♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under juli 2011

Av Debora Persson - 19 juli 2011 09:12

Under tiden jag har plockat i ordning lite här hemma så har Maximilian tittat på Disney Channel. Chuggington som är en av hans favoriter gick så han satt stilla en stund. Sen hör jag dom i programmet prata om glass. Två sekunder senare hör jag Maximilian säga "glass!" Två minuter senare har den lilla rackaren gått ut i köket, öppnat frysen och hämtat glass. Så när jag såg honom var han på väg till mig för att jag skulle öppna pappret.

Han står framför mig och säger "glass!" och ler med hela ansiktet.

Jäkla barnprogram. Därefter var han kladdig och skulle tvätta sig. Två minuter senare tittar jag till honom och då har han inte bara tvättat händerna, han har dessutom passat på att tömma hela vår tub med tandkräm i handfatet och kletat in hela sin mage med det. En riktig busunge! Det han säger då när jag kommer in är "OJ!"

Ja, det kan man nog lugnt säga. Han passade på att ta tandkrämen som var ny och inte den som nästan var tom heller. Då är det ju såklart inte lika roligt. Ju mer desto roligare!

Jag ska försöka fortsätta med det jag höll på med så vi kommer iväg idag! :)

Av Debora Persson - 19 juli 2011 07:42

God morgon!
Här har vi varit vakna i åtminstone en timme om inte mer. Maximilian kände att det var dags att vakna då och eftersom det var så ljust i rummet så var det inte lätt att somna om efter man satt igång tvn till honom. Så snart blir det frukost så vi kan starta denna dagen! :)



Av Debora Persson - 18 juli 2011 21:55

Pappan jobbar så jag och Maximililan har intagit sängen själva. I natt har Maximilian tagit pappans plats i sängen, vilket är myyys! Fast han sparkas, puttar ut mig och vaknar i tid och otid så är det hur mysigt som helst att sova brevid sitt barn!

I morgon har vi bestämt oss för att bege oss till blekinge istället för på onsdag. Då slipper vi stressa på morgonen. Så i morgon efter städning (2:a lägenhetsbesiktningen är på ons) och efter vi varit i stan en snabb vända så tar vi tåget till Mörrum. Som tur var så tog Oskar med sig barnstolen så vi slipper asa den på tåget. Eller om nu Oskar ska till blekinge på eftermiddagen så åker vi såklart med honom och slipper tåget. Men som sagt, vi har lite att göra i morgon! Och vad vi ska göra kväll när mannen jobbar återstår att se.. Vi slipper sitta hemma och glo iallafall:)

 

Av Debora Persson - 18 juli 2011 19:27

Idag har det varit full rulle här. Mannen fick sovmorgon för han jobbar natt. När vi alla var uppe åkte vi in till staden en liten runda med Oskar. Var bland annat på OnOff för killarna skulle titta där inne. Jag och Maximilian satt kvar i bilen eftersom han sov. Men tydligen är affären redan i stort sett helt tomt där inne. Var knappt en pryl kvar i affären!

Inte konstigt egentligen..


Så har vi packat ännu mer här hemma. Så snart är det inte mycket kvar här hemma! :D

Mindre än två veckor kvar nu!! :) Ska bli sååå skönt att komma härifrån nu!

Om en stund ska åter mannen bege sig mot nattajobb så ska hjälpa honom med lite grejer nu innan han åker!

Av Debora Persson - 17 juli 2011 18:01

Igårkväll fick ju jag & Maximilian besök av Fia och Hugo!

En trevlig kväll med massor av prat, mys och chipsätande.

Maximilian tyckte det var mycket roligare med en levande bebis hemma och kastade bort sin lilla docka. Han skulle istället hålla, kela, klappa och mysa med den riktiga bebisen! Så duktig han var!

Så när inte Maximilian myste med honom så hade såklart jag hand om det lilla goset. Fia fick tillbaka sin son när han var högljudd istället;)


Maximilian övar på sin framtida roll.

  Idag var det åter igen arbete som gällde. Skönt att komma tillbaka efter några dagar i sjukträsket. Har dessutom lyckats byta mitt arbetspass på onsdag till en annan dag så jag är ledig då. Då är det nämligen piratfest i Norje som gäller! Jag och Maximilian ska dit och leka med piraterna. Mannen kommer han sen med. Men först ska han hjälpa till och arbeta som vakt på travet i Asarum innan han kommer bort till oss. Hade med velat vara på travet i år. Brukar alltid vara där och hela familjen är ju där. Men tror att piratfesten blir minst lika rolig, och inte minst för Maximilian! Pappa och Suss ska va med och spela pirater så det blir nog kalas! :)


Hur som haver. Det är söndag och om en liten stund luktar det tacos i hela lägenheten. Tacosmys och film är ju inte helt fel ikväll!?

Fast jag är så trött så jag hade kunnat somna direkt. Haft ont i halsen på nätterna och vaknat lätt så blir inte mycket sömn längre..





Av Debora Persson - 16 juli 2011 21:38

En glad överraskning denna kväll blir att om en stund blir det bebismys för mig och Maximilian! Fia kommer hit med lilla Hugo och myser med oss medans karln hennes är på festivalen.
Min karl såg möjligheten att fly till stan han med, och jag såg möjligheten att bli av med honom några timmar;)

Han drog för en stund sedan, tillsammans med några öl hem till lillasyster & Khaled som har förfest.

Weeiii, bebismys är ju det bästa myset som finns! :)

Innan vi får besök passar jag och Maximilian på att mysa helt själva!♥


 

Av Debora Persson - 16 juli 2011 20:15

Idag mår jag mycket bättre och i morgon blir det jobb för min del! :)

Idag fick vi dessutom besök av pappa, Suss, Karin & Khaled. Så det blev fika och Maximilian kunde stolt visa upp sin nya tågbana!

Efter de åkt så la jag och Maximilian oss på soffan och vilade några timmar innan vi åkte in till stan en liten sväng.

Och som vanligt blev Maximilian helt till sig när han såg tivolit,

"Åka, Åka, Åka!!" Så ett  karusellåk blev såklart! :)

Och även denna gång var karusellåket värt vartenda krona vill jag lova! Så nöjd och glad kille vi hade! Dock så blev han väldigt besviken när det var dgs att hoppa av.... Men som plåster på såren så vann han ju en nalle och blev nöjd igen. :)


När vi kom hem gjorde vi hemmalagad pizza till middag! Bra dag då med andra ord! :)


Det finaste vi har!

  Lycka!   Lite pommes i magen gjorde susen!  

Av Debora Persson - 15 juli 2011 18:37

Pappa ringde innan och frågade om jag levde så tänkte att jag får uppdatera lite snabbt här.

Har fruktansvärt ont i halsen och ont i varenda muskel i kroppen så vilar mest upp mig nu. Hoppas på att kunna jobba snart igen.

Massor med honungste med iblanadade halstabletter ska nog göra susen! :)


Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skapa flashcards