♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under februari 2010

Av Debora Persson - 4 februari 2010 21:45

Skickade just ner mannen till källaren med vatten och den sista kattmaten vi hade från Elsa. han sätter upp lappar på dörren till tvättstugan med.

Han täcker över barnvagnen med för den är ingen toalett.

Behöver ju inte vara att någon har dumpat katten, den kan ju ha råkat springa ner i källaren av misstag och kommer sen inte ut. Med tanke på att den har halsband så borde någon sakna den. Hoppas någon som äger den kan hämta den med sen för om ABK hämtar katten tar väl inte dom hand om den utan dom avlivar väl den då antar jag..:(

Synd om katten herregud. Hade det gått hade jag tagit hand om han sålänge men nu går icke det:(

Av Debora Persson - 4 februari 2010 18:48

Helt sinnes. Jag är fortfarande i chock.

För ett par veckor sedan så såg jag en svart katt springa omkring nere i källaren och ifår eller i förrgår sa mannen att det luktade kattpiss där nere.

Nu när jag kom hem skulle jag ner med vagnen i kälalren och så såg jag att grannen hade massa påsar som var sönder så det låg massa skit utanför gallret och när jag kom till mitt förråd så låg det en låda omkullvält och en massa bråte utspritt. Vände på lådan och upp flög en jävla katt!!!

Snabbt som fan sprang han ut och försökte klättra upp på nästa galler och sedan upp på rören i taket. Tunn som fan var kattstackarn. Han har nog varit där nere sen dess.

Jag höll fan på att skita ner mig så rädd jag blev. Katten måste nog blivt jävligt rädd.

Jag ringde ABK men dom sa att jag skulle ringa i morgon. Fan ta dom nu då om katten kommer in i mitt förråd igen och pissar i vagnen eller något!

Och så får dom gärna städa upp i mitt förråd med.

Och vilken idiot kastar ner sin katt i källaren?? Den hade halsband på sig tillochmed.

Av Debora Persson - 4 februari 2010 17:50

Sitter hemma hos Karin just nu men hon är inte hemma. Jag gick hit för att släppa in katten innan jag gick till apoteket och affären. Men när jag kom in hit så såg och luktade det som kriget så jag gick till affären och sen hit igen och fixade.

Karin är på Ikea och roar sig, är visserligen på väg hem nu så hon kommer väl om en stund.

Men jag har iallafall fixat så det ser någorlunda bra ut här. Maximilian somnade nyss så får vänta en liten stund till innan vi går. Han brukar ju inte sova så länge..

Sen ska jag hem och städa. Hann inte med så mycket innan för Maximilian var inte på det humöret. Jag var tvungen att bära honom HELA tiden. Fick inte ens stå still för honom för då skrek han. Så vi tog istället på oss och gick. Han somnar alltid i vagnen oavsett vilket humör han är på eller om han är trött eller inte.


Pussa lite på Sally nu innan vi ska bege oss.

Av Debora Persson - 4 februari 2010 09:00

En jobbig natt, jag är trött och har ont i huvudet men min lille prins han är vaken och glad. Sitter i babysittern och pratar för full hals!

  


Idag så kommer tydligen en snubbe för att fixa vår tv. Det hackar hela tiden och ljudet försvinner ibland. Köpte ny kabel igår men har inte hjälpt.

Jag hatar att släppa in folk jag inte känner när jag är hemma själv. Tyckte han skulle komma imorgon när mannen är hemma. Men eftersom dom kör från Malmö och ändå skulle till Kristianstad idag så fick det bli idag med.


Idag ska jag fortsätta på städningen där den avslutades igår. Jag har en hel del att plocka med. Massa som ska packas ner och sen ner i kallaren, massa sopm ska kastas med så det är en del att plocka med. Ska gå igenom Maximilians garderob igen, han växer så det knakar.

    


Min lille prins glad som alltid, häromdagen.




Av Debora Persson - 3 februari 2010 17:36

Algot var ju här innan. Ont hade han i sin arm och mådde inte alls bra av sprutan. Han fick i sig frukost men ingen lunch, mutade han till och med, med en kexchoklad men inte ens den vile han ha.


