♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under mars 2009

Av Debora Persson - 26 mars 2009 21:56

Dagens:

Vi såg en nunna inne på Teknikmagasinet som stog och kollade på mobiltelefoner. Hur ofta ser man det??

Hon hade verkligen hela klädutrustningen på sig. Men hon köpte inget.


Visserligen brukar jag se henne på bussen igen fråmåt helgerna. Hon har kanske permis på helgerna? 


Film nu, the day earth stood stilll eller vad den heter. Se så jag inte somnar denna gången, igår somnade jag och filmen var ju skitbra. Får kolla klart på den in helgen eller något.

Och på tal om helgen, åker vi hem på söndag så bokar jag dejt med Frida iaf. När träffade man henne sist egentligen?? Minns knappt, så längesen ju. Måste varit i somras när Frida kom ner och festade..?

Så hoppas vi synes på söndag iaf!! :D


Av Debora Persson - 26 mars 2009 11:52

Shit, redan torsdag! Denna veckan har gått sjukt snabbt. Men är nog för pappa och Suss vatt här i tisdes, och då kändes det som om det var söndag!

Men skönt, då har man bara idag och imorrn på jobbet. Ledig i helgen. Blir eventuellt att vi kanske åker hem till Mörrum, min man vill gå på hockey. Men blir på Söndag isf, på lördag ska jag till Ikea och handla. Måste ha hyllan till köket så jag få ordning där inne med.


Idag har vi gått igenom prylarna som vi ska ha till loppisen. Sjukt mycket saker! Hela garderoben är full nu. Och så har vi saker hemma i Blekinge som oxå ska med. Bara hoppas vi får allt sålt, för vill inte ta hem skiten igen efter det.

Och förhoppningsvis kommer vi tjäna en hel del på det så vi kan komma till Göteborg och Ullared i sommar, Ullared är mest för att köpa ännu mer skit, så blir det en loppis till:P


Vi ska försöka lura ner Danne hit i helgen med. Får la se hur det går med den saken!


 Göra mig i ordning nu.


Av Debora Persson - 25 mars 2009 21:16

Lönen kom idag. Inga bra siffror. Farligt att vara sjuk om man vill bli rik. Det har man fan inte råd med har jag märkt, visserligen går det ingen nöd på mig, jag klarar mig men nu är jag ju van vid att få ett par tusen extra än det jag fick idag. Inga shoppingrundor på stan då med andra ord.


Hemma från jobbet nu iallafall. Lugnt på dagen, mycket nu på kvällen. Men det klarade vi ju galant. Stängningen gick med bra. Min man hämtade mig. Han gör middag till oss, biff och potatis blir det. Han är duktig han ibland:)



 

Av Debora Persson - 25 mars 2009 11:05

Denna veckan är det synd om Sally, hon har fått en knöl på magen. Stenhård är den. Antingen försvinner den av sig själv eller så blir det sjukan för hennes del. Dessutom har hon varit ute inatt och fått på trynet. Något har rivit henne på nosen!


Idag ska jag jobba den lilla tiden, 14-20.30 Och just nu blev jag skittrött så funderar på att vila en stund innan jag ska åka.

Men det är så fint väder ute så hade behövt komma ut och få lite luft.

Förresten vill jag ha sommar nu. Tänk vad skönt det hade varit!

Visserligen ska vi inte göra något speciellt. Det längsta vi kommer åka till blir Göteborg. Längre än så kommer det inte bli. Om vi inte vinner en miljon innan dess.


Nu ska jag fan sova lite.


Av Debora Persson - 24 mars 2009 21:21

Min pappa fixade så fint innan:) Han tog väck den förbannade diskmaskinen åt oss. Aldrig varit så glad över att slippa en diskmaskin.

Dessutom blev köket genast mycket större! Men däremot måste vi åka och handla en hylla/bänk som vi ska ha micro och kaffekokare på. 


Är det någon som behöver en diskmaskin kan dom få en gratis av mig. 

Som dom sa när vi flyttade in i lägenheten "Den tar bara lite längre tid att diska, men det blir rent!"


Jovisst, efter 6 timmar fick jag avbryta disken, och då vatt den inte ens klar och massa maskindiskmedel på min disk. Inte i närheten av klar.

Hade jag vetat vart dom bor nu hade jag fan åkt dit och lämnat tillbaka den.



Av Debora Persson - 24 mars 2009 19:54

Idag har pappa och Suss varit hos oss.

Dom kom la lite efter 12 skulle jag tro, nej 12.30 närmre, dom körde ju så jäkla sakta. Och så vatt det väl lite för att det var så förbannat mycket snö i Blekinge. Här i Malmö vatt det soligt och fint. Och kallt.

Bakade muffins i morse så det blev fika för vår del.

En massa prat. Sedan skulle pappa till Jula och handla. Han hade kunnat gå där inne en hel dag men som tur var blev det inte så.

Hemfärd sen. Pappa och Suss skulle hämta Suss mamma som kom från Holland nedanför vårt, vid rastplatsen på motorvägen. Smidigt, då slapp dom ju köra en massa omvägar för att mötas upp. Nu kunde pappa bara köra 50 meter för att hämta henne.

Sen blev det käk för mig och min man när pappa och Suss åkt hem.

Vila på soffan en timme eller två. Härligt.

Av Debora Persson - 22 mars 2009 12:48

Hoppades lite att jobbet Skulle ringa mig idag, behöver ju jobba nu. Men icke. Jag får städa istället och det behöves det med.

Dessutom kommer jag inte direkt vara sysslolös heller för den delen. Kalleponken hade igår RCT1 på sin dator, och när jag kom hem fixade jag det med. Det kan man kalla lycka.Lite töntvarning kanske, Algot är 9 och gillar det spelet. Jag är 21 och gillar spelat. Kalleponken kan man inte riktigt kalla töntvarning för han är ju inte rikigt myndig än s¨det räknas inte på han. Men det är hur kul som helst! När spelade man ettan senast? Skitlängesen ju.

Har bara tvåan och treorna men dom vill inte funka.

Så idag blir det städning, RC, och laga mat till min man kommer hem från jobbet.

Tjao

Av Debora Persson - 21 mars 2009 21:31

Jag och Algot åkte ju till Kalleponken innan. Kalles kompis kom lite senare med. När det ändå var så fint väder lurade jag ut pojkarna för att gå en runda. I Kalles lägenhet är blir det väldigt mörkt eftersom han har en del svarta vägga och när man rullar upp gardinen blir han nästan blind.

Men jag fick ut dom. Vi gick ner till affären och handlade lite sallad och fika.

Gjorde mat sedan. Kyckling, ris och brunsås.

Och fika på det.

Sen kom Göte och hämtade Algot för dom skulle in till kyrkogården. Mamma och Heidi kom och hämtade mig lite senare.

Så bar det av till tåget för min del.

På tåget satt det ett gäng fulla 40 plus och gapade. Skitjobbiga, betydligt mycket värre än ett gäng 15 åringar.

Men fick hålla ut ända till Kristianstad, för där hoppade dom av.
Galna kärringar som gapade en massa och snubbar som gapflabbade.

Jobbigt.

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards