♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under oktober 2009

Av Debora Persson - 23 oktober 2009 11:17

Igår var vi ju på Ikea i Svågertorp. Öppnade ju i förrgår så det var fortfarande sjukt mycket folk. Och det var ju stort som en flygplats!

Vi var där vid 18.30,19 och det stängde 20. Vi hann precis gå egenom affären och då fick vi gå snabbt för att hinna med innan det stängde. Hade behövt en hel dag att gå där och handla, och gud vad dyrt det hade blivit då visserligen!


 

Tyvärr blev det ju inte den fåtöljen jag ville ha. Jag vann inte för en gångs skull..Rynkar på näsan Men glad för det, vi fick två stycken istället för den jag ville ha.

Fick lite annat handlat med, Lilleman har fått till hans rum, tyg till gardiner och lampa mm.

Gardiner ska jag få hjälp med av Fia för det är hon duktig på:) Jag är värdelös på det.

Men det blir nog bra!

När vi kom hem så satte vi igång att packa lite till. Fattar inte hur mycket saker vi egentligen har! När vi flyttade hit hade vi knappt något. Ett släp, men då köpte vi visserligen allt här nere för den enda möbel vi hade var sängen med oss. Men nu, tusentals med saker. Och ändå har vi slängt och sålt så mycket!


 

Det här är ju bara lådorna. Inte alla, har några kvar eftersom allt inte är nerplockat. Grannarna kan ju knappast se in genom fönstret längre! hehe



Av Debora Persson - 23 oktober 2009 10:45

Tiden går verkligen sjukt snabbt. Idag är vår son en månad gammal!

Helt galet.

Dagen har Maximilian dock börjat fira väldigt tidigt och högljutt.

Som tur är somnade både han och jag om efter att mannen gått till jobbet och så valde han att väcka mig 10.30 igen för då skulle han ha frukost.

1 månad redan och han har växt som tusan både vikt och längd. Och att han kan lyfta huvudet själv och börjat upptäcka saker runt omkring honom.

Känns fortfarande som om vi fick honom igår men ändå känner vi honom så bra!




Nyfödd son.

 


1 Månad gammal son.

 





Av Debora Persson - 22 oktober 2009 17:30

Jag har skaffat oss en "ny" soffa.

Bytt ut den helt enkelt. Nu blir vi av med vår bäddsoffa och så får vi en vanlig soffa istället. Även om det inte är en bäddsoffa vi får så tycker jag den är sjukt skön att sova i eftersom den är såpass djup.

Bytte soffan med lillasyster helt enkelt. Hon får visserligen betala en del för vår soffa och för den slanten ska vi köpa fåtölj. Jag har redan sett ut vilken fåtölj vi ska köpa. Snygg som få. Men jag gissar på att mannen absolut inte kommer tyycka som jag... Men jag brukar vinna!

Sofforna byts när vi flyttar, perfekt för då har vi en massa starka karlar som kan bära våra soffor, från tredje våningen i ett hus till tredje våningen i ett annat hus, utan hiss! Skrattande


tvrum  


Om en halvtimme slutar mannen och jag ska snart väcka min son och ge honom mat så vi kan komma härifrån så snabbt som möjligt sen!

Hm, lagom att han vakande själv nu!


Av Debora Persson - 22 oktober 2009 10:14




Sjukt roligt!







Av Debora Persson - 22 oktober 2009 09:36

Igårkväll hade vi en otroligt underbart  lugn pojk med. Inget skrik och vi slapp ta vagnen mitt i natten för han inte skulle skrika. Visserligen tog det ett bra tag innan han somnade men det är skitsamma.

Idag är det inget vidare bra väder så blir väl bara en lite runda med vagnen och sen tar vi det lugnt hemma.

När mannen kommer hem sen från jobbet så ska vi åka till nya Ikea. Är väl inte det allra bästa att dra ut där med lilleman när det är så mycket folk där, men eftersom vi flyttar nästa vecka och Kristianstad har ingen Ikea får det helt enkelt bli nu. Mannen jobbar sen hela veckan med och i helgen lär det ju vara mer folk..

Är bara lite småsaker vi behöver.

Tänk att det bara är dryga veckan kvar tills vi lämnar Malmö!

Det som är lite tråkigt är ju att lillasyster inte kommer bo kvar sen i sin lägenhet så nu kommer vi inte alls bo så nära. Visserligen flyttar hon väl inte så långt, är väl fortfarande cykelavstånd.

Hade varit mycket roligare om vi i stort sett bott grannar men sånt får man ta. Får hoppas på en hel del besök av henne iallafall!:)


                   



Av Debora Persson - 21 oktober 2009 17:44

Idag har vi vilat både jag och vår pojk. Efter att ha kommit hem från bvc så har Maximilian sovit till och från. Lite skrik, men inte så man höll på att dö av det. Efter att båda han och jag hade ätit så skulle jag börja packa tänkte jag men slocknade på soffan med honom brevid mig.

Nu ska jag passa på medans han fortfarande sover. Och sen kanske vi tar en promenad. Det är bra att somna så här för när man vaknar känns det som om man behöver luft så då kommer man ut!


    



BVC

Av Debora Persson - 21 oktober 2009 11:27

Idag var vi på bvc.

Vägde Maximilian och han har gått upp jättebra och han följer sin kurva. Idag vägde han 4470 gram (Sist, 12/10 vägde han 4060 gram)

Huvudomfång har  växt från 35.5 till 37.3 som han hade idag.


Kolik verkade han inte ha sa hon. Det skulle tydligen bara vara magknip. Hon tyckte vi skulle köpa andra droppar till hans mage med så får väl se om det blir bättre.

Vi gav honom lite massage på hans lilla mage med.


Han har dessutom börjat fästa blicken med.


Detta skulle varit sista besöket för vår del innan flytten men vi bokade en tid nästa vecka med så vi kan väga honom, så hinner vi komma i ordning innan vi ska på nästa besök som blir läkarbesök i kristianstad.


Dessutom har vår lille prins hunnit bli hela 4 veckor idag! Sjukt vad tiden går snabbt!

Av Debora Persson - 20 oktober 2009 15:36

Idag ska jag ha fått in 1050 kronor på kontot..

Första barnbidraget!!


Idag har jag för övrigt inte fått alls mycket gjort. Larmet har gått på lilleman så fort jag lagt ifrån mig honom så har nu fått ta bärselen och satt honom i. Annars har han fått ligga i famnen och sovit. Han har faktiskt sovit större delen av dagen. Mycket bra visserligen men får se hur det kommer bli ikväll...

Ska snart klä på oss så vi kan ut och gå, ska få honom att vakna bara så han kan äta innan.



 


   

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skapa flashcards