♥Så Älskade Från Första Stund♥

Direktlänk till inlägg 19 december 2011

Vårdcentralen

Av Debora Persson - 19 december 2011 21:23

När Maximilian vaknade idag så insåg jag att vi borde ringa vårdcentralen eftersom hans utslag i ansiktet hade blivit värre och så hade han ännu mer på resten av kroppen.

Ringde och fick telefonsvarare att de skulle ringa senare på eftermiddagen men jag ville helst inte vänta och såg att det var drop in på vårdcentralen en halvtimme till. Det skulle vi aldrig hinna så vi begav oss istället till nästa vårdcentral som hade drop in lite längre.

Hade jag vetat hur lång tid detta skulle ta och hur värdelöst resultatet skulle bli så hade jag aldrig åkt dit utan väntat på telefonsamtalet från våran vårdcentral på sjukhuset.

När vi kom dit så fick vi vänta ca 20 minuter på att få komma in till en sköterska som skickade ut oss lika snabbt som vi kom in eftersom en doktor skulle få titta på honom.

Så ut i väntrummet och vänta yttligare en timme ungefär där vi sen kom in till doktorn som tog ett prov i halsen på Maximilian och sen skickades vi ut i väntrummet igen för att vänta en halvtimme till innan vi fick komma in till doktorn för att höra att proverna var negativa men doktorn tyckte ändå inte som provsvaret utan han tyckte det borde visat positivt på något sätt och skrev ändå ut medicin till Maximilian innan vi kunde åka därifrån.

Hela besöket kändes rätt så luddigt för att vi fick ju inte något riktigt svar på vad det var med Maximilian men ändå fick vi medicin mot det han trodde det var.

Hade jag varit doktor och inte trott på provsvaren hade jag tagit ett prov till för att vara säker.

Jag ska iallafall ringa våran vårdcentral i morgon för att boka in ett besök så vi iallafall vet vad eller om det är något.

Det är tur vi hade en sån pigg liten herre och som verkligen var tålmodig under all väntetid idag! Han gnällde inte ett dugg, det var mer jag och mannen som gnällde och var irriterade på att vi fick vänta. Maximilian var glad hela tiden förutom när han fick provpinnen i halsen, då var han vansinnig och skulle gå hem istället.

♥♥♥


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Debora Persson - 5 maj 2014 13:16


Ni hittar mig istället här http://debbie.bloggplatsen.se/     ...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 20:23

Idag sken verkligen solen! Vi har varit ute, eller åtminstone grabbarna. Jag höll mig inne och fixade med de som behövdes fixas här hemma. Övningskört har jag också gjort. Gick väl sådär idag. Höll på att krocka två gånger. Jag har verkligen noll k...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 08:15


Nu kan jag äntligen titulera som som något så stort som FASTER! Jag är ju den enda i syskonskaran som inte haft syskonbarn. Men nu så äntligen har jag blivit faster till storebros lilla Ines. ♡♡ Hon kom igår på förmiddagen och lika ra...

Av Debora Persson - 28 mars 2014 20:19

Vilken helt fantastisk bra start vi fick på denna helgen! Ett datum att lägga på minnet med andra ord. Och på födelsedagslistan ♡♡ Vaknade upp i morse och med tankarna på helt andra saker! Vilka tvärvändningar! Likaså vädret, i...

Av Debora Persson - 27 mars 2014 10:09

En regnig och grå dag idag. Jag som hörde det fina vårvädret skulle komma idag? Förhoppningsvis kommer det nu till helgen så vi kan tillbringa mycket tid utomhus med grabbarna. Några ärenden inom stan om en stund. Jag ska hämta ut ett nässpray ...

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skapa flashcards