♥Så Älskade Från Första Stund♥

Alla inlägg under oktober 2008

Av Debora Persson - 12 oktober 2008 21:56

Var uppe hos Fanny innan när hpn kom hem. Sen blev det att ta det lugnt, åkte och handlade lite sen. Och nu är det film.

Vi upptäckte hur Sally låg och sov innan. Katter brukar inte ligga på rygg och sova. Men denna lille sötnöt gjorde det.

Av Debora Persson - 12 oktober 2008 18:22

Idag ahr jag jobbat, 10-18 men jag gick 20 minuter tidigare. Det var ganska dött så ingen mening att vara kvar där. Men det var ändå ganska kul idag. Lite flummigt. Mötte min man när jag slutat. Han har köpt xbox 360 nu, så nu kommer jag inte få mycket tid framför tvn framöver, för nu kommer han att sitta och spela sitt fotbollsspel hela dagarna. Tur karln har ett jobb iallfall.

Pratade med min far innan med. Dom har kommit hem från Holland nu iallafall. Han körde hela vägen. Usch vad jobbigt att köra 12 timmar. Och sen 12 timmar hem med.

 Men dom hade la haft det bra där nere, om man kan säga så, eftersom det var ju begravning dom var på. men men


Gick hem till Fanny innan med, trodde hon kommit hem från Karlshamn men det hade hon inte men Jenny var ju hemma. Bosse stannade kvar där. Han saknar nog henne så han skulle överraska henne när hon kommer hem.


Ikväll blir det Andra Avenyn och sedan Se upp för dårarna. Förhoppningsvis så blir det att vi sätter upp den andra hyllan på väggen med om min man kan slita sig från Fifa.



Nu ska jag nog städa lite tror jag. Elller vila två minuter. Äh vi får se.


Av Debora Persson - 11 oktober 2008 20:38

AAAAAAAAHHHHHH!!!! Jag får panik! Jag har INGET att göra jsut nu. Min man har gjort vår tv ond. Den visar ju bara fotboll just nu. Så här sitter man, en lördagkväll utan att göra ett skit. Det känns faktiskt jävligt bittert.



Jobbat idag iallafall. Tiden gick fort och vi hade att göra hela tiden. Faktiskt mycket folk hela dagen. Hade stängning så slutade 18.30 Men det var kul idag faktiskt. Imorrn är det mer arbete. 

Måndag är jag ledig och då ska jag och min man åka till Ikea har jag bestämt och köpa soffbordet vi ska ha. Dessutom ledig då.


Men vad ska jag gära nu då? fitta fat handgranat.

Äta mig tjock på chips då kanske. Jag saknar min Maja. Vill hon ska komma hem nu faktiskt.

Sally var ute lite innan. Hon sprang under staketet och in till grannen. Tur dom inte hade sin stora hund ute. Då hade hon varit uppkäkad antagligen. Bosse klarar sig. Han hälsar på sin extramamma då och då. Där har han det ju så lugnt och skönt och slipper andra katter. Semester. Det hade jag med behövt just nu.

Jag och min man kollade lite på resor igår. Vi vill åka till Turkiet igen i sommar/höst. Där vi var för två år sedan. Där avr allt perfekt. Lite för varmt kanske, 45-50 grader varje dag. 30 grader på kvällarna. Fy fan vad skönt!!!

Men det beror ju på om vi hunnit bli miljonärer innan sommaren, annars kan man ju bara hälsa hem ifrån Köpenhamn, kanske så långt vi kommer. Särskillt med den lön vi liver på nu. 



Nej jag ska upp till Jenny nu. Tack och hej!!

Av Debora Persson - 10 oktober 2008 20:56

Hejhopp.

Nu har vi även fått upp en av våra vägghyllor ovanför tvn med. Nästa hylla kommer upp imorrn. Snart ska vi även sätta upp en magnettavla i köket. wiie, snart har vi det riktigt sexigt hemma:D:D  Usch vad fint det kommer bli!

Hoppas jag iallafall. 

Blir kanske en liten dejt med Fanny ikväll med om hon inte kommer hem alldeles för sent efter jobbet.


Av Debora Persson - 10 oktober 2008 17:40

I morse vaknade jag av mig själv klockan 8.00 Så steg upp då. Satte mig vid tvn. Hade rullgardinen nere i tvrummet, men inte helt så man såg lite ut. Plötsligt såg jag ett par fötter som kom in på vår altan. Det var nån gubbe som stog där ett litet tag. Så när jag skulle dra upp rullgardinen så försvann han! Vad fan var det för gubbe??? Höll ju på att skita på mig!


Sen gick jag upp till Fanny en stund, hon skulle börja jobba 12.00 Så satt och snackade en liten stund med henne innan jag skulle gå hem och göra mig i ordning för jag skulle in till stan och käka lunch med min man klockan 12.30

Efter maten gick jag och handlade lite. Sedan blev det hemfärd.


Jag har städat lite idag med. Men bara lite. Syns knappt jag har gjort något. Det gör det visserligen aldrig. Men man måste ju börja någonstans och jag vill få det så bra som möjlilgt. Slänga all onödig skit som vi samlat på oss som vi inte använder. Eller om vi ens har använt det överhuvudtaget...


Mina fina tavlor harjag äntligen lyckats sätta upp på väggen nu iallafall. Så nu blir det snart fint här. Ska bara skaffa en svart bokhylla som vi ska ha alla filmerna på, just nu står alla staplade på golvet. Sedan ska jag bara få min man att köpa ett nytt soffbord som inte väger som en lastbil så den pajjar min matta!


Ikväll blir det lugnt, fast det är fredag, känns inte som om det är det ens en gång!  Jobbar imorrn..Men min man är ledig såhan ska få städa massor.


Nu ska vi städa!



Av Debora Persson - 9 oktober 2008 19:01

Klockan är redan 19.00 Jobbade 8.30- 17.30 idag, vatt ganska lugnt hela dagen faktiskt. Hade redan fått hem mina skor på posten idag så gick till ica direkt efter jobebt och hämtade dom. Så nu har jag vinterdojjor med. Är det avklarat.

Nu tror jag allt jag ska plocka undan lite sen sätta mig och glo lite på tv. Kanske sätta upp mina tavlor som jag inte gjorde häromdan.


Dessutom är jag helt slut i kroppen. Så blir myspys med mina små bebisar.

Och så ska jag sakna min finaste lilla bebis med.

Av Debora Persson - 9 oktober 2008 07:18

hejhopp, Idag blir det arbete igen. Börjar om cirkus en timme. men min man kör mig till jobbet idag så slipper bussen. Tur det för hade nog missat den ändå eftersom jag inte steg upp direkt och orkar inte stressa.

Men nu måste jag npg stressa lite om jag ska kunna hinna till jobbet i tid. Känns inte som om det kommer bli en bra dag tyvärr. Men imorrn är jag ledig:)


Av Debora Persson - 8 oktober 2008 20:32

Nu har jag varit duktig och faktiskt sökt två jobb ikväll. Och så har jag inte gjort så mycket mer visserligen. Min man är hemma nu. Och han är kock just nu och gör toast till mig. Sedan blir det film för vår del. Och sedan blir det nog läggdags. Öppning imorrn med.

Dessutom är det Bonde Söker Fru nu på tv. Tack och hej.

Debbie


Debbie, 26 år.
Mamma till
3 prinsar.

♥♥♥
Maximilian -09
Vilmer -12
Ellion -13
♥♥♥

Mitt Liv.

♥ Familjen ♥

Tidigare år

Tidigare skrivet

Invisible Friend

 

Ställ din fråga till mig!

Gravidbloggar

Länkar

Letar du efter något speciellt?

Följ bloggen!

bloglovin Mamma till Maximilian 20090923

Trafik


Skapa flashcards