♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under augusti 2010

Av Debora Persson - 22 augusti 2010 10:15

God Morgon.

Dåligt avslut på kvällen som även fortsatte sitta i nu på morgonen. Jag är inte alls på humör idag & hade helst bara velat gräva ner mig i sängen resten av denna dagen.

Men nu går inte det av olika anledningar.

I eftermiddag kommer mamma & de andra. Innan dess ska jag hinna baka något. Tårta? Eller bara något annat. Ska hinna skura golven här hemma med för Lilleman kladdar rätt mycket när han äter kex. Han får en massa kladdiga smulor på sig som han sen delar med sig till alla golven när han kryper och tar sig fram.

Ska även hinna tvätta idag med, mannen ska glo på fotboll och jag ska fixa med en del saker innan jag kan ta det lugnt igen.

Helgen har gått så fort att jag inte hunnit med. Nu är jag ju inte hemma om veckorna så nu måste jag packa ihop allt som även görs på veckorna och trycka in i helgerna.



Av Debora Persson - 21 augusti 2010 22:06

Så här såg det ut ikväll, när Sommarkrysset var på tv...


Min gullunge satt som förstenad framför tvn. Försökte få ett snack med honom men han rörde inte en min. (fick det även på film, så lägger upp klippet senare)  ♥

 

Klappade händerna under tiden det var musik.. ;)

 

Av Debora Persson - 21 augusti 2010 17:39

Kan inte sluta le när jag ser på bilderna vi tog på lekplatsen. När Maximilian gungar och är överlycklig. Man smälter av hans leende.

Maximilian har en powernap just nu och mannen spelar xbox. Men det är bra för då vet jag vart jag har dom nu när jag fixar och donar här hemma.

Kan dock inte göra allt jag vill nu för då vaknar Maximilian. Så dammsugning och annat som låter får vänta en stund till.

Av Debora Persson - 21 augusti 2010 16:14

Idag var det ju lekplatsen som gällde. Åkte bort till Tivoliparken och där var hela Krisitanstads alla föräldrar och barn.

Proppfullt alltså. Så vi gick en runda inne i stan. Gick till H&M för att se om vi hittar några ytterkläder till Maximimilian. Icke. H&M i Kristianstad har knappt några roliga kläder. De har så lite barnkläder. Men vi ska till Malmö nästa helg och där har de mycket bättre barnsortiment..

Gick sen en runda i parken och kom sen till lekparken som fortfarande var väldigt fullpackad men inte lika mycket folk som tidigare.

Vi lekte en stund och väntade in gungorna tills de var lediga. Tillslut fick Maximilian en gunga och han gapflabbar hela tiden när han gungar :)

Sötungen gillar verkligen att gunga :) Jösses vad glad han blev :)


"Åh, vad tråkigt detta var. Ge mig en gunga istället!"

   


 

"Lite mer intressant än den förra iallafall"



 

"Nu går vi till gungorna, mamma!

    


  ♥  

"Äntligen får jag gunga!"

  "Jätteroligt!"    


Dennis & Maximilian

 

Dennis♥  

Av Debora Persson - 21 augusti 2010 12:19

Fortfarande huvudvärk men kan inte ligga ner hela dagen så vi gör oss i ordning för att åka in till stan för att leka i parken. Maximilian ser fram emot att gunga och leka nu när det är fint väder och allt!


 

Av Debora Persson - 21 augusti 2010 09:57

Vaknade idag 08.30 Maximilian var vaken först av oss alla. Låg och myste hur länge som helst till lilleman blev för pigg och börjar klättra i sängen istället.


Nu har vi ätit frukost och jag har lagt mig på soffan igen tillsammans med världens huvudvärk.

Välkommen lördag!

Av Debora Persson - 20 augusti 2010 21:25

Tiden har rullat på i dundefart ikväll!

Vi har ätit mackor och busat.

Maximilian säger mamma nu. Eller det låter mer "mammamma".

När vi ber honom säga pappa så försöker han säga pappa men han får inte fram orden så det ser mer ut som han viskar fram det :)

Dennis skulle prcis byta blöja på Maximilian men han skulle nog väntat 2 minuter för precis när blöjan åkte av så kissade Maximilian ner både sig själv, på golvet och på sin pappa.

Roligt tyckte både jag och Maximilian, men inte hans blöta far.


Nu har lilleman ny blöja och pyamas på sig. Eftersom vi sov innan så lär han inte somna än på ett tag så fredagsmyset kommer fortsätta nu med film och massor av mys.

Ikväll glor vi på Blood and Bone. Får se om det är något att hänga i granen. Tydligen ska det vara det eftersom filmen har bra betyg. Men det är någon sorts gangster-slagsmål-fängelse-film tror jag...


 

Av Debora Persson - 20 augusti 2010 18:10

De sista timmarna har gått snabbt bara för jag skrev att dagen gick sakta innan.

Mannen kom hem med vår gamla bil innan.

Maximilian fick present av min vänliga och hjälpsamma kusin när mannen hämtade bilen.

Den ena var en mjukisbil som han leker med nu, och den andra var en bärgarbil som han kan leka med när han blir lite äldre så han inte råkar käka upp bilen :)

Så den får stå fint på hyllan så länge :) Maximilian tackar, bockar och bugar för sina presenter iallafall! :)


   

När mannen kom hem igen så åkte vi och handlade. Härligt att äntligen ha bil igen. Men känner sig så himla handikappad när man inte har bil. Även om man inte skulle behöva den hela tiden. Men när men väl behöver bilen och den intew finns där så blir det väldigt jobbigt.

(Ska jag säga som inte ens har körkort..)

Nu är vi hemma och Maximilian slocknade direkt i stort sett när vi kom hem så han var fruktansvärt trött vill jag lova! Det är jag med men jag får vänta med att sova tills läggdags ikväll.


Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skapa flashcards