♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under februari 2009

Av Debora Persson - 7 februari 2009 14:59

Givetvis fick jag samtal från jobbet i morse. Men har inte tid eller vilja att jobba idag.

Städar gör jag. Otroligt tråkigt men måste ju göra det. Dammsög bakom soffan( Insåg igår att vi var tvungna att göra det när både jag, min man och Sally låg och tittade under den för att leta efter hennes förbannade boll)

Hittade ungefär 20 tusen bollar och råttor (en del leksaksråttor till katterna, de andra var gjorda av damm.) Skura golvet med. Och badrummet håller jag på med. 

Tvättar gör jag med. 

Otroligt duktig, men det går otroligt segt med. Hittar hela tiden andra saker att göra som är lite roligare. Och Jackline har ringt mig en massa med.


Nehej, om man skulle fortsätta nu så man blir klar någon gång. 


Av Debora Persson - 6 februari 2009 22:45

Dessutom börjar ju Melodifestivalen imorrn! Måste ju ses.


Av Debora Persson - 6 februari 2009 22:21

Jobbet gick segt idag. Tiden gick sakta och ja. Sakta helt enkelt. Min man hämtade mig efter jobbet. Han höll på att göra mat. Så köttfärslimpa med potatis, lingon och sås blev det.

Gott blev det med även om limpan inte såg ut som jag förväntade mig, men vad ska man förvänta sig från en man som dessutom gör det för första gången? :P

Var uppe hos Fanny en sväng innan med och lämnade ett linne som hon beställt. Bosse följde med och ville vila på hennes matta.

Sally hade ändå fullt upp med bollen. Nu visserligen ligger hon och sover jämte mig. Hon har bollen precis jämte sig.


Däcket hämtade min man med innan. Skit bra. Nu är det fixat iaf:) Härligt. Hoppas vi slipper mer problem med bilen bara.


I helgen är jag dessutom ledig, och hoppas på INGA samtal från jobbet.


Av Debora Persson - 6 februari 2009 09:35

Skönt att kunna vakna utan väckarklocka. Drömde visserligen att jag skulle vara i USA i två månader och redan första dagen började jag bråka med ett nöt i affären och mitt bankomatkort gick sönder så jag satt och lipade och skulle försöka beställa nytt kort.

Var gråtfärdig när jag vaknade. Haha.


Igårkväll hittade Sally sin favorit under soffan. Hennes blåa boll. Sist hon hade den var ju ett tag sen innan den hamnade under soffan. Men nu hittade hon den igen. Hon leker med den hela tiden. Och när hon inte springer efter den har hon den  i munnen så ingen annan kan ta den från henne.

Hon skulle Aldrig ge den till Bosse. Aldrig i livet.

Vi fick visserligen ta den för henne i natt för annars hade det inte varit en lugn stund.

Bollen försvann en gång under bokhyllan så hon fick min man att hämta den, hon visade han var den låg.

Knäppkatt.


Blev film igår med. Sov under hela filmen ungefär, förutom när min man pratade med mig:P Då vatt jag vaken. Det var en man som dog under en läkarundersökning i 7 minuter innan dom fick liv i han. Då kunde han se döda människor. Hela New York kryllade av dödingar.

Sen somnade jag typ.




Av Debora Persson - 5 februari 2009 21:16

Nyss hemkommen från jobbet. Fanny och Jenny hämtade mig. Klara i tid idag med. Känns alltid bra när allt blir klart i tid.

Väntar på min man ska komma hem nu. Fast han slutar inte förrän om tio minuter. Så han kommer ju hem runt tiotiden.


Imorrn åker min man och hämtar vårt däck som förhoppningsvis är klart!

Men ingen Oskar i helgen. Han sviker för han ska plugga till lastbilen nästa vecka. Svikare. Debbie blir ensam i helgen. Jag ska nog komma på något.


Borde städa lite. Men lyxfällan är på tv och jag är trött i benen, dom vill bara vila på soffan. Men får städa i helgen. Har ju all tid i världen nu.


tjao


.

Av Debora Persson - 5 februari 2009 11:52

Av Debora Persson - 5 februari 2009 09:06

Idag känner jag att jag måste städa. Antingen innan eller efter jobbet. Börjar ju 14.00 idag. Men jag brukar vara mer effektiv på kvällarna så får la se hur jag gör.

Tittar på djurpolisen nu, en hund som blivit skjuten i ansiktet. En annan hund skjuten tre gånger, överlevde men blod överallt! Ska snart se till att min man kommer upp med. Är hungrig. Hans tur att göra frukost idag.

Egentligen borde jag göra något vettigt nu när man ändå är uppe (telefonen ringde och väckte mig och kunde inte somna om. Tack Jackline)

Så mycket som ska göras egentligen men jag pallar fasen inte. Inte just nu. Lite frulle i magen så.



Av Debora Persson - 4 februari 2009 23:21

Idag vatt det arbete, så häärligt när stängningen går bra. Att man blir klar i tid utan att stressa.

Annars känns det som om det hänt väldigt mycket idag. Fast det har det nog egentligen inte gjort.


Ringde Oskar innan och försökte lura ner han till Malmö i helgen. Eftersom min man jobbar hela helgen och jag är ledig. Vill ha något att göra, så Oskar skulle fundera på saken. Isf kommer det bli turnering i tvspel..!




Och för övrigt är jag trött på att folk beter sig som dom gör. Inte bara trött  utan jävligt för helvete satans skit trött.

Förbannat förbannat helvetes jävla vansinnig. 

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skapa flashcards