♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under december 2009

Av Debora Persson - 20 december 2009 16:59

Karin klippte mig innan med så nu har jag till axlarna igen. Det gillar jag för jag är så förbannat håröm och när jag har långt hår är det svårare att borsta håret.


Innan skulle vi ju till Khaleds fotbollsturnering men vi var sena dit så det var bara 10 minuter kvar på hans match och så visste vi inte om dom skulle gå vidare då eller inte och biljettpriset var det någon riktigt snål gubbe som satt så vi struntade i det och väntade på honom istället. Och dom gick inte vidare så då gjorde det ju inget.

När dom har pussat på varandra gick vi igen och handlade innan vi åkte hem.

Väl hemma började Karin klippa mig, sen kom Emmy hit. Hon är ju hemma över jul från självaste nordpolen. Eller iallafall Luleå.

Sen blev det slingor i håret innan dom gick hem till Karin.

Om tre timmar kommer mannen hem. Imorgon, måndag är han ledig från jobbet. Då ska vi åka in till stan och fixa lite. Byta kläder och fixa lite julklapparoch sånt nu i det sista.

tisdag ska lilla Maximilian få sin tremånadersvaccin stackarn. För på onsdag blir han hela tre månader gammal! På kvällen kommer Oskar hit med för då är det som vanligt uppesittarkväll med bingolotto, tacos och glögg! Ett måste kvällen innan jul!

Torsdag är det ju julafton.

fredag flyttar Sally hemifrån! :( Men hon kommer bli glad när hon får springa ute igen. Elsa flyttar hem till oss och sin brorsa Gösta.

Till helgen skulle vi nog till Mörrum igen med.

Så fullt upp blir det hela veckan. :)

Av Debora Persson - 20 december 2009 11:15

Just nu håller jag på att bli blond igen. Härligt för jag saknar mig själv som blond. Trivs bättre i det har jag insett.


Snart kommer Karin hit för hon ska dra med mig och Maximilian på fotboll tror jag det var. Det är Khaled som har turnering i Kristianstad så dit ska vi och titta.

K sov hos oss inatt med så igår blev det film och julmat. Vi gjorde vårt eget lilla julbord här hemma. Uppvärmning inför det stora på julafton.

Av Debora Persson - 19 december 2009 16:26

Såhär såg det ut på Ingelstadsgatan idag




 


Av Debora Persson - 19 december 2009 12:25

Klockan har hunnit bli hur mycket som helst och varken jag eller Maximilian har gjort något vettigt hittils.

Han verkar lite bättre för jag har kunnat lägga ifrån mig honom och springa och duscha, då låg han i babysittern och speglade sig under tiden.

Det snöar hur mycket som helst just nu och jag har verkligen ingen lust att dra ut med Maximilian och barnvagnen i detta vädret.

Mamma hade kanske hunnit åka till apoteket åt mig men visste inte om hon skulle hinna eftersom hon skulle ha hovslagaren hemma idag så får se hur det blir. Ska försöka få Karin att göra det i SBG innan hon åker hem idag så slipper jag gå ut för då kan jag gosa med min son hela dagen!:)


En glad pojke iallafall:)


Roligt att se sig själv när man är så fin!:)

    

Av Debora Persson - 19 december 2009 09:35

Även om vi inte har fått sova alla många timmar denna natten för vår lilla fina gullebulle är sjuk så är han ändå världens finaste. Han har legat och snurrat och skrikit hela tiden.

Frågan är om man kan ge honom alvedon som är från 3 månaders ålder för han är ju 3 månader på onsdag?





Av Debora Persson - 18 december 2009 20:38




Kärlek till min son


    

   

   

 


Granen såg annorlunda ut innan men katterna tyckte det var så roligt med allt smått glitter i granen så de käkade dom upp så fick göra om den sånu fick den se ut såhär istället.

 

Av Debora Persson - 18 december 2009 18:50

Dopdagen är bokad. Göte känner prällen som jobbar i Gammalstorp så, honom får det blir. Dom snackade idag och datumet blir preliminärt

söndag 7 Februari. Då var det än sålänge inga andra barn som skulle döpas för det sa jag till G igår innan han skulle prata med honom att vi vill inte ha en dag då massa andra barn ska döpas för då sitter man i kyrkan hela dagen och det tycker ingen är roligt.

Både jag och mannen har ju gått ur kyrkan tillochmed. Men det blir nog bra ändå:)

Gudfar och fadder är oxå bestämda och gudfar är Algot och Oskar blir fadder. Många kommer vi med bli, kommer alla som blir bjudna (vilket jag inte tror..) så blir vi hela 67 stycken.

Tur man har en vänlig mamma som hjälper till med detta för annars hade vi nog inte kunnat bjuda HELA släkten och vänner.

 

Av Debora Persson - 18 december 2009 08:47

Igår var en trevlig dag! Vi åkte ju först och hämtade Karin på hennes skola och sen åkte vi och köpte mina tjocka sköna vinterskor.

Dumpade henne sen i Sölvesborg och vi åkte till Mörrum och mannens mormor och fikade. Där hade tomten redan kommit och lämnat julklapp till Maximilian.


Vid halvtre så körde mannen mig och Maximilian till Fia och han körde bort till Oskar.

Det blev ännu mer fika och mys. Som vanligt gick timmarna alldeles för snabbt och tillslsut skulle Fia iväg på julavslutning med gymnastiken så mannen kom och hämtade oss och vi åkte hem till mamma.


Hos mamma var det lugnt, mamma hade inte kommit hem, mannen hjälpte Göte bära in tvättmaskinen som varit på lagning, Maximilian sov  och Algot visade mig sitt nya rum. Han har flyttat upp på övervåningen så nu har han hela den för sig själv i stort sett. Gästrum där uppe blir det snart med.

Algots gamla rum där nere hade Göte gjort till sitt fina kontor.

Blir ritigt bra där hemma snart.

Algot hade köpt en ny platt-tv för sina pengar som han sålt ägg för. Inte dåligt, för endast äggen han sålt under året har han fått en sprillans ny tv. Duktigt gjort :)


När mamma kom hem hade hon köpt kläder till Maximilian, en tomtedräkt, stickad tröja med Tiger på och en mössa som passar hans overall som ser ut som björnpäls. Tomtedräkt hade vi dock sen innan men denna var mycket finare och mjukare men tjöjan får vi byta idag för där var en fläck på den.

Sen åt vi och umgicks en stund innan vi åkte hem.


Maximilian ligger och myser i värmen på jättekudden hos Fia.

        


 


Mamma, Algot och Maximilian.

   


Inatt har vi inte sovit alls bra någon av oss. Maximilian har knappt kunnat andas eftersom han blivit förkyld så han har legat och snurrat och hatt sig hela natten.

Det blir mest att ta det lugnt idag, vi ska in till stan en snabbis sen och byta en tröja åt mannen och Maximilians tröja. Sen ska vi hem och bada och skruva ihop de förbaskade sängborden som vi aldrig blir klara med.. 


     

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards