♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under november 2008

Av Debora Persson - 19 november 2008 18:48

Är förbannat irriterad just nu. Men pallar inte skriva det om det. Men stör mig nått så in i helvete.


Har jobbat idag, 9-18. Gick bra och vi hade faktiskt roligt med. Ganska lugnt hela dagen tills slutet tycker jag men det gick la bra.

Min man hämtade mig efter jobbet. Åkte och handlade, var tvungen att ha balsam och smör.. Klämde fingret i frysboxen, jävlar i helvete det gjorde ont.  Hade det inte varit folk omkring så hade jag skrikit rakt ut. Det dunkar fortfarande i fingret.


Nu blir det snart mat och sen så vet jag inte mer avd som kommer ske. Efterlyst och Insider är idag va??


Imorrn är sista dagen jobb, innan man är ledig fredag lördag och söndag. :)



 

Av Debora Persson - 18 november 2008 20:27





Grattis till min mamma som fick jobbet som kommunschef i Olfoström idag!


Kunde visserligen valt en bättre stad men hon är lika glad för det!



Grattis Grattis Grattis. Jag vet hur mycket hon ville ha det jobbet.





Av Debora Persson - 18 november 2008 19:34

Jobbet idag gick bra. Lagom trött i morse men funkade ändå. Lite ovan vid att sluta så tidigt, brukar jag ju inte göra eftersom jag brukar ju för det mesta sluta tidigast 19.

Men hade dunderont i huvudet. Så blev inget Ikea för min del, var tvungen att hem och vila, tittade på Johan Glans World tour of Skåne. Somnade och vaknade lagom till att det var slut. Den var annars skitrolig! Vi skrattade hela tiden.

Vi åt lite med.

Sen var vi ute och gick en liten sväng, blev inte så långt för det var verkligen pisskallt ute! Blåser kallt med. Usch.

Så länge det inte blåser är det ju egentligen okej. Hade varit lite mysigt med snö med då. Men gör absolut inget om den inte kommer förrän en dag innan julafton.

För jul ska det ju vara snö faktiskt.

Lite mer än en månad kvar nu bara till julen. Men räcker med att det ska bli 1 december så är det ju nästan jul:)


Nu ska jag mysa med Sally som är väldigt kelsjuk just nu.


Av Debora Persson - 18 november 2008 07:35

Igår var ju jag och min man ute och gick till affären och shoppade pepparkakor. Det var svinkallt ute verkligen.

Sedan lagade vi mat och sedan blev det film för vår del. 


Midnight meat train eller nått sånt hette den. Grisig var den. Dock inte helt så verklige filmen igenom, och slutet var lite halvskumt. Kunde varit bättre slut. Men annars var den bra och jäkligt äcklig.


 Snart ska man iväg och jobba. Börjar 8.30 Slutar 15.00 så blir det eventuellt Ikea med Fanny isf. Har inte hört av henne så vet inte hur det blir med det...


Nej nu ska jag göras i ordning så jag kommer iväg till jobbet. Jag är dödstrött.

Av Debora Persson - 17 november 2008 18:09

Finns inga pepparkakor kvar. Dom hade jag visst käkat upp så blir till att gå ner till shoppen med min man och handla lite pepperkakor.

Av Debora Persson - 17 november 2008 17:49

Tittat klart på Desperate Housewives säsongen nu. När fick jag hem den? Onsdeskväll? Ja, så tog inte ens en vecka för mig att titta på den:) Nu kommer det ju dröja ett bra tag innan nästa box kommer ut. Och precis innan boxen kom ut så började säsong 5 på femman. Så där har man ju missat de första avsnitten. Typiskt.


Men jag har även städat idag, så nu är det fint i mitt hem. Visserligen var det inte mycket som behövdes städas. Men denna dagen har gått så segt tycker jag. Just nu känns det som om klockan är nästan 21.00


Dessutom spelas det julmusik på hög nivå hemma hos mig idag! Äntligen! Inte långt kvar till jul heller för den delen. Så fort lönen kommer så får jag hem en julgran och den kommer stå fint här redan så tidigt:) Min man kommer få spelet, men vaddå, jul ska firas ordentligt. Tänk er själva hur mysigt det är med julen. Och en svart julgran passar perfekt hemma hos mig!


Vi åt lunch med innan jag och min man. Till det satte vi på en film, blev först nån pissfilm som vi tittade på i 10 minuter ungefär, Pamela Anderson spelade dum blondin. Den var så löjlig.

Så fick bli All The Boys Love Mandy Lane. Sjuk film, men faktiskt bra. Skulle nog likna skräck men det var den inte men helt okej iaf. Jag somnade ju inte och det säger väl en del eftersom jag alltid somnar när jag tittar på film!


Nu ska jag käka pepparkakor.

Av Debora Persson - 17 november 2008 09:31

Idag vaknade jag vid 8.00, gick upp 8 och satte mig och tittade på Andra Avenyns alla avsnitt för denna veckan.


Vi har ingen värme igen heller. Vetefan vad dom pysslar med egentligen, eftersom vi fick tillbaka värmen, men i morse var det pisskallt. Står på 5 på elementen, men dom är iskalla. Så typiskt.

 Så blir till att felanmäla en gång till och inget kommer antagligen att hända ändå.




Av Debora Persson - 16 november 2008 20:40

Lite halvsegt ikväll tycker jag, man är trött men ändå inte. Rastlös och bitter.

Men man får ju tänka att imorrn är det ny vecka, och den veckan händer det en del kul saker.


Måndag- Då är Debbie ledig. Då ska det ses klart på Desperate, bara två avsnitt kvar! Haha och inte ens haft boxen en vecka...Sedan måste jag väl städa med antar jag..


Tisdag- Då jobbar jag. 8.30-15.00 Sedan blir det antagligen att följa med Fanny till Ikea efter det? Hon skulle handla, inte jag eftersom jag är skitfattig. Men alltid kul på Ikea!


Onsdag- Då jobbar jag 8.30-17.30 Händer visserligen inte mycket mer denna afton, städa säkert.


Torsdag- Även denna dagen jobbar jag 8.30-17.30 Kommer vara helt död efter denna dagen, men kan man ju tänka på veckan efter, då blir det fler sådana dagar... Jag vet att det är något mer på torsdag som jag skulle göra men kommer inte på det nu bara...


Fredag- Sjukan med Fanny. Operationen. Jag är skitnervös och kommer svimma och antgligen börja gråta. Mesig men något av det blir det nog..haha


Lördag- Till Blekinge, och min far. Där blir det middag klockan 12.00, förhoppningsvis den maten jag sa jag ville ha:) Så dumpar vi bilen hos pappa så han fixar den så den. Får låna en annan bil så länge, som vi lämnar tillbaka på julafton sedan.:)

Efter besöket hos pappa bär det av till Mörrum, där är inte riktigt bestämt vad som kommer ske. Blir väl min mans paranteser en sväng, och jag ska försöka boka in en dejt med Frida med när vi väl är hemma i byn igen:)

Efter Mörrum ska jag hem till min lilla mamma och hälsa på en sväng innan det bär av hem till mina små bebisar Bosse och Sally.


Söndag- Vet inte?



Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards