♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under november 2012

Av Debora Persson - 1 november 2012 12:45

I natt drömde jag något galet konstigt som gjorde att jag var tvungen att skicka ett sms till lillasyster 01:20 när jag vaknade.

Jag drömde att hon och Khaled gjort slut. Dom var ovänner och Karin var som en trotsig femåring, sur och jävlig. Khaled grät. Att Khaled grät kunde få mig att tveka på om detta verkligen skulle vara sant men var tvungen att kolla upp saken för säkerhets skull. Karin hade vunnit jättemycket choklad på chokladhjul som Khaled hade tagit från henne. Karin hade en vän med sig. En "vän" som det hette. Han var en långhårig slusk med smutsiga byxor och håret var längre än mitt.

Jag vaknade sen i ren panik över att Karin och Khaled hade gjort slut så var tvungen att skicka sms till henne och fråga om de gjort slut och så skrev jag att Khaled grät.

Som tur var fick jag till svar att de inte gjort slut. :)


I eftermiddag får vi besök här hemma. Ida och Fia kommer med sina små pojkar och leker med oss. Mannen jobbar eftermiddag men har tydligen tagit ledigt några timmar eftersom han ska, trots att han jobbar 6 dagar denna veckan bege sig iväg till Malmö och glo på fotboll. Det är inte mycket vi ser honom denna veckan. Men men sånt är livet. Tur det blir Ullared nästa vecka då! :)


På förmiddagen idag har vi hunnit med lite veckohandling och städning. Dock så återstår Maximilians lilla rum som ser ut som 7 svåra krigsår. Jag blir trött bara jag tittar in i rummet. Jag inser att det är jag som får ta det jobbet oavsett hur trött jag är. Spelar liksom ingen roll om man har städat eller inte för 10 minuter efter städning ser det ut som en krigszon igen. Mannen är ledig i morgon så kanske skulle sätta honom på det jobbet ändå. ;)




Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skapa flashcards