Maximilian slängt av sig kläderna och låg och plaskade i poolen.

Söndagen kom och jag jobbade mellan 07-12 samt 16-21. Lagom seg efter den dagen vill jag lova. Hem och lägga sig för att börja jobba 7.30 idag igen. Men idag hade jag en rätt kort tid och slutade klokan 14.

Hem och äta mat innan vi skulle in till stan. Jag övningskörde och sen släppte mannen av mig och Vilmer vid bvc och sen åkte han och Maximilian hem till barnens farbror en stund. Där efter så åkte vi och handlade och hämtade matkassen på CityGross innan jag äntligen kunde komma och ta helg! :)


Av Debora Persson - 14 juli 2013 13:43

Ïdag jobbar jag delad dag, 07.00-12.00 samt 16.00-21.00 så nu är jag hemma och har ätit lite och har lagt mig för att vila en stund.

Pojkarna har besök av Danne och de äter lite lunch nu.

I morse fick vi en akuttid till tandläkaren med Vilmer så mannen åkte dit med honom medan Maximilian hälsade på mamma på jobbet en stund. Det gick bra hos tandläkaren och han hittade inget och tänderna såg fortfarande fina ut. Men det kan ju ändras så nu finns det iaf nedskrivet om det skulle visa sig vara något med tänderna lite senare. Nu ska vi bara anmälsa till FK med. Nu ska jag ta och vila en stund så skriver mer senare ikväll. =)


Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skapa flashcards