♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under november 2009

Av Debora Persson - 17 november 2009 18:30

Idag har mannen vaccinerat sig. Gick ner till vårdcentralen och skulle kolla om han k unde få vaccinet här eftersom vi flyttat från Malmö. Och eftersom Skåne är fullt av otrevliga idioter inom vården blev man inte förvånad äver att det satt en surkärring i receptionen idag heller. Inte ett leende fick man och hon muttrade bara surt mot oss.

Men men, han fick sin spruta och sen åkte vi och handlade fästen till väggen så man kan hänga upp gardiner i köket.


Jag håller på för fullt att få Karin ta vaccinet mot influensan. Hon är egentligen helt emot det och säger att hon hellre dör av influensan än att gå baklänges.

MEN, eftersom man kan bära på viruset utan att själv bli sjuk men man kan smitta andra så ville jag att hon skulle ta det eftersom hon umgås mycket med min son.

Han har ingen lust att bli sjuk.

För eller hur, det är rätt själviskt av folk att låta bli att ta vaccinet när dom lika gärna bär runt på viruset utan att bli sjuka men smitta en massa andra?

Hm.. Hon skulle fundera på det. Hon sa dessutom att om hon skulle bli sjuk av vaccinet så skulle jag vara betjänt till henne tills hon blir frisk så den smällen får jag väl ta:)


 




Av Debora Persson - 16 november 2009 21:54

Idag har jag och Maximilian haft besök av Frida. Som vi har längtat efter denna kvinna! Så många gånger som vi bestämt att vi ska träffas men sen har det inte blivit av. Men idag kom hon:)

Vi hade trevligt iallafall:) Hade en del att prata om:)

Sist tog vi oss en långpromenad innan hon begav sig hemåt till Karlshamn igen.

Detta måste göras om snarast!


Jag och Maximilian asade oss bort till Karin och Julia där vi var en stund innan vi gick hem för att hämta mat och blöjor till honom eftersom vår lilla tjejmagnet fick lov att stanna hos dom. Dessutom var Julias syster? där med så ikväll är han omgiven av brudar.

Jag har sedan satt ihop vår bokhylla till sovrummet. Efteråt upptäcker jag ett fel. Jag hade byggt fel! Och gick inte att ändra på, eller jo det gick att ändra men då skulle jag få skruva isär skiten helt och hållet igen och det har jag absolut inget tålamod till!

Får se till att det inte syns bara..

Sen har jag flyttat byrålådor och annat som gjort min rygg hälften så hel som den var för ett par timmar sedan. Kommer gå som en jäkla banan när jag är 25 och jag ska hålla på så här.


Om en timma kommer mannen hem från jobbet och då ska han ta Maximilian på vägen. Så ska passa på att packa upp och göra i ordning lite mer här hemma nu så man blir klar innan denna sidan jul.


 

Frida





Av Debora Persson - 15 november 2009 23:18

Igårkväll fick vi inte ihop sängen så fick dela på oss, jag på bäddmadrassen med Maximilian och mannen på soffan.

Idag började jag och Maximilian dagen med att ta ett bad, härligt. Maximilian älskar att bada! Han ligger och ler hela tiden.

I eftermiddags åkte vi och hämtade Karin på tågstationen och sen drog vi och handlade och sen lämnade vi av henne och Maximilian hemma hos henne så vi kunde fortsätta göra ordning här hemma. Jag fick ihop bokhyllan till Maximilians rum och mannen jobbade på att fixa sängen. Negern kom sen och hälsade på en snabbis innan Karin kom hit med Maximilian och då blev det middag.

Nu ikväll har vi (läs; Debbie) äntligen fått ihop vår säng efter mycket om och men. Sängborden får vi bygga upp en annan dag. Dom skruvar man sen fast på sängen.

Även om här nu ser som Jerusalems Förstörelse så börjar vi får mer och  mer ordning här hemma nu!:)


Vid bad!


    


Lägenhetsstädning i Bunkeflostrand

 




  
Av Debora Persson - 14 november 2009 22:07

Har varit en lång dag idag.


Vi var i Malmö vid tolvtiden kanske? Och började röja, var aningen värre än vad vi kunde minnas. Men fick det mesta gjort, skåp och allt är torkade, spacklade och började måla igen hålen. Maximilian sov i stort sett hela den stunde så jag kunde hjälpa till ganska mycket innan han vaknade.

Sen var vi hungriga och det kändes som om det inte blev något mer vettigt att göra så vi åkte och käkade och sen bllev det Ikea.


Vistelsen på Ikea tog betydligt mycket längre tid än vad vi någonsin föreställt oss.

Sängavdelningen hade ju sina mest korkade praktikantanställda på plats just idag. Otrevliga med dessutom. Ingen hjälp först för 5 öre. Det dom sa till oss var att sängen fanns att hämta på Tag-själv-lagret. Precis som om vi inte fattade det? Och att vi dessutom skulle ställt oss i en kö för att höra detta och där fåniga kostymnissar skulle trängas före.

Jag var vansinnig.

Men men, tillslut fick vi lite vettig hjälp av en käring som undrade om vårt boende? Varför vi hade flyttat ifrån våra "fina" lägenheter i Bunkeflostrand..


Fick även två bokhyllor, prylar till maximilians rum, sängbord till vår säng och lite annat köpt.

När vi väl kom därifrån var ingen sugen på att åka hem och fortsätta städa lägenheten så vi åkte dit och vände i stort sett, lastade in utemöblerna och lite sånt på släpet och gjorde mat till Maximilian sen drog vi hem.

Resten av städningen tar vi samma dag som lägenheten ska besiktas. Inte alls mycket kvar att göra. Dra en trasa på väggarna som får bort lite fläckar, dammsuga, skura golvet och måla lite till på väggarna.


Väl hemma fick karlarna springa en massa rundor i trapporna för att få upp allt medans jag stog och hejjade på.

Nu har alla åkt. Mannen till Sölvesborg för att lämna släpet till sin far och Danne hängde på där med. Och så skulle han hem till Khaled och lillasyster för att hämta hennes hemnyckel eftersom katterna hemma hos henne är nog hungriga.

Negern gjorde sig i ordning för en dejt och drog en stund senare. Själv har jag nu byggt ihop en stol till Maximilian och jagat katter runt lägenheten för dom är och klättarar på alla kartonger. En kartong kan underhålla en katt hur länge som helst.

Snart kommer mannen hem och då blir det att bygga ihop sängen och sen lägga sig.

Så sjukt skönt att gå och lägga sig i en helt ren och nybäddad säng, men det måste vara tusen gånger bättre att lägga sig i en helt ny, ren och nybäddad säng?!


 

Av Debora Persson - 14 november 2009 08:17

Vaknade vid sjutiden då jag fick gå upp och göra mat till Maximilian. Han har snurrat hela natten tydligen för han är så förkyld. Jag har inte märkt det för jag sover så tungt om nätterna. Men han har hållt sin far vaken hela natten och vid sju väckte han mig och sa att denna gången fick jag stiga upp.

Vi skulle ändå upp halv åtta. Så nu är vi uppe och ska äta frukost. Om en timme cirkus ska vi åka och möta Tommy och få på släpet.

Sen åker vi till Malmö!



Av Debora Persson - 13 november 2009 20:22

Gud vad tråkigt, sitter hemma själv en fredagkväll.

Riktigt surt, har inte ens min son hos mig.

Tomt utan honom, man är så van vid att han är här annars ju.

Men men han kommer hem om en och en halv timme cirkus.

Springer mellan idol på tvn och garderoben.

Måste titta på när Eddie sjunger.Honom gillar vi.Tror inte att han vinner men han är bra.

Vad jag gör i garderoben är att jag försöker mäta hur stort utrymmet är för i morgon måste vi köpa sådana trådbackar eftersom man nu inte ens kommer in i garderoben! Öppnar man dörren så väller det ut kläder verkligen. Man måste trycka igen dörren som dom gör i tecknade filmer.

Värdelöst när det inte finns några hyllplan i garderoberna. Inte ens inne på Maximilians rum finns det några.

Lite svårt att mäta eftersom man inte når golvet där inne pga kläderna sen måste man akta så inte katterna springer in för då lär vi inte hitta dom sen.

Gösta tillexempel har jag inte sett på en bra stund så får nog gå på jakt.

Nog om det, jag måste diska.


 



Av Debora Persson - 13 november 2009 16:38

Har nu lämnat bort min barn hela kvällen. Han kommer inte hem förrän vid 22 ikväll. Har bara varit utan honom någon timme bara innan. Inte så här länge!

Men det kommer gå bra! Och jag hinner vila ett par timmar och förhoppningsvis så kan jag plocka lite med fast det spänner i hela armen på mig.



Mitt Hjärta





Av Debora Persson - 13 november 2009 11:34

Idag känner jag mig inte helt okej efter gårdagens spruta. Var visserligen mycket värre igårkväll och i natt men får nog bli hemma idag. Skulle egentligen åka till Mörrum och hälsa på Sofia ikväll medans mannen är på hockeyn men nu får jag bli hemma och vila! Kan dessutom få vila lite extra idag eftersom Maximilian ska tillbringa kvällen utan sin mamma idag. Han ska hem till sin farmor och farfar.


I morgon förmiddag ska vi åka hem till Malmö och städa ur lägenheten. Spackla och måla väggarna så allt blir klart till besiktningen. Sen är vi av med den.

Vi ska även till Ikea med när vi ändå är där nere. Ny säng kommer det bli!:D

Bokhylla ska vi med ha.

Sen kan vi nog få ordning här hemma!:)


På söndag ska vi försöka få så mycket ordning här som möjligt. Mamma kommer och hälsar på oss med för hon ska ändå hämta Algot hos Karin.

Hon kunde ju inte komma i lördags, och igår var hon sjuk så hoppas hon blivit frisk till på söndag!



Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards