♥Så Älskade Från Första Stund♥

Direktlänk till inlägg 27 juni 2011

Ensamt & dagis

Av Debora Persson - 27 juni 2011 21:45

Pappan är på jobbet och sonen somnade direkt efter att han vinkat hejdå till pappan. Det var precis som om att han väntade med att somna tills han åkt så han kunde pussas hejdå för vi märkte inte ens att han var trött ens en gång. Han sprang runt här hemma som vanligt.


Idag har jag och Maximilian varit nere på dagis och sagt till att han eventuellt får va på dagis ett par dagar i sommar men eftersom vårt dagis är stängt och ett annat är istället öppet så känner inte jag för att lämna honom bland en massa okänt folk som han kanske bara träffar den gången så helst ser vi att någon stackars släkting ställer upp som barnvakt just de dagarna så slipper han dagis de dagarna med. Gillar inte att lämna en ledsen liten Maximilian och särskillt inte om han inte känner den fröken som är där. Nä, helst inte dagis för älsklingen. Det tråkiga är ju då att han inte får vara och leka med de andra barnen. Barn behöver leka och en vuxen är inte lika rolig att leka med som att leka med andra barn... Men men. Vi plockade iallafall hem hasn extrakläder han haft där. Och även hans vinteroverall. Herregud den hade jag glömt! Den hängde där på hans lilla krok i värmen. Hans blöjor och hans fotoalbum tog vi med hem. Hans bilder och annat fixar dom åt oss sen eftersom de inte visste om Maximilian skulle komma tillbaka till dagis.


Efter dagis åkte vi med Oskar till några affärer för han skulle köpa skor med hittade inga. Och jag ville helst ha en ny hårfön, den jag hade la plötsligt av och ville aldrig mer starta. Den var visserligen rätt gammal så var väl på tiden men måste herregud ha en hårfön, håret är inte alls roligt utan en sådan!

Men när man väl ska ha något hittar man inget..

Veckohandlade gjorde vi sen innan vi åkte hem igen.

Mannen behövde vila men den stackarn fick knappt vila. Maximilian gjorde allt som stod i hans makt att hålla pappan vaken. Han spelade flöjt. Högt, bankade på dörrar och gjorde massa andra oväsen och även om man sa till honom tusen gånger så lyssnade han såklart inte på det örat.. ;)


Jag fick hem en tavla idag, som Maximilian vunnit. Den kommer från barntavlor.se. Ramen köpte vi visserligen på Ikea när vi var där.

Pojken älskade tavlan och blev skogstokig på mig när jag packade ner den i flyttkartongen eftersom vi inte sätter upp tavlor nu innan vi flyttar... Han gillade att titta på djuren och göra läten efter det. Så min lilla herre blir nog glad när tavlan hamnar ovanför hans säng i nya lägenheten! :)

 

Någon städning har det inte blivit mycket av idag. Lite småplock hann vi med men klockan gick helt enkelt för snabbt idag.

I morgon får det bli mycket städ men först ska jag och Maximilian bege oss till Andy´s Lekland och leka av oss lite. Förhoppningsvis följer Khaled med oss och leker.

Tömde kameran nu ikväll och ser att där är lite halvsuddiga bilder.

Någon har varit framme och tjuvfotat...

 

Klockan är egentligen inte så mycket och jag är knappt trött men det är tråkigt att vara hemma själv så det får snart bli sängen för min del. Lilleman får ta pappans plats i stora sängen så jag har mitt lilla gos brevid mig i natt. Får ta och titta på en film så man blir trött.

Förra gången jag och Maximilian sov själva så hade jag tyvärr bara skräckfilm på mitt usbminne och eftersom minnet inte ville fungera i datorn så kunde inte byta till komedi. Fick helt enkelt bli en gammal skräckfilm och såklart när alla lampor var släcka och skräckfilmen i full gång så började radion i köket spela på full rulle! Då blir man rädd!

Radion gör så mot mig ibland. Aldrig när mannen är hemma, bara när jag är hemma själv (och Maximilian såklart) så kör den igång!

Idag har jag dragit ut sladden och hoppas verkligen inte att den börjar spela då!

Hör nu att grannen har kalasfest, vad är det för dag idag? Måndag?

God Natt!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Debora Persson - 5 maj 2014 13:16


Ni hittar mig istället här http://debbie.bloggplatsen.se/     ...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 20:23

Idag sken verkligen solen! Vi har varit ute, eller åtminstone grabbarna. Jag höll mig inne och fixade med de som behövdes fixas här hemma. Övningskört har jag också gjort. Gick väl sådär idag. Höll på att krocka två gånger. Jag har verkligen noll k...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 08:15


Nu kan jag äntligen titulera som som något så stort som FASTER! Jag är ju den enda i syskonskaran som inte haft syskonbarn. Men nu så äntligen har jag blivit faster till storebros lilla Ines. ♡♡ Hon kom igår på förmiddagen och lika ra...

Av Debora Persson - 28 mars 2014 20:19

Vilken helt fantastisk bra start vi fick på denna helgen! Ett datum att lägga på minnet med andra ord. Och på födelsedagslistan ♡♡ Vaknade upp i morse och med tankarna på helt andra saker! Vilka tvärvändningar! Likaså vädret, i...

Av Debora Persson - 27 mars 2014 10:09

En regnig och grå dag idag. Jag som hörde det fina vårvädret skulle komma idag? Förhoppningsvis kommer det nu till helgen så vi kan tillbringa mycket tid utomhus med grabbarna. Några ärenden inom stan om en stund. Jag ska hämta ut ett nässpray ...

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards