♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under augusti 2011

Av Debora Persson - 28 augusti 2011 20:35

Har förresten anmält Maximilian till barngympa nu!

Eller Familjelek heter det och är för barn mellan 2-4 år.

Så om två veckor tillbringar vi varje söndag i gymnastiksalen! :)

Herregud vad roligt!   

 

Av Debora Persson - 28 augusti 2011 20:16

Så har söndagen börjat gå mot sitt slut och helgen är över.

Idag var vi uppe tidigt och åkte på loppis i Ronneby. Fast det var galet mycket folk så hittade vi en del, mest dagiskläder till Maximilian och lite pyamasar till bebisen samt ett par helt nya hörlurar till mannen som han ska ha till datorn. Och så ett pussel till Maximilian med Pippi Långstrump på. Jag var ute efter fler pussel till honom för det gillar han verkligen men hittade tyvärr inte så mycket pussel :(

 

Efter loppisen så la jag mig för att vila, en stund senare kom mitt lilla hjärta in och vile mysa. Tillslut somnade han på min arm, så mysigt!

Sen var det dags att baka en citronkladdkaka som vi skulle ha med oss till mannens föräldrar då vi skulle dit och grilla och fira honom lite.


Av Debora Persson - 28 augusti 2011 13:22

  Min lilla prins älskar "BÄPPLE"


  På lekplatsen igår..


  Maximilian läser saga för sig själv innan han somnar♥

Av Debora Persson - 27 augusti 2011 19:40

Idag har det varit en riktig slappedag. Beror nog på det trista vädret, det har varit så grått idag.

Men någorlunda varm och inget regn så vi begav oss ut på långpromenad i 2 timmar.

Hamnade borta i mina gamla trakter där jag bodde som liten. Vilka minne man får tillbaka! Iallafall så skulle det finnan en lekplats där borta som vi tänkte Maximilian skulle leka av sig på. Jo, jo du. En sandlåda, en gungställning emd två gungor varav en bebisgunga och en såndär cykelrondell man cyklar runt runt i hela tiden.

Kan man kalla det lekplats? När jag var liten var där mycket mer att leka med på lekplatsen och det var alltid mycket barn där. Idag var det inte en själv så långt ögat nådde och det förstår jag. Hela lekplatsen var dessutom igenvuxen med massa ogräs.

Nä, roligare har man haft i sina dar så vi begav oss igen.

Finns det inga lekplatser nu för tiden??!


När vi kom hem gjorde vi egenlagad pizza.

Resten av kvällen blir det mys i soffan. I morgon ska vi upp tidigt för då bär det av till loppis!:)


 

Av Debora Persson - 27 augusti 2011 19:30

Gratis är ju så roligt! :)

  GoodieBaby gav oss en mamatidning, engångshaklappar från bambino, Kellogs bar, näsdukar, dushtvål och Huggies blöjor.   Från Baby To Be får man hud och hygienartiklar från Sebamed, V6 tuggummi, sked från bambino, BarnKan bokklubb, Föräldrar och Barntidning (dock från januari så lite gammal kanske?) och en överraskning från Avent som visade sig vara 2 pack nappar glow in dark.   Body & strumpor gratis, samt 25% rabatt på det dyraste plagget från KappAhl.

Av Debora Persson - 27 augusti 2011 09:59

  Idag är en rätt slö dag kände vi när vi vaknade i morse.

Det blev ingen sovmorgon som jag hoppats på utan vid 07.00 öppnade jag ögonen och strax därefter vaknade mina pojkar.

Vädret är inte det bästa, men det ska tydligen bli rätt bra väder idag och det hoppas vi på för då beger vi oss på långpromenad till lekplatsen.

Vi ska även fixa i sovrummet idag, försöka tömma de flyttkartonger som står där inne, upp med gardiner och skruva ihop nattduksborden så vi får ordning där inne med.

Önskar man kunde bli klar med allt här hemma snart.

Av Debora Persson - 26 augusti 2011 12:11

  Till mannen från mamma och co.

Av Debora Persson - 26 augusti 2011 10:30

Äntligen fredag och helg!

Maximilian är på sin sista inskolningsdag på dagis och dessa två veckorna har verkligen gått hur bra som helst! Han är så duktig min lilla prins.

Herregud vad jag gillar hans nya dagis! Det är som dag och natt jämfört med det andra har jag märkt. Riktigt mycket skillnad är det och dett är sån tur att vi fått så bra dagis till honom nu!


Nyss kom det två vaktmästare hit och skulle kolla på dushen. Det läcker nämligen vatten ut på golvet när vi dushar. Nu var det så att vår dushkabin läckte längs väggarna på två ställen så det var inga rör det handlade om. Men kabinen hör inte till lägenheten egentligen utan den har någon asat dit för en massa år sedan och den börjar väl gå mot sitt slut antar jag, De ska komma tillbaka nästa vecka och köra lite silikon längs kanterna så får vi se om det hjälper. Annars får de ta bort kabinen och vi får ha dush utan kabin som alla andra. Alltså med draperi bara. Så förhoppiningsvis funkar det med silikon. Kabin är rätt bra att ha ändå.


Ikväll blir det arbete för min del några timmar. Men innan dess ska vi säga adjö till Gun. Sen vi skaffade henne så har hon varit rätt avig mot oss och dessutom vägrat gå på lådan. Hon är en katt som absolut inte heller vill gå ut heller så vill man inte gå ut så borde man gå på lådan med det  har hon totalvägrat vilket har gett oss massor av extra jobb. Vi har hela tiden tänkt att det kan ändras, bytt sand till massor av olika sorter, billiga som svindyra men ingen sand duger. Nu känner vi att vi inte orkar hålla rent efter henne hela tiden och att det får vara nog. Tyvärr så finns det bara ett sätt nu för det är ingen som vill ha en katt som vägrar gå ut och som inte kan gå på lådan riktigt, Och som dessutom inte alls är kelig som en katt bör vara. Vi har inte  kommit henne nära alls nästan över huvud taget för hon är så avig. Antar att något inte står rätt till hos henne :(

Dock så ska inte jag följa med till veterinären. Mannen får göra det själv och han tar med sig Danne. Jag är redan känslig som det är och jag klarar inte av sånt. Det var för jobbigt sist vet jag så jag stannar hemma istället.



Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards