♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under december 2009

Av Debora Persson - 14 december 2009 14:59

Nyss hemkommen från BVC. En jäkla massa barn var där som skulle vaccineras mot influensan så vilken cirkus det var där. Annars sitter man alltid själv och väntar i väntrummet. Nu kryllade det av barn och i varje rum hörde man barn skrika.

När jag fick komma in så var sköterskan där och  läkaren som hade en läkare med sig oxå. Han var nog en såndär praktikant för han sa ingenting.


Maximilian han skrek hela tiden så sköterskan fick gå ut med honom så vi kunde prata. Dom såg att han hade ont iallafall.

Det som talade för att han ej tåler mjölk är att han skriker och har ont. Men det som talar emot är att han växer och går upp i vikt som han ska. Och att han inte är lös i magen för det brukar man vara annars.


Men men, hon kunde i vilket fall inte skriva ut någon mat till oss så hon skickar en remiss till sjukhuset så får vi åka dit och kolla honom så skriver dom ut så vi får mjölkfri mat till honom isåfall...


 


Men men nu ska jag ut igen. Ska bort och möta Karin på skolan och sen ska vi gå och handla lite mat

Av Debora Persson - 14 december 2009 10:24

Snön ligger idag. Det är inte alls mycket men den finns där.

Idag ska vi till bvc igen.

Så dom kan se om det är något som är fel eller inte..

Hoppas dom kan göra något åt detta nu.


     

     

       


     

Ny katt kommer det bli för vår del igen. Sally ska flytta hemifrån. Hon trivs inte här hemma eftersom hon inte kan vara utomhus längre.

Men nu ska Karin flytta till marklägenhet och hade tänkt att hennes katt Elsa ska vara ute men inte kommer vilja det eftersom hon alltid varit inne.

Därför så har vi kommit på att vi ska byta katt. Då kommer alla bli gladare. Sally träffar vi ändå sen ju.

Dessutom är Gösta och Elsa syskon. Det blir nog bra detta!

Av Debora Persson - 13 december 2009 19:25

LUCIA.

Idag så har vi ju varit hos mormor på kalas. Tåget gick inte som jag ville så mannen körde oss till Sölvesborg istället.

Smörgåstårta, tårta och annat gott bjöds det på. Fast istället för smörgåstårta så blev det vanliga mackor för min del eftersom jag inte klarar av att äta smörgårstårta. För mycket röra i det.

Mormor hade sytt klart Maximilians doptavla med. SKitfin med Nalle Puh blev det. Det är bara ramen som ska fixas sen är den klar.

Efter ett par timmar bar det hemåt igen. Mamma var snäll och körde oss hem till Kristianstad så vi slapp åka tåget.:)


Mannen hade negern på besök innan och de två bokade resan till Turkiet nu, så den 2 juni åker vi. Visserligen är det långt kvar men det ska iallafall bli skönt.


Nu är jag helt slut i både skalle och kroppen så resten av kvällen ska jag spendera i soffan tillsammans med min fina son och mannen.

Film och gott till detta.


 

   


Förresten så kom första snön idag för min del. Har inte fått se någon annan snö detta året men idag kom det. Väldigt lite snö visserligen men men den kom:)

Av Debora Persson - 13 december 2009 10:35

Gomorrn.

Inte alls farligt idag för min del faktiskt. Skönt det.

Idag ska jag och min lilla Gullebulle ta tåget till Sölvesborg för sen blir det kalas hemma hos min mormor eftersom hon fyller år idag.

Nu blir det frukost och sedan ska vi göra oss i ordning.

Av Debora Persson - 13 december 2009 01:51

Jag har haft sjukt trevligt ikväll hos Frida,

Jag kan lova att det blir fler av dessa kvällar i fortsättningen! :)

Nu lockar antingen film eller sängen?

Sängen. Tack.


   Rosor  

Av Debora Persson - 12 december 2009 16:02

Ikväll bär det av till Karlshamn och Frida. Tänk att ikväll ska jag korka upp idag för första gången sen 3 januari!

Man kan undra hur det här kommer sluta.:)

Men det kommer i vilket fall bli hur kul som helst. Kan va skönt att komma iväg lite med. Men hur ska jag klara mig utan min son hela kvällen?men men det kommer nog bli bra detta:) Jag klarar mig.



 

Av Debora Persson - 11 december 2009 21:21

Som vanligt när man ska åka och handla på fredagar så tar det tusen gånger längre tid än vanligt eftersom ALLA ska storhandla på samma dag. Vi storhandlade inte för då skulle det ta 3 timmar till.

Sen skulle jag in på systemet. Dumt. Jag skulle tagit det häromdan istället för på fredagar är det alltid mycket folk på systemet. Det hade jag glömt.

Det har inte blivit mycket städande idag alls för vår del.

Men jag har iallafall slängt färg i skallen för jag ska färga tillbaka mig till blondin igen så får ta ljusare och ljusare. Men nu blev det dock inte mycket ljusare. Och så har jag borrat upp en lampa och tavla på Maximilians rum. Försökte borra upp en krok i taket så jag någon gång kan hänga upp mobilen ovanför skötbordet men det gick såklart inte. Vi får helt enkelt ta hjälp av en expert.

Ikväll är det tacos och idol på tv. Jag håller på Calleponken medans mannen och tydligen Maximilian håller på Eric. Egentligen fanns det bara en för mig i idol och det var Eddie. Han var väl ändå bäst eller?! Man blev ju helt till sig! :)



Av Debora Persson - 11 december 2009 11:25

Idag vaknade vi för tidigt då någon idiot började borra i betongen så det lät i hela huset. Alla tre vaknade av oljudet så tillslut var det bara att stiga upp för man hann bli pigg innan dom slutade borra.


Idag har jag bokat babysim men alla grupper var redan fulla så hon satte upp mig på resärv. Så det är bara att hoppas att någon annan hoppar av för detta börjar vecka 6 och pågår i 8 veckor. Då är han ju annars jättestor tills nästa omgång börjar.


Vi har även hunnit med att ta ett bad här hemma idag. Han är så glad när han får bada. Blev dock inte att vi badade länge för sen fick han ont i magen så blev att stiga upp. Nu har han somnat hos sin far.

Vi ska göra oss i ordning snart och åka och handla. Ska hämta en lapp till karin på hennes skola med eftersom hon tappat (läs: supit bort) sitt kårleg och det måste hon ha när hon har tenta i morgon. Så något intyg på att hon har kårleg ska jag hämta åt henne med.

När vi kommer hem så ska vi tvätta med.


Tillsist så har jag, som inte kan ett skit om datorer och dess program och allt som hör där till faktiskt förvånat mig själv när jag alldeles på egen hand fixat till min blogg. Annars skulle Karin göra detta men hon har segat på detta för lång tid nu så nu har jag lärt mig lite halvt själv hur man ska göra med programmet man fixar bilder och allt det där. Dock gör jag inte som man ska tydligen men jag fattar inte hur K menar när hon förklarar.


Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards