♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under juni 2010

Av Debora Persson - 15 juni 2010 07:14

Godmorgon.

06.30 bestämde sig Maximilian att det var dags att stiga upp. Idag blir det ingen sovmorgon alls.

Men nu sitter vi i soffan och myser. Ny blöja, lite välling och en leksak.

Vi ska kolla klart på filmen vi såg igår, Julie & Julia. Väldigt bra film, fram tills att jag somnade så tittar klart på den nu istället.

Idag har vi inget planerat alls. Vi ska nog bara vara hemma pussa på varandra. Ser inte ut som att det kommer bli bra väder idag.

Var är sommaren?


 

Av Debora Persson - 14 juni 2010 20:56

Min son trycker i sig bubbelvatten utan problem.

TORSK har kommit och hälsat på hans tunga tydligen så då blir det bubbel för att få väck den otäcka infektionen..(det är inte så illa som det låter:))


 

Av Debora Persson - 14 juni 2010 19:42

Gick till affären innan med systerK, därefter gick vi hem till henne och åt lunch utanför på gräsmattan. Men såklart började det blåsa så fick gå in och fortsätta lunchen. Sen var det bara till att traska hemåt igen. Maximilian behövde ha på sig nya byxor eftersom han kissat lite snett. Tillräckligt snett för att syrrans soffa skulle få sig en liten fläck med och vi hade inget ombyte med oss. Ändå tänkte jag innan vi gick att man kanske skulle ta med sig extra kläder ifall.. Nu är vi iallafall snart portade hos K..

Hemma har vi gosat och lekt lite. Sen somnade Maximilian igen. Då satte jag igång med att sänka Maximilians säng som vi har tänkt göra så himla länge. Vilket jäkla jobb det var att göra det ensam! Sängen är ju otroligt tung med. Kan ju bara tänka hur det var för mannen, för han fick ju bygga ihop hela själv sist. Jag stog mest och tittade på och gav honom order.

Men men, nu är sängen sänkt iallafall. Nu ligger han nästan på golvet känns det som.

Ja, sen har det väl inte blivit mycket mer gjort här hemma. Maximilian vaknade under tiden jag sänkte hans säng. Har letat upp mina betyg med som måste skickas in till csn. Jag är lagom sen med att skicka in csn. Sånt ska man tydligen göra direkt när man fått reda på att man kommit in på skolan.. Så jag ska skicka iväg det imorgon så slipper jag tänka på det med.

Snart kommer Dennis hem från sin första arbetsdag. Han lär vara lagom trött och jag borde gjort middag till honom men har faktiskt inte haft en tanke på mat alls senate timmarna. Är väl för jag inte är hungrig själv.

Nehej, dags att leta upp något som är på tv ikväll så man kan slippa fotbollen. Är rädd att det blir sport heeela kvällen här annars...

Eller så får det för en gångs skull bli tjejfilm, lånade en film av mamma igår, Julie & Julia så den får det nog bli...

Av Debora Persson - 14 juni 2010 11:14

Maximilian har sovit i över två timmar. Jag har hunnit duscha, koka nappflaskor, vikt in lite tvätt och plockat och även själv hunnit vila lite.

Underbart att vara mammaledig nu, det var det innan med. Men allt var så mycket svårare när han bara skrek och skrek innan. Nu om han inte sover leker han och är glad. Inget ont i magen längre. :)

Nu väntar jag mest på att han ska vakna så vi kan gå bort till SysterK och gå med henne bort till affären och sen om vädret fortfarande funkar så ska vi sätta oss på en filt utanför hennes bostad och mysa.


Av Debora Persson - 14 juni 2010 07:30

God morgon.

Vaknade 06.30 när Maximilian inte längre ville sova. Fick honom att ligga kvar en halvtimme åtminstone så vid 07. steg vi upp.

Idag är det fint väder ute så om Maxontaxon är tillräckligt pigg så kommer vi vara ute en stund idag. I vilket fall ska vi ju ut ändå och gå till apoteket.

Just nu verkar han pigg iallafall. Far runt i sin gåvagn fram och tillbaka här i rummet och pratar för full hals.

Av Debora Persson - 13 juni 2010 22:22

Det är fotboll här hemma. Jag gillar inte VM.

Men jag har tillbringat kvällen med att fixa SysterK´s blogg bara för att jag hade tråkigt här hemma. Nu är den fin och lila:) Så får hoppas hon är nöjd iallafall:)

Jag, eller vi ska gå och lägga oss snart. Mannen ska upp och jobba och jag ska äntligen vara mammaledig igen:) Hade Maximilian varit frisk så hade vi haft roligt i morgon. Istället ska vi ta oss till apoteket och shoppa loss till hans sjuka lilla kropp så han kan bli frisk.

God natt

Av Debora Persson - 13 juni 2010 20:57

Med en sjuk bebis som har 39.2 i feber kan man inte annat än älska honom lite till. Stackars pojk, och hemsk hosta har han fått med. Så hemsk att efter varje gång han hostar så skriker han och gråter. Får nog ont utav hostan. Så ikväll pussar vi lite extra på honom.

Kollade igenom gamla bilder med. Och man saknar ju den lilla lilla pojk man åkte hem med från bb.. Man minns dagen som om den var igår.. Fast jag gillar han som han är nu med. Älskar. Stora pojken som håller på att få sin första tand. Som vinkar tillbaka glatt när man vinkar till honom.

Jättemycket Älskade barn. Maximilian Sunesson.

     

Av Debora Persson - 13 juni 2010 17:59

Hittade bilder från mannens mobil från resan som vi lägger upp med...

             


Och plutten igår...

 

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards