♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under november 2010

Av Debora Persson - 28 november 2010 20:45

Listor, listor, listor... Jag ska inte vara sen med denna som flödar runt på många andra bloggar... Många listor ser olika ut för varje dag har jag med sett men det är denna jag har.


Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min bästa semester
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Favoritmat
Dag 09 – Mina syskon
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Min tro
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Ett ögonblick
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – 10 saker du inte visste om mig.
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här
saknar jag
Dag 29 –
Favorit tvprogram 
Dag 30 – Framtidsplaner


Presentera mig själv.

Ja, jag heter då Debora Persson, för den som missat det. Kallas oftast för Debbie eftersom 99.9% av alla som försöker uttala mitt namn uttalar det helt och hållet fel. Jag har slutat rätta de som säger fel eftersom jag har bättre saker för mig.

22 år fyllda. Föddes den 2 januari 1988. Lever tillsammans  med min käre Dennis och vi är jävligt stolta föräldrar till vår underbara son Maximilian som föddes 23 september 2009.

Maximilian är vår största kärlek.

Vi bor just nu i Kristianstad sen ca ett år tillbaka då vi innan bodde i Malmö och innan dess Mörrum. Vårt mål är självklart att kunna flytta tillbaka till blekinge igen till släkt och vänner.

Just nu pluggar och sliter jag på folkhögskolan om dagarna för att få ihop lite betyg som jag behöver ha till den dag då jag ska börja på högskolan(ett jobbigt ord jag knappt kan säga utan att få panik). Jag vet inte än riktigt vad jag vill bli, men jag har såklart mina känningar..

Jag har 4 syskon och skilda päron. Jag har bott lite överallt. Från Asarum till Jönköping i lilla byn Kaxholmen, sen bar det av mot Sölvesborg, Asarum, Mörrum, Malmö och nu Kristianstad.

(låter som att det enda jag gjort i livet är att flytta runt, men så är det inte:))


Det borde räcka tycker jag, har ni frågor så ställ dom.


 

Av Debora Persson - 28 november 2010 19:28

Maximilian tjuvstartade med chokladtomten...

   

Spännande...

   

Av Debora Persson - 28 november 2010 19:23

Idag skulle vi ju åka och köpa en pulka till min lilla älskling. Lättare sagt än gjort. Hela stan är tom på pulkor! Envis som jag är så gav jag aldrig upp med att leta efter en pulka till Maximilian. Åkte runt i alla möjliga affärer i över tre timmar! Båda pojkarna Sunesson hade tröttnat för länge sen men jag ville ha en pulka till honom. Tillslut så fick vi helt enkelt ge upp med letandet. Inte en enda affär hade pulkor! Någon affär hade Snow Race och stjärtlappar men inget man kan sätta Maximilian på direkt..

Så någon pulka blev det inte...


 

Av Debora Persson - 28 november 2010 10:45

Bilder från igår när vi var på EKO.

Maximilian fick ny frisyr, och kolla in hur lurig han ser ut!

 

Hungrig efter en shoppingtur. Maximilian är stor pojke nu och han ska alltid äta själv. Man får inte hjälpa honom alls för då vägrar han att öppna munnen:)

 

Av Debora Persson - 28 november 2010 10:05

God Morgon.

Första Advent idag!

Helt sjukt vad tiden går.. Och snart är det jul:)

Vi funderar på att åka och köpa en pulka tll den lilla mannen i huset.

Och åka en sväng med den, det skulle jag gissa på att Maximilian skulle älska!

Men annars ska jag hålla mig inomhus resten av dagen. Käka alvedon och dricka nyttigheter så jag blir bättre till kommande vecka.


 

Av Debora Persson - 27 november 2010 23:48

Ikväll var vi ju på bio. Vi såg på Unstoppable medans Maximilian åkte till sin moster och lekte. Även Khaled och Morbror Algot var på plats. Morbror Algot hade köpt med sig en present till Maximilian, Duplo Lego men en brandman och bil. Perfekt att leka med under tiden han var där och lekte:)

Filmen vi såg var hur bra som helst! Om ni inte har sett den så borde ni se den! Verkligen spännande! Efter bion åkte vi och hämtade min lilla älskling och som tur var hade han inte haft tid att sova hos moster så han slockande ganska direkt när vi kom hem:)


   

Får skriva mer i morgon för nu är jag så trött att jag verkligen måste gå och lägga mig. Mår heller inte alls särskillt bra så ett par alvedon så ska jag nog kunna somna. Känns som om det är något som trycker mot mitt huvud från alla håll och kanter. Svårt att förklara så jag låter bli. God Natt!

Av Debora Persson - 27 november 2010 18:45

Mina pojkar åkte hem till Oskar innan för att glo på fotboll. Jag skulle stanna hemma och städa och tvätta.

Tvättstugan var som vanligt full med kläder från den förra som inte var klar när de skulle. Inte det roligaste att tömma andras maskiner med underkläder som fortfarande var smutsiga efter en omgång i maskinen...

När jag sen skulle ner och hänga upp min tvätt var de såklart inte klara i torkrummet heller. Fick åter tömma deras tvätt...

Mellan tvättningarna så har jag burit upp julsakerna (japp, jag drog nitlotten).

Tog ett tag innan jag hittade tre olika lådor och en kasse med julsaker.

Lådorna innehöll inte bara julsaker utan blandat så fick stå och rensa och fick tillslut en låda med mig upp med julsakerna.

Ser ut som jerusalems förstörelse i vårt källarutrymme så det tog ju sin tid.

Tillslut så fick jag ju upp en låda då samt en halv julgran. Resten av granen fick jag rota fram lite senare under en gäng med tomma lådor och en cykel.

Har hunnit julpynta lite här hemma, granen är inte uppe än men den bygger vi snart upp (om jag får som jag vill:)).

Julgranspyntet ligger nog dessvärre kvar i en annan låda nere i källaren:s

Men adventsljusstaken var en trevlig överraskning, den låg helt klar att användas från förra julen (som ni ser på bilden längre ner), får väl dock byta ut ljusen. Sen om jag har tid så gör jag om den:)


         

Av Debora Persson - 27 november 2010 14:45

Hittade min son sittandes på toalettstolen.

Vi har en sits till honom ska ska vara på toalettstolen men som vi inte använt tidigare. Men eftersom det inte är så roligt att sitta på pottan längre så kanske man kan sätta honom på toalettstolen nu...?

Det verkade ju mycket roligare...

Skötbordet är heller ingen rolig sak längre. Där ska han absolut inte ligga alls nu för tiden.

Han börjar bli stor min lilla älskling.

  

 


Mer och mer lik sin far för var dag som går... Och nu när man sitter på dass så ska man såklart ha något att läsa, precis som pappa gör. Helst ska det vara något som har med sport att göra såklart!

 


Idag har vi även varit på EKO och handlat lite. Främst till Maximilians julkalender.

Var även och hämtade min älskade dator som varit på "lagning". Den har ju knastrat och tillslut så började den ryka och sen lämnade vi in den på lagning.

Nu har vi fått tillbaka den. Nyputsad skärm och en ny tangent på plats (Maximilian tyckte det var roligt att plocka väck tangenter en gång..) men nu var det ju inte så att vi skickat datorn på SPA direkt. Men någon lagad dator fick vi inte hem. De sa att det inte var något fel alls på den... Vi får väl se sen när jag startar upp den.. Jaja, vi får ju vara glada att vi fick en ny tangent på plats och inte behövde betala 800 kronor som det skulle göra om de inte hittade något fel... :)

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skapa flashcards