♥Så Älskade Från Första Stund♥

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2009

Metro

Av Debora Persson - 23 oktober 2009 21:48

Dagen har varit lugn. Vi åkte och handlade lite mat innan och sedan har vi packat ner ännu mer. Fattar inte att vi kan ha så hemskt mycket prylar! Det tar ju aldrig slut! Och förutom det vi har här hemma så har vi lite lådor hemma hos Fia och så har vi köksbord med stolar och skrivbord hemma hos pappa.

Tur vi ska flytta till en trea för annars hade vi aldrig fått plats med allt. Skulle kunna tro vi ska flytta till hus.

Dock har vi fått lite småproblem eftersom vi behöver en chaffis till nu som kan köra släp eftersom vi hade mer prylar än vi någonsin trodde.

Så någon som kan köra ett hästsläp kan ju höra av sig. Annars får vi hyra ett släp, vilket kommer kosta tusen spänn, dubbelt så mkt som om något kört släp hemifrån.


Vid 18tiden fick vi väcka Lilleman som då sovit i över två timmar för vi skulle ut och gå så han skulle få mat innan dess. Han är riktigt svårväckt när han väl sover. Kom inte hemifrån förrän efter 19.00 och då hade han knappt ätit för han somnade hela tiden.

Men kom iväg på vår vanliga runda, gick förbi busshållsplatsen och snodde en hög med Metrotidningar så vi kan slå in glas och annat ömtåligt till flytten. Bra med gratistidningar!

Lilleman somnade under promenaden och sov fram till 21.30

Vi fick tillochmed äta i lugn och ro idag! Inte ofta man får det för annars brukar han vakna lagom till maten serveras!

Nu har han ätit lite och har somnat om igen. Härligt men det är så man saknar honom. Men kan ju inte pussa och kela med honom när han sover!



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Debora Persson - 5 maj 2014 13:16


Ni hittar mig istället här http://debbie.bloggplatsen.se/     ...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 20:23

Idag sken verkligen solen! Vi har varit ute, eller åtminstone grabbarna. Jag höll mig inne och fixade med de som behövdes fixas här hemma. Övningskört har jag också gjort. Gick väl sådär idag. Höll på att krocka två gånger. Jag har verkligen noll k...

Av Debora Persson - 29 mars 2014 08:15


Nu kan jag äntligen titulera som som något så stort som FASTER! Jag är ju den enda i syskonskaran som inte haft syskonbarn. Men nu så äntligen har jag blivit faster till storebros lilla Ines. ♡♡ Hon kom igår på förmiddagen och lika ra...

Av Debora Persson - 28 mars 2014 20:19

Vilken helt fantastisk bra start vi fick på denna helgen! Ett datum att lägga på minnet med andra ord. Och på födelsedagslistan ♡♡ Vaknade upp i morse och med tankarna på helt andra saker! Vilka tvärvändningar! Likaså vädret, i...

Av Debora Persson - 27 mars 2014 10:09

En regnig och grå dag idag. Jag som hörde det fina vårvädret skulle komma idag? Förhoppningsvis kommer det nu till helgen så vi kan tillbringa mycket tid utomhus med grabbarna. Några ärenden inom stan om en stund. Jag ska hämta ut ett nässpray ...

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards