♥Så Älskade Från Första Stund♥

Direktlänk till inlägg 11 januari 2011

Tandläkaren

Av Debora Persson - 11 januari 2011 17:00

Hemma nu efter en heldag på vift.

Snabbade mig hem innan, upp i lägenheten och lämna väskan och byta till en varmare jacka och sen bege mig ner till dagis för att hämta min älskling.

Egentligen skulle vi gått till tandläkaren men vi slopade vagnen eftersom trottoarerna inte är så gåvänliga nu för tiden. Inte om man inte vill halka och slå ihjäl sig och köra vagnen i en hård snödriva. Vi tog bussen istället. Ingen var gladare än Maximilian! Han älskar bussar och njöt varje sekund av den korta bussresan. :)


Sen kom vi bort till tandläkaren där de hade akvarium i väntrummet.

Lika spännande som bussar är det med akvarium!

Inne hos tandläkaren satte vi oss i stolen och Maximilian vägrade såklart att öppna munnen. Tillslut fick vi honom att gapa men han blev totalt vansinnig. Som väntat :)

Tandläkaren såg inget som inte såg bra ut och det blir inget återbesök. Men vi ska anmäla till försäkringskassan ändå ifall det blir något senare.


Sen vänta vi på bussen och när den kom så var det så full att det fick stå folk framme vid föraren men där fanns trots allt vänligt folk som reste sig upp så jag slapp att stå upp med Maximilian i famnen. B r a  d ä r !


Så fort vi kom hem så hann vi knappt innanför dörren innan mitt gull somnade! Snacka om trött liten herre! Men ska väcka honom nu så han somnar i kväll! :) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Debora Persson - 5 maj 2014 13:16


Ni hittar mig istället här http://debbie.bloggplatsen.se/     ...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 20:23

Idag sken verkligen solen! Vi har varit ute, eller åtminstone grabbarna. Jag höll mig inne och fixade med de som behövdes fixas här hemma. Övningskört har jag också gjort. Gick väl sådär idag. Höll på att krocka två gånger. Jag har verkligen noll k...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 08:15


Nu kan jag äntligen titulera som som något så stort som FASTER! Jag är ju den enda i syskonskaran som inte haft syskonbarn. Men nu så äntligen har jag blivit faster till storebros lilla Ines. ♡♡ Hon kom igår på förmiddagen och lika ra...

Av Debora Persson - 28 mars 2014 20:19

Vilken helt fantastisk bra start vi fick på denna helgen! Ett datum att lägga på minnet med andra ord. Och på födelsedagslistan ♡♡ Vaknade upp i morse och med tankarna på helt andra saker! Vilka tvärvändningar! Likaså vädret, i...

Av Debora Persson - 27 mars 2014 10:09

En regnig och grå dag idag. Jag som hörde det fina vårvädret skulle komma idag? Förhoppningsvis kommer det nu till helgen så vi kan tillbringa mycket tid utomhus med grabbarna. Några ärenden inom stan om en stund. Jag ska hämta ut ett nässpray ...

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se