Strax efter 15 blev han hämtade och vi slocknade sedan på soffan. Helt slut i både kroppen och skallen.

Ändrade om här innan, spälsängen sattes in i vårt sovrum och den lilla sängen är på hans rum nu. Bokyllan vi hade i sovrummet fick inte plats så den står nu där hyllan som vi sålde stod. Blir faktiskt rätt bra ändå.

Och tvättat har vi gjort. Sjukt mycket tvätt hade eftersom vi missade förra tvättiden.


Och förresten så har jag förlängt mitt abonemang på telefonen eeftersom det går ut snart. Får ny telefon då med så en limegrön skönhet kommer hem till mig om ett par dagar. När jag får tillbaka min rosa telefon som fortfarande är på lagning så ska jag sälja den. Tyvärr så verkar det som om den gått ner ganska mycket i pris nu senaste tiden.. Var jui nte så längesen jag köpte den. Men jag gillar inte den och andra kanske inte heller gör det så kanske därför..

Men det är ju rätt bra att man får ny telefon när man förlänger det, jag betalar ju fortfarande lika mycket som jag gjorde innan så telefonen är ju bara bonus:)


 


Av Debora Persson - 3 februari 2010 08:51

Maximilian sov i sin egen säng hela natten. Vid 06.20 vaknade han så jag tog upp han för lite mys innan vi somnade igen.

Annars hade han nog sovit i sin säng hela tiden. Vi har märkt att han sover mycket bättre när han ligger på sidan.


Nyss kom Algot hit. Han tog sin andra svininfluensesprutan igår så han hade ont i sin arm. Så det blev hemma från skolan idag.

Maximilian blev genast glad när Algot kom. Han skrattade och så nu sitter han och tittar på Algot hela tiden.


Idag blir det att tvätta och städa en massa. Göra i ordning här hemma och plocka lite. Nu finns här ju lite barnvakt om Maximilian skulle vara på det dåliga humöret:)


Snart kan han vända sig, han är så nära varje gång:)

   

Av Debora Persson - 2 februari 2010 18:10

Ja, idag var det ju föräldrarträff. Var inte så farligt som jag trodde.

( Ingen sitta-i-ring-och-sjunga-med-barnen-träff)

När jag var gravid lovade jag dyrt och heligt att inte springa på alla kurser och föräldrarträffar som erbjds. Jag tycker sånt är skittråkigt. Möte hit och möte dit. Och föräldrarträff med massa skrikiga barn.

Men idag bar det dit iallafall, det var första träffen nu eftersom dom inte haft innan för influensan och allt det där.

Visst var det inte världens roligaste. Blev mest massa prat, nu var där mestadels barn födda september och oktober

(förutom två barn som typ var födda i juli..)  

Så alla mammor skulle givetvis jämföra vem som var äldst, yngst, minst, stösta, vem som sov bäst om nätterna och vems förlossning som var bäst och vem som hade det värst.

Mest ville jag bara gå hem men eftersom jag bad vår bvc sköterska kolla Maximilians navel som blivit röd och infekterad så fick jag vänta tills det var slut.

Fick iallafall en salva som ska användas en vecka.


Nästa gång på föräldrarträffen skulle vi iallafall göra annat. Vad vet jag inte. Skulle iallafall vara 4 träffar. Gången efter jobbar ju jag men då är det babymassage så får se om mannen vill dit med Lilleman. Det var ju faktiskt en stackars pappa där idag.


Efteråt bar det av in till stan för att köpa skärp eller hänglen till Maximilians för stora byxor. Blev hängslen för skärp fanns visst inte till minibarn.

Meeen så stilig han blir. Tog en bild på honom, men då blir det inte kul på söndag så ni får vänta.

Däremot har han skjorta på sig idag så på de kommer en bild.


Nu är vi hemma och kommer inte sätta foten utanför dörren någotmer idag för fy fasiken vilket jäkla väder det är nu!!


 

Av Debora Persson - 2 februari 2010 09:00

Gomorrn. Idag ska jag och Maximilian på föräldrarträff eller vad det var vi skulle på. Får väl se om det är något att hänga i granen.

Efter och innan det har vi en hel del att göra så förhoppningsvis är han på bra humör hela dagen idag:)


     

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skapa flashcards