♥Så Älskade Från Första Stund♥

Direktlänk till inlägg 1 januari 2013

Mitt år- 2012 (2)

Av Debora Persson - 1 januari 2013 10:04

                                     


Juni inleds med Vilmers dop den 2 juni, dopet hölls hemma hos mamma och Göte. Ett väldigt lyckat sådant! Och regnet kom inte förrän dopcermonin var över så vi hade tur! :)

Vilmer hade avslutning på babysim och fick diplom.

11-12 juni hade vi Oskar med oss till Öland. Vi hade hyrt stuga och besökte Ölands Djurpark. Vi badade, åkte karuseller och tittade på ala fina djur! Vilmer bytte bort sitt babyskydd mot en annan bilstol. Stor kille nu! Vid midsommar kommer min storebror med sambo ner från Umeå. Vi får besök av dom!

Vi besöker Ullared.

27 juni går jag och Maximilian på cirkus. Jättemysigt! Annars så är det sommar och mycket tid tillbringas ute i solen och på lekplatsen!


                                     

Juli månad börjar lugnt, Maximilian går på kalas hos en kompis, vi är ute mkt i det fina vädret. Vi åker till Sölvesborg där det är Killebom. Karusselåkning för Maximilians del igen! :) Den 18 juli är det Karlshamnstravet som vi besöker. Vi hänger en hel del på stranden. Det är Östersjöfestivalen och vi lämnar bort båda barnen för att kunna komma ut lite. Min mamma hade då fyra små killar hemma hos sig över natten då Götes dotter också lämnat sina två pojkar. Fullt hus där kan man säga! :) Vi hade lite förfest med lite folk hemma innan vi åkte in till stan för att hänga lite i öltälten. Dagen efter får vi hem våra pojkar och då besöker vi festivalen med dom. Tyvärr regnade det och var inte alls roligt väder. Men Maximilian hann åka karusseller ändå! :)

Jag hade vunnit två biljetter till Narniaföreställningen så jag tog med min mormor och tittade på den. Väldigt trevligt.


                               

Augusti börjar med att vi åker till Tosselilla för en heldag där med lek, bad, djur och karusseller. Max vaskade guld och fick medalj. Vi spelade minigolf och lekte i tarzanskogen. Maximilian sover över hos farmor och farfar för att sen dagen efter åka på utflykt där de skulle åka ett gammalt ångtåg som de hade förr. Vi hänger i Wämöparken där djur och lekplats finns. Vi hänger på badhuset i Olofström, där båda barnen älskade att bada!

Vi tar tåget ner till Malmö för att besöka Malmöfestivalen. Mer karussellåk! :) Och så hänger vi en hel del på stranden med när det är passande väder ute!


                           

September

Börjar med att jag fick veta att den dagen jag gick tillbaka från mammaledigheten skulle jag vara arbetslös. Mitt jobb stänger ner sista september. Det var smakfestival på travbanan, Algot var riddare och hade uppvisning. Maximilian försvann och gjorde sin mamma väldigt orolig. Tillslut var han upphittad igen efter efterlysning och letande. 1 september får Vilmer sin första bissing. Två dagar senare kommer nästa bissing. Vi var på kräftskiva och Vilmer sov hemma hos min mamma. Maximilian var hemma hos oss med Oskar som barnvakt.

Den 23 septmeber fyller Maximilian 3 år! Vår stora pojke! Det blir massor med kalas och presenter. Maximilian är dundernöjd!! 26 september besöker vi Andys Lekland med moster Kakka och Khaled. Den 27 september firar min mamma 45 år och det med kalas hemma hos sig där de köpt 7 maffiga familjepizzor så det räcker till alla på kalaset!


                       

Oktober och hösten är kommen.

4 oktober går Vilmer med gåvagnen. Den 5 oktober åker jag och Maximilian iväg tillsammans med våra kompisar för att titta på Mora Träsk. Det tyckte Maximilian var roligt fast han avr dundertrött! Vi är på möte på dagis, Maximilian och de andra barnen i hans ålder ska åter igen få byta avdelning. Nu ska de få komma över till de stora barnen! Vi är hos min mamma där Maximlian får rida på hästarna. Vi hänger ute och leker i lövhögar. Och matar ankor.


             

November

Jag och Maximilian besöker Blekinges Exotiska Värld. Där finns massor djur att titta på. Ormar, ödlor, krokodil, apor och många fler djur. Det blir en tripp till Ullared igen för att handla julklappar. Maximilian sov hos farmor och farfar då. Vi åker till Ikea och handlar lite nya möbler till vardagsrummet. Vi är på me&iparty hemma hos Ida.

Maximilian blir biten två gånger på dagis under samma månad. Vi tar det rätt mycket lugnt, vädret är inte världens roligaste så det blir mycket innetid!


                                             

December

Vi åker till Karlskrona och besöker Barnens Lekland. Min pappa följer med och leker.

Det har kommit en massa snö så det blir en hel del pulkaåkning. Maximilian är gladast i världen!

11 december ploppar Vilmers tredje tand upp. Den 13 december är det lite julfika på dagis och därefter blir det kalas hos min mormor som fyller år. Den 14 december åker jag, mannen, hans bror och sambo till Malmö för att spendera natten på hotell. Vi äter på restaurang och har det trevligt. Dagen efter blir det shopping innan det bär hem igen. Barnen hade sovit hos min mamma under tiden.

Den 17 december fick Maximilian en loftsäng. Världens gladaste kille!

Den 19 december åker vi till Karlskrona och firar lite jul hemma hos min pappa.

20 december tycker Vilmer det är roligt att kunna stå själv. Den 26 börjar han ta sina första steg på egen hand.

Den 24 dec är det julafton. Vi fikar hos barnens farmor och farfar innan vi åker till min mamma där julmat serveras och jultomten kommer!

V´s fjärde tand ploppar upp den 26/12. Vi besöker Andys Lekland och mellandagsrea-shoppar lite i Kristianstad.

Det är nyår och vi är hemma och har det trevligt tillsammans med Oskar.






 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Debora Persson - 5 maj 2014 13:16


Ni hittar mig istället här http://debbie.bloggplatsen.se/     ...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 20:23

Idag sken verkligen solen! Vi har varit ute, eller åtminstone grabbarna. Jag höll mig inne och fixade med de som behövdes fixas här hemma. Övningskört har jag också gjort. Gick väl sådär idag. Höll på att krocka två gånger. Jag har verkligen noll k...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 08:15


Nu kan jag äntligen titulera som som något så stort som FASTER! Jag är ju den enda i syskonskaran som inte haft syskonbarn. Men nu så äntligen har jag blivit faster till storebros lilla Ines. ♡♡ Hon kom igår på förmiddagen och lika ra...

Av Debora Persson - 28 mars 2014 20:19

Vilken helt fantastisk bra start vi fick på denna helgen! Ett datum att lägga på minnet med andra ord. Och på födelsedagslistan ♡♡ Vaknade upp i morse och med tankarna på helt andra saker! Vilka tvärvändningar! Likaså vädret, i...

Av Debora Persson - 27 mars 2014 10:09

En regnig och grå dag idag. Jag som hörde det fina vårvädret skulle komma idag? Förhoppningsvis kommer det nu till helgen så vi kan tillbringa mycket tid utomhus med grabbarna. Några ärenden inom stan om en stund. Jag ska hämta ut ett nässpray ...

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skapa flashcards